18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Cincinnati Bengals - NFL 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Cincinnati Bengals

Fuldt kampprogram

Bengals havde en stærk sæson sidste år og nåede næsten hele vejen til Super Bowl-finalen i Glensdale, Arizona. Efter en tredjeplads i AFC-divisionen med 12 sejre ud af 16 mulige kom de i slutspillet, hvor de startede med at slå Baltimore Ravens. En stærk sejr over Buffalo Bills blev belønnet med en billet til semifinalen, hvor de blev slået ud af de senere mestre, Kansas City Chiefs. Kan vi se holdet gå hele vejen denne gang.

Se NFL odds hos Bet365
 

Odds på Cincinnati Bengals i NFL 2023/24

Se udvalgte odds i tabellen for Cincinnati Bengals i NFL 2023/24.

Baltimore Ravens odds Odds Odds Bookmaker
Kvalificerer sig til slutspillet (Ja/Nej) 1,50 2,65
Vinder NFL Championship 13
Vinder AFC Championship 7.50

Styrker

Bengals har den spiller, vi rangerer som nummer to i "Top 10 Best Players in the NFL", Joe Burrow. Han har gjort mere for klubben i løbet af de seneste to sæsoner, end nogen anden kunne have gjort. Burrow bliver allerede nævnt som den bedste spiller i klubbens historie, og så længe han er på dette hold, bør det ses som en klar udfordrer til at vinde Super Bowl.

Svagheder

Klubben betragtes som den fattigste i hele NFL, så den største svaghed er de økonomiske muskler, som ikke kan sammenlignes med de fleste klubber i ligaen. På trods af det laver holdet fantastiske resultater på banen og er placeret blandt de fem bedste hold for sæsonen 2023/24. En anden svaghed er, at meget afhænger af quarterback Joe Burrow, og bliver han skadet, falder holdet markant på ranglisten.

Fakta og historie

Cincinnati Bengals nåede semifinalen i sæsonen 2022/23, og før det nåede de Super Bowl LVI, hvor de tabte til Los Angeles Rams. Klubben har vundet AFC-konferencen tre gange og sin division 11 gange. Klubben venter stadig på at vinde Super Bowl og har tabt tre ud af tre finaler.

Kampprogram, Cincinnati Bengals

Kampprogram, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback