18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Carolina Panthers - NFL 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Carolina Panthers

Fuldt kampprogram

Holdet missede slutspillet i den sidste kamp i den regulære sæson. Nu går de ind i NFL 2023/24 med en ny træner i Frank Reich og en ret hypet ung quarterback i Bryce Young. De vil sandsynligvis være med i kampen om divisionstitlen igen i år, da NFC South ser ud til at blive lige så jævnbyrdig som sidste år, uden noget hold, der virkelig skiller sig ud som det bedste. Ifølge oddsene er det ikke særlig sandsynligt, at hverken Panthers eller noget andet hold fra NFC South vil få meget succes i det kommende slutspil.

Se NFL odds hos Bet365
 

Odds på Carolina Panthers i NFL 2023/24

Se udvalgte odds i tabellen på Carolina Panthers i NFL 2023/24.

Carolina Panthers odds Odds Odds Bookmaker
Kvalificerer sig til slutspillet (Ja/Nej) 4,10 1,25
Vinder NFL Championship 81
Vinder AFC Championship 41

Styrker
Frank Reich er en ret erfaren træner i NFL, som ved, hvad der skal til. Han kommer fra en mindre succesfuld periode i Indianapolis. Men han har måske brug for en frisk start og et nyt liv, ligesom Carolina Panthers har det. Bryce Young kan allerede gøre en forskel her, og holdet har virkelig alle chancer i verden for at vinde en division i år, hvis de finder et anstændigt niveau gennem de regulære sæsonkampe. Reich er dygtig i sin offensive viden, og det kan være præcis, hvad Young har brug for til at bryde igennem i ligaen allerede i år.

Svagheder
Panthers var ret dårlige defensivt sidste år, og de er nødt til at finde en løsning til denne sæson. De var ikke over gennemsnittet i NFL i nogen af de defensive kategorier. Så der skal rettes op på tingene. Men det føles, som om der er for mange ting at løse på bare én preseason. Der er en risiko for, at holdets forsvar skal genopbygges fra bunden, og så vil Reichs teambuilding ikke høste nogen større succes i år, snarere om et par sæsoner.

Fakta og historie
Panthers blev dannet så sent som i 1993. På trods af deres relativt korte historie har de været i Super Bowl to gange: 2003 og 2015. De er dog blevet besejret i begge kampe og venter stadig på at vinde deres første titel.

Kampprogram, Carolina Panthers

Kampprogram, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback