18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

San Francisco 49ers - NFL 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, San Francisco 49ers

Fuldt kampprogram

Holdet fra det nordlige Californien kom tilbage til livet efter en dårlig start sidste år. De sluttede den regulære sæson med 10 sejre i træk og vandt NFC East. Derefter vandt de yderligere to kampe i slutspillet, før de blev elimineret i NFC-mesterskabet af Philadelphia Eagles. Nu går de ind i NFL 2023/24 som et af de stærkeste hold på forhånd. Det til trods for, at der er en del spørgsmålstegn ved, hvem der skal være holdets primære quarterback. Brock Purdy er sandsynligvis tilbage efter en alvorlig albueskade, som han pådrog sig i sæsonens sidste kamp sidste vinter. Spørgsmålet er, om han kan vise samme gode form, som han gjorde i sidste NFL-sæson?

Se NFL odds hos Bet365
 

Odds på San Francisco 49ers i NFL 2023/24

Se udvalgte odds i tabellen for San Francisco 49ers i NFL 2023/24.

San Fransisco 49ers odds Odds Odds Bookmaker
Kvalificerer sig til slutspillet (Ja/Nej) 1,07 9,25
Vinder NFL Championship 8,50
Vinder AFC Championship 4.33

Styrker
San Francisco 49ers har en meget stærk og stjernespækket trup. I sidste sæson var det især forsvaret, der skilte sig ud som det allerbedste i hele NFL. Holdets Nick Bosa modtog prisen som den bedste forsvarsspiller i hele ligaen i 2022. Hvis Brock Purdy finder tilbage til sin storform, har 49ers topspillere på alle positioner, hvilket gør holdet til en seriøs kandidat til at nå Super Bowl i denne sæson. Få andre hold kan matche holdet med hensyn til trupniveau og trupdybde.

Svagheder
Der er spørgsmål om, hvorvidt Brock Purdy kan komme tilbage fra sin alvorlige albueskade. Lige nu ser det ud til, at han er klar til at spille, men vil han kunne spille på samme høje niveau, som han gjorde i dele af sidste sæson? Hvis Purdy ikke kommer op i omdrejninger, kan holdet få problemer med quarterback-positionen. Mulighederne bag Purdy er ikke gode nok til, at et hold for alvor kan kæmpe med om Super Bowl. Så enkelt er det. Måske kan holdets høje kvalitet i andre dele af holdet dække over quarterback-problemerne. Men vi tror, det kan blive svært, hvis Purdy ikke præsterer på sit højeste igen.

Fakta og historie
49ers er et meget succesfuldt hold i NFL's historie. De har vundet deres division 21 gange. Mellem 1981 og 1994 vandt de alle deres fem Super Bowl-titler. En utrolig bedrift at sikre sig så mange titler på så kort tid. De har også tabt Super Bowl to gange for nylig: i 2012 og 2019.

Kampprogram, San Francisco 49ers

Kampprogram, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback