18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Buffalo Bills - NFL 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Buffalo Bills

Fuldt kampprogram

Buffalo Bills så magiske ud i starten af sidste sæson og blev længe betragtet som favoritter, men de mistede noget af formen og blev elimineret af Bengals i anden runde af slutspillet. Holdet er komplet med en monster-quarterback i Josh Allen. Det er sjældent at have en QB, der både kan løbe og kaste bolden på det niveau. At holdet er en af de største favoritter til at vinde Super Bowl, kan ikke ignoreres.

Se NFL odds hos Bet365
 

Odds på Buffalo Bills i NFL 2023/24

Se udvalgte odds i tabellen for Buffalo Bills i NFL 2023/24.

Buffalo Bills odds Odds Odds Bookmaker
Kvalificerer sig til slutspillet (Ja/Nej) 1,45 2,75
Vinder NFL Championship 11
Vinder AFC Championship 6.50

Styrker

Buffalo Bills styrker ligger i angrebet, hvor de har et rigtig godt våben i QB Josh Allen, der med sin størrelse og frygtløse spillestil kan udfordre selv de stærkeste forsvar. I år har de udskiftet nogle mindre pass receivers med større, da Cole Beasley er blevet udskiftet til fordel for større receivers. Stjernereceiveren Stefon Diggs er der selvfølgelig stadig, og med en så god kaster som Allen har Bills en masse våben fremadrettet, som de fleste forsvar vil have meget svært ved at forsvare sig imod.

Svagheder

Da den vigtige linebacker Von Miller blev skadet i slutningen af sæsonen sidste år, mistede forsvaret styrke. Afslutningen på den regulære sæson og slutspillet var en stor skuffelse for Bills, som tidligere blev betragtet som favoritter til Super Bowl. Von Miller kommer heller ikke til at spille de første par kampe i år, og det efterlader et hul i forsvaret. Bills har også mistet den anerkendte og talentfulde defensive coach Leslie Frazier, og i år er det Head Coach McDermott, der skal stå for den defensive coaching.

Fakta og historie

Bills er bedst kendt for at have spillet i fire Super Bowls i træk, men på trods af at de blev betragtet som et enormt talentfuldt hold, tabte de alle finalerne. Disse ar lever stadig hos Bills' fans, og det er længe siden, de virkelig har haft et hold.

Kampprogram, Buffalo Bills

Kampprogram, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback