18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
Opdateret

NFL odds 2023/24 - Favoritter, tabel, NFC og AFC

NFL-sæsonen startede natten til fredag den 7. september. Los Angeles Rams er de regerende mestre efter at have vundet sidste års NFL, mens dette års favorit er vinderen af sæsonen 2021/22, Kansas City Chiefs. På denne side får du en gennemgang af årets hold, sæsonens opbygning og NFL odds 2023/24. Det er igen muligt at blive oppe til langt ud på natten for at følge NFL på TV.

Odds på NFL 2023/24

Herunder finder du de bedste odds på NFL.


Som det kan ses herover, så er det ifølge bookmakerne Kansas City Chiefs og Philadelphia Eagles, der er de største favoritter til at vinde. 

Odds på MVP i NFL regular season

Herunder finder du de bedste odds på, hvem der bliver MVP i regular season.

Patrick Mahomes blev MVP i seneste sæson. Packers' quarterback er også favorit hos bookmakerne blandt de største favoritter til at tage Super Bowl igen. 

Conferences og ligastruktur i NFL

For dem, der ikke er bekendt med systemet, består NFL af et relativt kompliceret ligasystem. Det er hovedsageligt baseret på to konferencer, AFC og NFC. Disse er igen opdelt i geografiske områder i nord, vest, syd og øst, med fire hold i hver af disse.

I grundspillet spiller hvert hold to gange mod hinanden inden for divisionerne, hjemme og ude, i alt otte kampe. Derudover spiller de mod de fire hold fra en anden division i samme konference. Der er fire kampe, hvoraf to er hjemme og to ude.

Baseret på resultatet fra sidste sæson spiller de også en hjemme- og udekamp mod et hold fra en af de resterende divisioner i deres konference.

Endelig spiller de fire kampe, to hjemme og to ude, mod en division fra den anden konference. Hvilken division det er, varierer fra år til år.

AFC 2023/24

AFC (American Football Conference) er den ene af to konferencer i NFL. Den består af 16 hold opdelt i fire divisioner baseret på holdenes geografiske tilhørsforhold: North, East, South og West.

Odds på vinderen af AFC i NFL 2023/24

NFC 2023/24

NFC (National Football Conference) er den anden af to konferencer i NFL. Ligesom AFC består den af 16 hold, der er inddelt i fire divisioner baseret på holdenes geografiske tilhørsforhold, North, East, South og West.

Odds på vinderen af NFC i NFL 2023/24

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår starter NFL?
NFL-sæsonen 23/24 startede natten til fredag 7. september.

AFC

NFC

Kommentarer

Feedback