18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Chicago Bears - NFL 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Chicago Bears

Fuldt kampprogram

Holdet sluttede sidste sæson med ti nederlag i træk. En utrolig svag rekord, som betyder, at de går ind i NFL 2023/24 som et af ligaens svageste hold. De var langt efter de andre, og det ser heller ikke ud til, at de kommer til at udfordre dem i år. Det hele er dog ikke sort og trist i Chicago. Justin Fields er en virkelig dygtig QB i sine bedste øjeblikke. De har også hentet nogle gode spillere i løbet af sommeren, som bør gøre holdet bedre. Bears bør kunne vinde mere end tre kampe i denne sæson.

Se NFL odds hos Bet365
 

Odds på Chicago Bears i NFL 2023/24

Se udvalgte odds i tabellen for Chicago Bears i NFL 2023/24.

Chicago Bears odds Odds Odds Bookmaker
Kvalificerer sig til slutspillet (Ja/Nej) 4,20 1,23
Vinder NFL Championship 81
Vinder AFC Championship 41

Styrker
Justin Fields har vist glimt af, at han kan blive en stor QB i fremtiden. Hvis han kan fortsætte med at udvikle sig i denne sæson, er der store muligheder for, at holdet kan vinde flere kampe. Forventningerne til holdet er lave, hvilket giver dem mulighed for at spille uden for meget pres fra fansene. Det kan føre til, at holdet slapper lidt af og får nogle sejre tidligt på efteråret. Det er nok holdets største nøgle til en bedre sæson i NFL i 2023/24.

Svagheder
Holdet var det dårligste i hele NFL, hvis vi ser tilbage på Chicagos defensive statistikker i sidste sæson. Defensivt er der et stort potentiale for forbedring. Spørgsmålet er, hvor meget holdet kan forbedre sit forsvar under ledelse af defensive coach Matt Eberflus. Han har en masse arbejde at gøre her. De vil forbedre sig defensivt i år. Men desværre er der brug for en virkelig stor forbedring af Bears' defensiv, hvis det virkelig skal gøre en forskel for holdets resultater i en grad, så de kan udfordre de tre andre hold i NFC North. 

Fakta og historie
Chicago Bears havde deres store succes, før Super Bowl blev indført. De vandt i alt otte titler. I 1940'erne vandt de fire af disse titler. Super Bowl blev vundet i 1985. Så nu er de inde i en næsten 40 år lang titeltørke.

Kampprogram, Chicago Bears

Kampprogram, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback