18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Super Bowl odds

Tags: NFL, Super Bowl
Opdateret
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kamp:
Super Bowl LVII står mellem Kansas City Chiefs og Philadelphia Eagles.

Hvornår:
Kampen vises natten til mandag den 13. februar klokken 00:30 dansk tid.

Hvor vises Super Bowl:
Super Bowl LVII kan ses på TV2 og TV2 Play med optakt fra kl 23:00.

Halftime-showet:
I år optræder Rihanna i halftime showet.

Forsvarende Super Bowl-vinder:
Los Angeles Rams

Det bliver ikke meget større end Super Bowl og millioner af NFL-fans vil være klar til at følge Kansas City Chiefs og Philadelphia Eagles, når de mødes natten til mandag den 13. februar i Super Bowl LVII. Du kan her få bookmakernes bedste Super Bowl odds i vores optakt.

Super Bowl har udviklet sig til at blive mere meget end blot en sportsbegivenhed og der er en lang række traditioner bygget op omkring selve kampen. Intet slår Super Bowl, der samler amerikanerne og er klart det mest sete tv-program i USA med over 100 millioner seere.

Football-fans fra hele verden følger med, når det går løs. Herhjemme er NFL blevet udbredt særligt grundet værterne Claus Elming og Jimmy Bøjgaard, der med stor entusiasme har guidet natteravnene igennem mange fantastiske NFL-kampe.

Vind freebet på 500 kr i gratis Super Bowl konkurrence

Årets Super Bowl bliver selvfølgelig også et kæmpeshow med den velkendte amerikanske indstilling ´Bigger is Better´. Så vi kan forvente masser af flag, farver, fyrværkeri og ellevilde fans, der vil skabe en fest på State Farm Stadium i Glendale, Arizona.

Det er Country-sanger Chris Stapleton, der i år får æren af at synge ´The Star-Spangled Banner´ før kick-off, mens superstjernen Rihanna skal underholde med en række af de største hits i det store halftime show.

Hvem vinder Super Bowl LVII?

Kan erfaringen hos Kansas City Chiefs-head coach Andy Reid og quarterback Patrick Mahomes bliver nøglen til sejr? 

Det er tredje gang, at Mahomes har ført Chiefs til Super Bowl og helt fortjent kom Patrick Mahomes også på årets All-Pro hold. Der er dog bekymring omkring en skadet ankel hos Mahomes og det er afgørende, at han er på toppen, hvis Chiefs skal sikre sig Vince Lombardi-trofæet mod et toptændt Eagles-mandskab.

Philadelphia Eagles vandt senest Super Bowl LII i 2018, hvor QB Nick Foles blev MVP. Nu er det den unge quarterback Jalen Hurts, der skal gå styre Eagles´ offense. Det er første Super Bowl-optræden for Jalen Hurts, men med wide receiverne A.J. Brown og DeVonta Smith kan Eagles få flyttet kæderne.

Særligt hvis det også lykkes at få gang i deres running backs, så står Chiefs´ defense overfor en svær opgave. På den anden side bliver det spændende at se, hvordan Eagles´ defense vil tackle opgaven med at lukke ned for Chiefs tight-end Travis Kelce.

Bedste odds på Super Bowl LVII

Bookmakerne har Philadelphia Eagles som favoritter i Super Bowl, men oddsene viser, at det kan blive tæt og måske får vi først afgørelse på sidste play. I grundspillet vandt Philadelphia Eagles deres division, NFC East med 14 sejre og 3 nederlag.

Kansas City Chiefs var også godt kørende i grundspillet og indtog en sikker førsteplads i AFC West; også med 14 sejre og 3 nederlag. Chiefs var det højestscorende hold i grundspillet; foran Eagles, som dog også er i en sværere division med Cowboys, Giants og Washington. 

Der er kampstart på Super Bowl klokken 00.30 natten til mandag den 13. februar, og du kan se kampen direkte på TV2 og TV2 Play samt via livestream. Optakten til kampen starter klokken 23.00.
Se flere odds og nyheder om kampen i vores MatchCenter.

Foto:  KEVIN C. COX, TIM NWACHUKWU / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Ét hold scorer tre gange i træk - nej
Odds 2,75 hos Bet365*

Der er lagt op til en tæt og spændende Super Bowl, hvor holdene vil følges af. Momentum kan svinge i løbet af kampen, men det er svært at forestille sig, at ét hold vil kunne dominere og holde modstanderne fra at komme på tavlen.
I de seneste fem Super Bowl-finaler har der været to kampe, hvor ét af holdene har formået at score tre gange i træk.
Vi kan også denne gang få en meget livlig Super Bowl, men selv i Philadelphia Eagles helt vanvittige 41-33 sejr over New England Patriots i Super Bowl LII (2018) lykkedes det ikke et af holdene at score tre gange i træk.


Find spillet hos Bet365* under Hold - Et af holdene laver 3 ubesvarede scoringer - Inklusiv overtid -  Ekstrapoints & conversions tæller ikke.

Super Bowl MVP odds

Der er stor prestige i at vinde prisen som Super Bowl MVP. Ofte går prisen til quarterbacken på det vindende hold, og bookmakerne har da Jalen Hurts og Patrick Mahomes som favoritter. Der er odds omkring 2,30 for disse to quarterbacks.

I sidste års Super Bowl blev Los Angeles Rams wide receiver Cooper Kupp kåret til Super Bowl MVP, så måske det kunne være en idé at kigge nærmere på oddsene for et par af de øvrige kandidater.

Det er første Super Bowl nogensinde, hvor to brødre skal møde hinanden. Chiefs´ Travis Kelce er blandt ​​de bedste tight-ends i NFLs historie og kan blive afgørende mod Eagles, der har Jason Kelce som center i o-line.

Det er oplagt at se på wide receiverne, da der ofte skal nogle spetakulære cathes og TD´s til for at vinde kåringen. Hos Eagles vil Jalen Hurts sigte efter A.J. Brown og DeVonta Smith, mens et MVP-langskud kunne være Chiefs Juju Smith-Schuster til odds 81 hos Nordicbet.

Super Bowl specialodds

Traditionen tro kan du finde væddemål på stort set alt ved Super Bowl. 

Udover odds på Super Bowl-vinder, MVP, handicap og om vi får en højtscorende eller lavtscorende kamp, så kan man vælge mellem et enormt udvalg af både kamp- og spillerspecials.

Se bookmakernes skøre og sjove specialspil til Super Bowl LVII


Der er masser af odds på f.eks antal field goals, touch down, interceptions, fumbles og sacks og meget mere.

Begge hold scorer mindst 1 touchdown og 1 field goal
Odds 1,53 hos Betfair Sportsbook*

Eagles har været dominerende med et stærkt defense i deres play off-kampe. I NFC Championship opgøret lykkedes det at holde San Francisco 49ers på kun 7 point, men det hjalp selvfølgelig, at 49ers stort set spillede uden quarterback.
Men en linje på 50,5 forventer bookmakerne også masser af point og vi bør få min. 1 touchdown og field goal fra begge hold.
Man kan hente odds 5,00 hos Betfair Sportsbook* for begge hold scorer min. 2 touch downs og 2 field goals. I finder disse odds
under #OddsOnThat 
Hos andre bookmakere er det muligt at få samme spil med BetBuilder.

Kevin C. Cox / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Vindere af Super Bowl siden 2000:

År Lag
2000 St. Louis Rams
2001 Baltimore Ravens
2002 New England Patriots
2003 Tampa Bay Buccaneers
2004 New England Patriots
2005 New England Patriots
2006 Pittsburgh Steelers
2007 Indianapolis Colts
2008 New York Giants
2009 Pittsburgh Steelers
2010 New Orleans Saints
2011 Green Bay Packers
2012 New York Giants
2013 Baltimore Ravens
2014 Seattle Seahawks
2015 New England Patriots
2016 Denver Broncos
2017 New England Patriots
2018 Philadelphia Eagles
2019 New England Patriots
2020 Kansas City Chiefs
2021 Tampa Bay Buccaneers 
2022 Los Angeles Rams

Ofte stillede spørgsmål

🔎 Hvornår afvikles Super Bowl?
Årets Super Bowl bliver afviklet på State Farm Stadium i Glendale, Arizona natten til mandag den 13. februar. Kampen starter kl 00:30 (dansk tid).

🔎 Hvem vinder Super Bowl LVII?
Bookmakernes favorit til at vinde Super Bowl i år er Philadelphia Eagles, men der lagt op til en tæt kamp. Se også odds i vores MatchCenter.

🔎 Hvor kan jeg finde Super Bowl livestream?
Du kan finde gratis live stream til Super Bowl hos bookmakerne Bet365 og Unibet. Se mere i vores Super Bowl live stream-guide.

🔎Hvor mange tilskuere er der plads til ved Super Bowl?
Der er plads til 73.000 football-fans på State Farm Stadium i Glendale. På det sorte marked går de billigste billetter for 5000 dollars.

🔎 Hvilken bookmaker er bedst for spil på Super Bowl?
De fleste bookmakere har et enormt stort spiludvalg på Super Bowl, og du kan finde masser af specialodds hos bookmakere som Bet365, Unibet, Danske Spil og Nordicbet. Du kan også vælge at prøve en ny bookmaker og tage imod en velkomstbonus fra LeoVegas.

🔎 Er der bonustilbud til Super Bowl?
Super Bowl er en massiv sportsbegivenhed og mange bookmakere tilbyder attraktive Super Bowl tilbud med oddsboost, freebet og bonus. Hold øje med vores kampagneside for nye tilbud.

Kamp:
Super Bowl LVII står mellem Kansas City Chiefs og Philadelphia Eagles.

Hvornår:
Kampen vises natten til mandag den 13. februar klokken 00:30 dansk tid.

Hvor vises Super Bowl:
Super Bowl LVII kan ses på TV2 og TV2 Play med optakt fra kl 23:00.

Halftime-showet:
I år optræder Rihanna i halftime showet.

Forsvarende Super Bowl-vinder:
Los Angeles Rams

Spilforslag på USA - NFL

Der blev ikke fundet nogle aktuelle tips.
Feedback