18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

NFL 2021 - odds på sæsonen

Kommentarer (3)

I sidste sæson kunne den legendariske QB Tom Brady løfte Vince Lombardi-trofæet sammen med Tampa Bay Buccaneers-kammeraterne. Og Bucs er såmænd igen med fremme i favoritfeltet sammen med Patrick Mahomes' Kansas City Chiefs. Vi har her set nærmere på bookmakernes NFL-sæsonodds.

Af Frank Pilantra

Så er det endelig tid til NFL igen!


Natten til fredag den 10. september indleder NFL-holdene den nye sæson og starter den lange vej mod Super Bowl, der afvikles søndag den 13. februar 2022 på det imponerende SoFi Stadium, der er hjemmebane for både LA Rams og LA Chargers.

Det vil imidlertid være overraskende, hvis Chargers kommer i Super Bowl LVI, men LA Rams er blandt det tætpakkede felt af hold, der kan overraske og finde på at nå langt i denne sæson.

Bookmakerne vurderer dog, at vi skal kigge mod Kansas City Chiefs og Tampa Bay Buccaneers for at finde de to største Super Bowl-favoritter.

Odds på NFL 2021: Vinderen

Herunder finder du de bedste odds på Super Bowl-vinderen.

Super Bowl-vinderodds (udvalgte odds) Højeste odds Bookmaker
Kansas City Chiefs 6,00
Tampa Bay Buccaneers 7,50
Buffalo Bills 13,00
Green Bay Packers 15,00
Baltimore Ravens 15,00
Los Angeles Rams 15,00
San Francisco 49ers 15,00
Cleveland Browns 17,00
Seattle Seahawks 26,00
Tennessee Titans 29,00
New Orleans Saints 34,00

Odds på NFL er senest opdateret mandag den 6. september klokken 20.30.


Det er ofte meget jævnbyrdigt i NFL, og specielt i slutspillet kan alt ske. NFL-natteravnene kan også denne gang se frem til en masse tætte kampe.

Der er igen store forventninger til Kansas City Chiefs, der gik ind til Super Bowl LV som 60/40 favoritter mod Buccaneers. Det skyldes ikke mindst super star Patrick Mahomes, som er ligaens bedste QB og det er lykkes head coach Andy Reid at samle et stærkt mandskab med profiler som running back Leonard Fournette, receiver Tyreek Hill og tight end Travis Kelce.

Hos Chiefs-defense kan vi se frem til at nyde en masse store plays fra safety Tyrann Mathieu og DL Chris Jones. Chiefs er uden tvivl 'the team to beat' i AFC, men kan de komme i Super Bowl for tredje år i træk? Man kan hente odds 3,55 hos NordicBet på, at Kansas City Cheifs vinder AFC.

Og bliver det så igen mod Tampa Bay Buccaneers, der ligner det stærkeste mandskab i NFC-conference?
Den 44-årige quarterback Tom Brady fik sin syvende Super Bowl-ring, efter han førte Bucs til en 31-9-sejr i Super Bowl mod Chiefs. Brady har siden skiftet fra New England Patriots fået indført en vinderkultur hos Bucs sammen med tight end Rob Gronkowski.

Skal vi have Brady og "Gronk" til endnu en Super Bowl, så skal Bucs igen have bud efter wide receivers Mike Evans og Chris Godwin. Det bliver bestemt ikke kedeligt!
Danske Spil tilbyder odds 4,50 på, at Tampa Bay Buccaneers vinder NFC.

Ud over de to favoritter, så er der en række gode bud på outsidere, der jagter Super Bowl-triumf.

Der er også god grund til at holde øje med Green Bay Packers med den rutinerede QB Aaron Rodgers, der leverede hele 48 TDs og blev MVP i sidste sæson. Packers gik 13-3 sidste år, men i slutspillet tabte de NFC Championship-opgøret til Bradys Buccaneers.

Packers kan sagtens finde på at vælte Buccaneers af NFC-tronen denne gang. Trods uro om Aaron Rodgers i preseason, så fører han et skarpt offense ind på Lambeau Field.

Packers er favorit til at vinde deres division; vi kan hente odds 1,70 hos Nordicbet for Green Bay vinder NFC North, hvor Minnesota Vikings er udpeget som største konkurrent til Packers foran Chicago Bears og Detroit Lions.

Der skulle gerne være masser af yards i WR Davante Adams og running back Aaron Jones. De er også med til at trække Aaron Rodgers op blandt favoritterne til at blive årets MVP.

Odds på NFL: MVP i regular season

Herunder finder du de bedste odds på, hvem der bliver MVP i regular season.

NFL - regulær sæson MVP (udvalgte odds) Højeste odds Bookmaker
Patrick Mahomes (Chiefs) 6,00
Aaron Rodgers (Packers) 11,00
Josh Allen (Bills) 13,00
Tom Brady (Bucs) 15,00
Russell Wilson (Seahawks) 17,00
Lamar Jackson (Ravens) 17,00

Odds er senest opdateret mandag den 6. september klokken 20.45. 

Spil på NFL 2021 hos Bet365

Buffalo Bills-fans vil helt sikkert være begejstrede over det odds 13 hos Onside Betting for, at deres QB Josh Allen bliver valgt som årets MVP, da de selvfølgelig håber på, at det lykkes at se WR Stefon Diggs blive sendt i endzone en frygtelig masse gange. Josh Allen har også offensive våben som Cole Beasley og Emmanuel Sanders at sigte efter i Bills' offense.

Defensivt skal vi forsøge at følge med Tre'Davious White, der så absolut er blandt de bedste cornerbacks i NFL. Turn-overs kan afgøre kampe og ud over veltimede tackles kan White også presse QBs til interceptions.

Så Buffalo Bills ligner et fornuftigt bud på vinder af AFC East til odds 1,65 hos NordicBet, hvor Patriots igen ser ud til at få det svært, mens Miami Dolphins og især New York Jets sandsynligvis heller ikke kommer til at hente mange sejre.

Der er dog virkelig mange skarpe hold til at bremse Bills i slutspillet; Baltimore Ravens og Cleveland Browns kan begge komme bragende ud fra AFC North. Mens vi nok skal forvente masser af løb fra Browns, så kan Ravens-QB Lamar Jackson få godt gang i kasteangrebet og få flyttet kæderne. 

Hvis vi lige bliver lidt ved det med kasteangrebet, så skal vi heller ikke overse Tennessee Titans fra AFC South med QB Ryan Tannehill, der gerne fyrer kanonen af og sender receiverne dybt i banen. 

Bevæger vi os over i NFC-conferencen, så skal vi - ud over Bucs og Packers - især være opmærksomme på stærke hold som San Francisco 49ers, LA Rams og Seattle Seahawks fra den ultraspændende og uforudsigelige NFC West-division.

Odds på NFC West 

Herunder finder du de bedste odds på vinderen af NFC West.

Hvem vinder NFC West? Højeste odds Bookmaker
San Francisco 49ers 3,00
Los Angeles Rams 3,00
Seattle Seahawks 3,80
Arizona Cardinals 7,50

Odds på NFC West er senest opdateret mandag den 6. september klokken 21.00.

Seahawks gik 12-4 i sidste sæson og vandt dermed NFC West foran LA Rams (10-6), Cardinals (8-8), mens 49ers gik 6-10. Der kan komme en intens kamp om førstepladsen, og Seahawks med QB Russell Wilson kunne godt finde på at vinde divisionen igen. Deres defense kan dog blive et problem, og her må man sige, at 49ers er bedre kørende.

LA Rams har fået tilført QB Matthew Stafford fra Detroit Lions, hvilket er en opgradering på den position. Bookmakerne har tiltro til, at Rams forbedrer deres resultater i denne sæson; de har også måttet afgive et trejderunde-pick i draften i år samt to førsterunde-picks i 2022 og 2023 for at få fat på Stafford.

Der kommer masser af pres på NFC West-holdene allerede fra Week 1.

Masser af specialspil hos bookmakerne

Der er naturligvis et hav af forskellige spilvarianter til de enkelte NFL-kampe, men bettorne bliver også forkælet med en masse forskellige vinderodds. 

Hos en række bookmakere finder I også odds for fx vinder af divisionerne, antal sejre i grundspillet pr. hold, player-specials som flest TDs, flest receiving yards, passing yards, rushing yards og meget mere.

I kan finde flere spilforslag i denne forumtråd: /forum/diverse/nfl-2021-2022-tips-og-tanker, mens der også er masser af brugertips til kampene i Week 1, sæsonspil og spillerspecials. Du kan finde alle BetXperts eksperttips her.

Jeg vil især gerne fremhæve Onside Betting, som virkelig har et ekstremt stort udbud af NFL-odds.

Vindere af Super Bowl siden 2000:

2000: St. Louis Rams
2001: Baltimore Ravens
2002: New England Patriots
2003: Tampa Bay Buccaneers
2004: New England Patriots
2005: New England Patriots
2006: Pittsburgh Steelers
2007: Indianapolis Colts
2008: New York Giants
2009: Pittsburgh Steelers
2010: New Orleans Saints
2011: Green Bay Packers
2012: New York Giants
2013: Baltimore Ravens
2014: Seattle Seahawks
2015: New England Patriots
2016: Denver Broncos
2017: New England Patriots
2018: Philadelphia Eagles
2019: New England Patriots
2020: Kansas City Chiefs
2021: Tampa Bay Buccaneers 

Auto-created group

Kommentarer

Feedback