18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Los Angeles Rams - NFL 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Los Angeles Rams

Fuldt kampprogram

Efter at have vundet Super Bowl i 2021 havde Rams en stor fiasko i sidste sæson. 5-12 var tallene i grundserien. Nu står de her i starten af sæsonen med en på papiret ret dårlig holdopbygning, ledet af en meget god træner i Sean McVay. Oddsene indikerer, at holdet får det meget svært i NFL 2023/24. Aaron Donald er stadig en af ligaens bedste spillere, og sådan et aktiv er aldrig negativt, men meget tyder på, at Rams får svært ved at nå slutspillet igen i år.

Se NFL odds hos Bet365
 

Odds på Los Angeles Rams i NFL 2023/24

Se udvalgte odds i tabellen for Los Angeles Rams i NFL 2023/24.

Los Angeles Rams odds Odds Odds Bookmaker
Kvalificerer sig til slutspillet (Ja/Nej) 3,90 1,26
Vinder NFL Championship 61
Vinder AFC Championship 34

Styrker
Head coach McVay formåede som en uerfaren og meget ung træner at forvandle Rams til en Super Bowl-vinder i 2021. Nu skal han gentage samme bedrift igen. Trioen Matthew Stafford, Cooper Kupp og Aaron Donald er i topklasse. Hvis de tre finder tilbage til deres 2021-form, har Rams stadig en chance for at vinde mange kampe. Med sådan en træner og tre virkelig gode spillere burde det ikke være umuligt for holdet at forbedre sig markant fra sidste sæson.

Svagheder
Bag den førnævnte trio af stjerner ser truppen bekymrende tynd ud. Holdet ser ud til at være midt i en negativ spiral efter sejren i 2021. Sidste år var næsten katastrofalt, og det vil kræve en masse hårdt arbejde og motivation at vende tingene i år. 49ers og Seahawks ser meget bedre ud end Rams i NFC West. Vi tror simpelthen ikke, at holdet vil være godt nok til at konkurrere om en slutspilsplads.

Fakta og historie
Før NFL startede, formåede holdet at bringe to titler til Los Angeles: 1945 og 1951. Efter det har de været med i fem Super Bowls. Af disse fem har de vundet to: 1999 og 2021.

Kampprogram, Los Angeles Rams

Kampprogram, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback