18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Houston Texans - NFL 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Houston Texans

Fuldt kampprogram

Texans havde en meget dårlig sæson sidste år og sluttede sidst i AFC Conference med kun tre sejre i 17 kampe. Sammen med Arizona Cardinals er klubben rangeret som den dårligste af betting sider i denne udgave. Texans går dog ind i en interessant æra med en ny head coach og den unge quarterback CJ Stroud.

Se NFL odds hos Bet365
 

Odds på Houston Texans i NFL 2023/24

Se udvalgte NFL odds i tabellen for Houston Texans.

Houston Texans odds Odds Odds Bookmaker
Kvalificerer sig til slutspillet (Ja/Nej) 7,50 1,095
Vinder NFL Championship 201
Vinder AFC Championship 101

Styrker

Den nye quarterback CJ Stroud kommer med lovende statistikker fra college-ligaen. Det tidligere begrænsede angreb kan måske få et lille boost her med Dameon Pierce, der til tider viste klasse 2022 håber at blive en af NFL's mest spændende løbere. Det bliver også sjovt at se, hvad den nye head coach DeMeco Ryans kan bringe med sig. Han har spillet for klubben før, og i 2022 fik han prisen som årets assistenttræner.

Svagheder

Lige så interessant som det bliver med nye spillere og en ny cheftræner, lige så uklart er det, om det kommer til at fungere. Vi kan selvfølgelig godt lide, at klubben rører rundt i gryden, for de fleste ting kan ikke blive meget værre end sidste år. Texans er relativt disciplinerede defensivt, da de ofte kan holde nogenlunde lige kampe mod de fleste modstandere. De har dog meget at tænke på offensivt, hvilket kan betragtes som holdets svageste punkt.

 Fakta og historie

Houston Texans spillede deres første NFL-sæson i 2002 og er det yngste hold i ligaen. Texans spiller deres hjemmekampe på NRG Stadium i Houston, og farverne er mørkeblå, hvid og rød som i Texas' statsflag. Klubben har vundet AFC South 6 gange.

Kampprogram, Houston Texans

Kampprogram, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback