18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Philadelphia Eagles - NFL 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Philadelphia Eagles

Fuldt kampprogram

Som nævnt led Philadelphia Eagles et hårdt nederlag i Super Bowl sidste vinter. Når vi nu ser på oddsene for NFL 2023/24, er holdet en af de største favoritter til at komme i Super Bowl igen. Quarterback Jalen Hurts brød igennem med et brag i sidste sæson og betragtes nu som en af de bedste spillere i NFL. De var uden tvivl det bedste hold i ligaen sidste år, men vandt ikke titlen. Hvis de kan fortsætte i samme spor, er der alle chancer for, at Eagles vil være med i opløbet om at vinde Super Bowl igen i år.

Se NFL odds hos Bet365
 

Odds på Philadelphia Eagles i NFL 2023/24

Se udvalgte odds i tabellen for Philadelphia Eagles i NFL 2023/24.

Philadelphia Eagles odds Odds Odds Bookmaker
Kvalificerer sig til slutspillet (Ja/Nej) 1,13 6,00
Vinder NFL Championship 8,50
Vinder AFC Championship 4.00

Styrker
Jalen Hurts spil førte til, at holdet havde en fantastisk offensiv i sidste års sæson. De er uden tvivl storfavoritter til at vinde NFC East uden de store problemer. Som nævnt var offensiven fantastisk, men også defensivt imponerede Eagles i næsten hele sidste sæson. Her har vi et af NFL's mest komplette hold, hvis ikke det mest komplette. Nu er det vigtigt, at de holder det høje niveau. Hvis det lykkes, vil kun få hold have en chance for at stoppe holdets vej til endnu en Super Bowl.

Svagheder
Nu er forventningerne meget høje til holdet om at komme til Super Bowl igen og vinde det hele. Der er altid en risiko for, at presset bliver for stort, og at holdet tager et par skridt tilbage i sin udvikling. Hvis de gør det, er der andre hold i NFL, der er klar til at matche Egels succes i denne sæson. Holdet skal fortsætte med at brænde af motivation, ellers er der risiko for at gå på en mine i slutspillet. Marginalerne er relativt små i NFL, og Eagles har ikke råd til at blive komfortable efter sidste års succes.

Fakta og historie
De vandt NFL tre gange før Super Bowl: 1948, 1949 og 1960. Derefter gik Eagles gennem en lang titeltørke, før de vandt Super Bowl i 2017. Efter nederlaget i Super Bowl i foråret betød det, at man tabte en Super Bowl for tredje gang i holdets historie.

Kampprogram, Philadelphia Eagles

Kampprogram, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback