18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

New York Jets - NFL 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, New York Jets

Fuldt kampprogram

New York Jets er gået fra at være et af de dårligste hold i ligaen til at være et af de mest omtalte hold i denne sæson. Det skyldes næsten udelukkende ankomsten af en af de bedste quarterbacks, NFL har haft i de sidste 15 år: Aaron Rodgers. Med 4 MVP'er, som kun har legenden Peyton Manning før sig i NFL's historie, forstår alle, hvilket ekstremt boost det er. I de seneste sæsoner har Jets fokuseret på det andet overordnede valg i 2021-draften: Zach Wilson. Wilson, som har haft svært ved at tage skridtet fra lovende collegestjerne til etableret starter i NFL, vil være henvist til bænken i NFL 2023/24. Det bliver virkelig interessant at se, hvad en motiveret Rodgers kan gøre i Jets.

Se NFL odds hos Bet365
 

Odds på New York Jets i NFL 2023/24

Se udvalgte odds i tabellen for New York Jets i NFL 2023/24.

New York Jets odds Odds Odds Bookmaker
Kvalificerer sig til slutspillet (Ja/Nej) 3,20 1,35
Vinder NFL Championship 51
Vinder AFC Championship 26

Styrker

Jets' angreb har været et af de dårligste i hele NFL i de senere år, og der er selvfølgelig stadig mange spørgsmålstegn. Samtidig er der nok ikke noget hold, der ser ud til at have forbedret deres chancer på samme niveau som Jets. Aaron Rodgers er, trods sin alder, en quarterback i topklasse. Angrebet har forbedret sig betydeligt, men det er forsvaret, der er Jets' styrke. Smarte draftvalg og signings har gjort Jets' forsvar til toppen af forsvaret.

Svagheder

Selvom Rodgers kan gøre meget på egen hånd, er der nogle spørgsmålstegn ved, hvor meget han kan forbedre sig på egen hånd. Running back Breece Hall var en af de bedste i NFL sidste år, før han fik en ødelæggende skade, og man håber meget på, at han kommer sig og bliver sit gamle jeg igen. Hvis det tager et stykke tid at finde formen eller endnu værre en ny skade, er de tynde på den vigtige position.

Fakta og historie

Jets har misset slutspillet 12 år i træk, og det er den længste stime af missede slutspil for noget hold. Deres sidste og eneste Super Bowl blev vundet i 1969.

Kampprogram, New York Jets

Kampprogram, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback