18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Detroit Lions - NFL 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Detroit Lions

Fuldt kampprogram

Holdet slog deres NFC North-rivaler i den sidste kamp i sidste sæson. Lions havde intet at spille for, men Green Bay Packers var nødt til at vinde for at komme i slutspillet. Det siger noget om den mentalitet, som Detroit havde i anden halvdel af sidste sæson. Hvis de kan fortsætte ad denne vej i NFL 2023/24, har de en stor chance for at nå slutspillet i år. Det er et stykke tid siden, at holdet og Lions' fans har været optimistiske. Men nu ser det ud til, at kampen i toppen af NFC North kan blive tættere end i mange år.

Se NFL odds hos Bet365
 

Odds på Detroit Lions i NFL 2023/24

Se udvalgte odds i tabellen for Detroit Lions i NFL 2023/24.

Detroit Lions odds Odds Odds Bookmaker
Kvalificerer sig til slutspillet (Ja/Nej) 1,30 3,50
Vinder NFL Championship 17
Vinder AFC Championship 10

Styrker
Som nævnt udviklede holdet sig rigtig godt i sidste sæson, og nu gælder det om at holde fast i det. De har styrker både defensivt og offensivt, og mentaliteten ser ud til at være rigtig god. Der kan være noget stort på vej i Detroit på trods af, at de historisk set er et af NFL's mest underpræsterende hold. Quarterback Jared Goff har vist storform, og hvis han kan fortsætte med at præstere på et højt niveau, er meget vundet for Lions.

Svagheder
Mange har fået øjnene op for holdet efter den flotte præstation sidste år. Det betyder, at presset for at få succes er steget drastisk og hurtigt. Men faktum er, at Lions ofte har problemer med overhovedet at nå slutspillet. Der er stadig en ret stor risiko for, at presset og forventningerne er alt for store, og at det ikke engang lykkes Lions at komme i slutspillet. Vikings og Packers er stærke hold, og det er langt fra sikkert, at Lions kan kæmpe med om NFC North-titlen i den kommende sæson.

Fakta og historie
Detroit Lions er det eneste hold i NFL, der ikke har formået at komme i Super Bowl. De vandt dog fire titler før Super Bowl-æraen: 1935, 1952, 1953 og 1957. Så det er meget lang tid siden, at holdets fans har kunnet fejre en titel.

Kampprogram, Detroit Lions

Kampprogram, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback