18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

New York Giants - NFL 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, New York Giants

Fuldt kampprogram

Brian Daboll trådte sidste år ind i sin første opgave som head coach for Giants efter en lang og meget succesfuld karriere som assistent for flere NFL-hold. Han førte straks Giants til slutspillet for første gang i mere end ti år, hvor de blev besejret af de stærke Philadelphia Eagles. Spørgsmålet er nu, om Dabolls New York Giants kan fortsætte med at udvikle sig i en positiv retning i NFL 2023/24? I denne sæson vil der være et pres på holdet for at nå slutspillet, som ikke har eksisteret i en del år.

Se NFL odds hos Bet365
 

Odds på New York Giants i NFL 2023/24

Se udvalgte odds i tabellen for New York Giants i NFL 2023/24.

New York Giants odds Odds Odds Bookmaker
Kvalificerer sig til slutspillet (Ja/Nej) 4,30 1,22
Vinder NFL Championship 71
Vinder AFC Championship 31

Styrker
Holdets måske to største nøglespillere fra sidste sæson har skrevet under på nye kontrakter i løbet af sommeren: quarterback Daniel Jones og running back Saquon Barkley. Daniel Jones havde en meget stærk sæson sidste år, og hvis han kan fortsætte med at udvikle sig, vil det være en kæmpe fordel for holdet. Daboll var med til at udvikle Josh Allen i sine år hos Buffalo Bills. Så det er ikke umuligt, at Daniel Jones kan fortsætte med at tage skridt i løbet af denne sæson. Det er også værd at bemærke, at Daboll blev kåret til NFL's bedste træner efter sin debutsæson.

Svagheder
Spørgsmålet er, om holdets sidste sæson var en overpræstation eller ej? Giants har to virkelig stærke hold i deres division med Dallas Cowboys og Philadelphia Eagles. De burde ikke have en chance for at komme forbi de hold i år. Presset vil også være hårdere fra holdets fans, nu hvor de er nået til slutspillet. Hvis man starter sæsonen lidt langsomt, og Daniel Jones ikke formår at holde sit nye høje niveau, kan det hurtigt begynde at blæse hårdt omkring Daboll og spillerne. En god start er nok afgørende for Giants, hvis de skal blive ved med at udfordre og komme i slutspillet igen. Ellers kan det blive en lang og hård sæson.

Fakta og historie
Giants trådte ind i NFL i 1925 sammen med fem andre hold, og nu er de det eneste tilbageværende hold fra de fem hold, der stadig er i ligaen. De vandt fire titler før Super Bowl-æraen. Siden da har de også vundet fire Super Bowls: 1986, 1990, 2007 og 2011.

Kampprogram, New York Giants

Kampprogram, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback