18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Super Bowl odds 2024 LVIII ✅ Hvem vinder Super Bowl?

Tags: NFL, Super Bowl
Opdateret
Frank PilantraEkspert Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (7)

Kamp:
Super Bowl LVIII står mellem Kansas City Chiefs og San Francisco 49ers.

Hvornår:
Kampen vises natten til mandag den 12. februar klokken 00:30 dansk tid.

Hvor vises Super Bowl:
Super Bowl LVIII kan ses på TV2 og TV2 Play med optakt fra kl 23:00.

Halftime-showet:
I år optræder Usher i halftime showet.

Forsvarende Super Bowl-vinder:
Kansas City Chiefs

Bookmakerne har San Francisco 49ers som favoritter i Super Bowl, men oddsene viser, at det kan blive tæt og måske får vi først afgørelse på sidste play. Du kan her få bedste Super Bowl odds.

Det bliver ikke meget større end Super Bowl og millioner af NFL-fans vil være klar til at følge Kansas City Chiefs og San Francisco 49ers, når de mødes natten til mandag den 12. februar i Super Bowl LVIII. Du kan her få bedste Super Bowl odds.

Bedste odds på Super Bowl LVIII

I grundspillet vandt San Francisco 49ers deres division, NFC West med 12 sejre og 5 nederlag. Kansas City Chiefs har haft problemer undervejs i grundspillet, men fik førstepladsen i AFC West med 11 sejre og 6 nederlag.

Kansas City Chiefs - San Francisco 49ers

Se flere odds og nyheder om kampen i vores MatchCenter.

Kevin C. Cox / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Super Bowl 2024 MVP odds

Der er stor prestige i at vinde prisen som Super Bowl MVP. Ofte går prisen til quarterbacken på det vindende hold, og bookmakerne har da også netop de to QBs; Brock Purdy og Patrick Mahomes som favoritter til at modtage prisen.

Skal man gå efter de højere odds, så kunne man se på wide receiverne. Her skal der ofte nogle spetakulære cathes og TD´s til for at vinde kåringen. I Super Bowl 2022 blev Los Angeles Rams wide receiver Cooper Kupp kåret til Super Bowl MVP, så det er langt fra sikkert, at prisen ender hos den vindende QB.

I år kunne 49ers RB Christian McCaffrrey eller Chiefs´ Travis Kelce måske komme i spil som MVP-kandidater.

Spilforslag til Super Bowl

Traditionen tro kan du finde væddemål på stort set alt ved Super Bowl. 

Udover odds på Super Bowl-vinder, MVP, handicap og om vi får en højtscorende eller lavtscorende kamp, så kan man vælge mellem et enormt udvalg af både kamp- og spillerspecials.

Der er masser af odds på f.eks antal field goals, touch down, interceptions, fumbles og sacks og meget mere.

Ét hold scorer tre gange i træk - nej
Odds 2,30 hos Bet365

Der er lagt op til en tæt og spændende Super Bowl, hvor holdene vil følges af. Momentum kan svinge i løbet af kampen, men det er svært at forestille sig, at ét hold vil kunne dominere og holde modstanderne fra at komme på tavlen.
I de seneste fem Super Bowl-finaler har der været en kampe, hvor ét af holdene har formået at score tre gange i træk.
Vi kan også denne gang få en meget livlig Super Bowl, men det er sjældent at et af holdene formår at score tre gange i træk.


Find spillet hos Bet365 under Hold - Et af holdene laver 3 ubesvarede scoringer - Inklusiv overtid -  Ekstrapoints & conversions tæller ikke.

Begge hold scorer mindst 1 touchdown og 1 field goal
Odds 1,53 hos Betfair Sportsbook*

49ers har været dominerende med stærke præstationer i deres play off-kampe. I NFC Championship opgøret blev Detroit Lions besejret med 31 - 34. Med en linje på 47,5 point i Super Bowl forventer bookmakerne også masser af point og vi bør få min. 1 touchdown og field goal fra begge hold.
Man kan hente odds 5,00 hos Betfair Sportsbook* for begge hold scorer min. 2 touch downs og 2 field goals.
I finder disse odds
under #OddsOnThat 
Hos andre bookmakere er det muligt at få samme spil med BetBuilder.

Læs alle bet tips

Hvem vinder Super Bowl LVIII?

Kan SB-erfaringen hos Kansas City Chiefs-head coach Andy Reid og quarterback Patrick Mahomes bliver nøglen til sejr? 

Det er fjerde gang, at Mahomes har ført Chiefs til Super Bowl og helt fortjent kom Patrick Mahomes også på årets All-Pro hold. Det er afgørende, at han er på toppen, hvis Chiefs igen skal sikre sig Vince Lombardi-trofæet mod et toptændt San Francisco 49ers-mandskab.

San Francisco 49ers vandt senest Super Bowl i 1994, hvor QB Steve Young og WR Jerry Rice var de store stjernespillere. Nu er det quarterback Brock Purdy, der skal gå styre 49ers´ offense. Hold også godt øje med running back Christian McCaffrey, der nok skal sørge for at få tilkæmpet sig nogle yards.

Så hvis det lykkes 49ers at få gang i deres running game, så står Chiefs´ defense overfor en svær opgave. På den anden side bliver det spændende at se, hvordan 49ers´ defense vil tackle opgaven med at lukke ned for Chiefs tight-end Travis Kelce.

Hvilke odds kan man finde på Super Bowl?

Det er en enorm stor betting-begivenhed og der er ingen grænser for opfindsomheden hos bookmakerne, som har et voldsomt stort udvalg af odds på Super Bowl. Vi har samlet de bedste og mest mærkelige specialodds til Super Bowl.

Der er kommet stor opmærksomhed på Taylor Swift, der er blevet kæreste med Travis Kelce, der spiller for Kansas City Chiefs. Sangerinden er ofte på plads på VIP-pladserne ved kampene og det forventes også, at Taylor Swift dukker op ved Super Bowl i Las Vegas.

Travis Kelce er blandt de bedste Tight Ends, der nogensinde har spillet i NFL. Med en masse hits og succesfuld koncert-tour haTaylor Swifts opbygget en trofast fanskare - de såkaldte Swifties - der pludselig er blevet interesseret i at følge amerikansk fodbold. Bookmakerne har også øje for dette nye kendis-par, så der tilbydes også odds på Taylor Swift og Travis Kelce.

Der er et godt samarbejde mellem QB Patrick Mahomes og Travis Kelce, og du kan bette på, hvor mange bolde, som Travis Kelce griber i kampen; antal receptions. Han har grebet mindst 7 bolde i kampene i denne sæson.

Odds på Taylor Swift og Travis Kelce

Special odds på SuperBowl Højeste odds Bookmaker
Travis Kelce griber over 6,5 bolde 1,68
Taylor Swift laver en gæsteoptræden ved half time show 6,00
MVP nævner Taylor Swift i sin tale 6,00
Andy Reed nævner Taylor Swift ved pressemødet 5,50

Er man den store romantiker og tror på, at kærligheden vil sejre til sidst, så kan man hente odds 26.00 hos Mr Green på, at ´Chiefs vinder Super Bowl og Travis Kelce frier til Taylor Swift💍`.

Som oddset afslører, så er det ikke videre sandsynligt, men på den anden side, så får Travis Kelce jo overrakt en flot NFL-ring, hvis Kansas City Chiefs vinder Super Bowl.

Spillerspecials hos MrGreen Højeste odds Bookmaker
Chiefs vinder og Kelce frier til Taylor Swift 26,00

Foto:  Harry How / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Super Bowl Specialodds: Usher´s half time show

Super Bowl har udviklet sig til at blive mere meget end blot en sportsbegivenhed og der er en lang række traditioner bygget op omkring selve kampen.Football-fans fra hele verden følger med, når det går løs. Hvert år samles fans for at se de bedste hold kæmpe om Super Bowl titlen.

Årets Super Bowl bliver selvfølgelig også et kæmpeshow med den velkendte amerikanske indstilling ´Bigger is Better´. Så vi kan forvente masser af flag, farver, fyrværkeri og ellevilde fans, der vil skabe en fest på Allegiant Stadium i Paradise, Nevada.

Det er Country-sangerinde Reba McEntire, der i år får æren af at synge ´The Star-Spangled Banner´ før kick-off, mens superstjernen Usher skal underholde med en række af de største hits i det store halftime show. 

Der har været nogle uforglemmelige half time shows igennem tiderne og som altid er forventningerne skyhøje. Ved Super Bowl LVIII skal megastjernen Usher underholde og sørge for at få gang i festen både blandt fansene på Allegiant Stadium i Las Vegas og samtidig lave et sceneshow, der når helt ud i tv-stuerne.

Det store spørgsmål er naturligvis hvilke store hits, som Usher vil hive frem i det lille kvarter, som showet varer. Der spekuleres også i om der mon kommer gæsteoptræden fra andre stjerner. 

Som sædvanlig har bookmakerne en række forskellige odds på half time showet. 

Specialodds Højeste odds Bookmaker
Første sang: Caught Up 1,50
Første sang: My Way 2,50
Første sang: OMG 3,00
Første sang: Yeah! 4,00
Første sang: DJ Got Us Fallin´ in Love 7,50
Første sang: Love in This Club 10,00

Der skal hives noget ganske særligt frem for at afslutte half time showet med et brag og sikre at alle er i feststemning til at tage imod spillerne til de sidste to quarters. Her har bookmakerne fidus til, at showet bliver lukket ned med "Yeah!", der er Ushers største hit. 

Specialodds Højeste odds Bookmaker
Sidste sang: Yeah! 2,50
Sidste sang: DJ Got Us Fallin´ in Love 3,50
Sidste sang: Caught Up 4,00
Sidste sang: Confessions Part II 4,00
Sidste sang: Think of You 6,00
Sidste sang: Love in This Club 11,00
Sidste sang: OMG 13,00
Sidste sang: U Don´t have to Call 15,00

En sang vil blive betragtet som fremført, hvis der bliver sunget minimum fem sekunder af teksten. Kun livesange fremført på scenen tæller med.

Hvor mange sange vil være med i Usher´s show?

Usher udkommer med et nyt album ´Coming Home´ lige op til Super Bowl, og det er en fantastisk chance for at promovere denne udgivelse foran 200 millioner seere. Men oftest er disse Halftime Shows en hitparade med alle de velkendte sange, som fansene skal synge med på.

Specialodds Højeste odds Bookmaker
Over 8,5 sange i halftime showet 1,55
Under 8,5 sange i Halftime showet 2,65

Hvilke kunstnere vil være med i Halftime showet?

Laver en gæsteoptræden: Alicia Keys 1,15
Laver en gæsteoptræden: Post Malone 1,20
Laver en gæsteoptræden: Ludacris 1,25
Laver en gæsteoptræden: Lil Jon 1,33
Laver en gæsteoptræden: Justin Bieber 1,00
Laver en gæsteoptræden: Will.I.Am 1,75
Laver en gæsteoptræden: Pitbull 2,00
Laver en gæsteoptræden: Nicki Minaj 3,00
Laver en gæsteoptræden: Lil Wayne 5,00

Se flere Super Bowl specials hos Nordicbet

Super Bowl LVIII: Odds på nationalsangen

Vi får denne gang chancen for at opleve countrysangeren Reba McEntire synge nationalmelodien ´The Star-Spangled Banner´ før kick-off. 

Et af de mest populære special væddemål til Super Bowl er hvor lang tid, det vil tage at synge nationalsangen. Ofte foretrækker sangerne at fremføre en noget langsom version, måske for at nyde øjeblikket i rampelyset foran de mange fans og seere, men måske også grundet nervøsitet for at komme til at lave fejl.

Sidste års version af countrysangeren Chris Stapleton varede lige over 2 minutter. Rekorden for længste nationalsang var Alicia Keys´ version i 2013, der varede 2 minutter og 35 sekunder.

Den hurtigste version er blevet leveret af Billy Joel til Super Bowl i 2007 med 1 minut og 30 sekunder. Whitney Houstons legendariske version i 1991 varede 1 minut og 53 sekunder.

Odds Højeste odds Bookmaker
Nationalsangen varer over 90,5 sekunder 1,72
Nationalsangen varer under 90,5 sekunder 2,00

Her kan du se en liste over varighed af nationalsangen i de seneste Super Bowls:

2023 Super Bowl LVII: Chris Stapleton (2:01)
2020 Super Bowl LVI: Mickey Guyton (1:52)
2021 Super Bowl LV: Jazmine Sullivan and Eric Church (2:17)
2020 Super Bowl LIV: Demi Lovato (1:49)
2019 Super Bowl LIII: Gladys Knight (2:01)
2018 Super Bowl LII: Pink (1:52)
2017 Super Bowl LI: Luke Bryan (2:04)
2016 Super Bowl 50: Lady Gaga (2:22)
2015 Super Bowl XLIX: Idina Menzel (2:04)
2014 Super Bowl XLVIII: Renee Fleming (2:03)
2013 Super Bowl XLVII: Alicia Keys (2:36)
2012 Super Bowl XLVI: Kelly Clarkson (1:34)
2011 Super Bowl XLV: Christina Aguilera (1:53)
2010 Super Bowl XLIV: Carrie Underwood (1:47)
2009 Super Bowl XLIII: Jennifer Hudson (2:10)
2008 Super Bowl XLII: Jordin Sparks (1:54)
2007 Super Bowl XLI: Billy Joel (1:30)

Odds på Gatorade ved Super Bowl LVIII

En anden stolt tradition er i NFL er, at spillerne fra det vindende hold giver deres træner et såkaldt Gatorade-bad så snart sejren er i hus. Det kan man selvfølgelig også finde odds på hos bookmakerne. 

Første Gatorade-farve, der hældes over den vindende træner

Højeste odds Bookmaker
Lilla 3,25
Blå 4,00
Orange 5,00
Grøn 7,00
Rød/pink 8,00
Klart/vand 13,00
Ingen 17,00

Første Gatorade hældt over vindende træner under tv-transmitteringen gælder.

Odds på Super Bowl LVIII hos Nordicbet

​​​​​​

Vær med i NFL-quiz og vind 2 billetter til FCKs Champions League kamp mod Manchester City

  • Gå til Unibet.dk
  • Svar korrekt på de seks spørgsmål om Super Bowl
  • Hvis du svarer rigtigt på alle spørgsmålene, vinder billetter til FCK - Man. City.
  • Hvis der er flere, der svarer rigtigt på alle spørgsmålene fordeles præmien ved lodtrækning
  • Det er gratis at deltage i NFL Quizzen

Deltag i NFL Quiz hos Unibet

Hvor kan du se Super Bowl?

Du kan se kampen direkte på TV2 og TV2 Play samt via livestream Super Bowl. Der er kampstart på Super Bowl klokken 00.30 natten til mandag den 12. februar.

Ofte stillede spørgsmål om Super Bowl

🔎 Hvornår afvikles Super Bowl?
Årets Super Bowl bliver afviklet på Allegiant Stadium i Paradise, Nevada natten til mandag den 12. februar. Kampen starter kl 00:30 (dansk tid).

🔎 Hvem vinder Super Bowl LVIII?
Bookmakernes favorit til at vinde Super Bowl i år er San Francisco 49ers, men der lagt op til en tæt kamp.

🔎Hvor mange tilskuere er der plads til ved Super Bowl?
Der er plads til 65.000 football-fans på Allegiant Stadium i Paradise, Nevada.

🔎 Hvilken bookmaker er bedst for spil på Super Bowl?
De fleste bookmakere har et enormt stort spiludvalg på Super Bowl, og du kan finde masser af specialodds hos bookmakere som Bet365, Unibet og Nordicbet. Du kan også vælge at prøve en ny bookmaker og f.eks tage imod en velkomstbonus fra LeoVegas.

Kamp:
Super Bowl LVIII står mellem Kansas City Chiefs og San Francisco 49ers.

Hvornår:
Kampen vises natten til mandag den 12. februar klokken 00:30 dansk tid.

Hvor vises Super Bowl:
Super Bowl LVIII kan ses på TV2 og TV2 Play med optakt fra kl 23:00.

Halftime-showet:
I år optræder Usher i halftime showet.

Forsvarende Super Bowl-vinder:
Kansas City Chiefs

Spilforslag på USA - NFL

Der blev ikke fundet nogle aktuelle tips.

Kommentarer

Feedback