18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Las Vegas Raiders - NFL 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Las Vegas Raiders

Fuldt kampprogram

Det største spørgsmål, vi stiller os selv her, er, om den nye quarterback Jimmy Garoppolo, senest i 49ers, er en opgradering fra Derek Carr, som var en skuffelse sidste sæson i NFL. Hvis alt går vel, kan Raiders helt sikkert forstyrre de fleste hold, og vi så en rigtig god indsats i preseason, da de knuste en af forhåndsfavoritterne, San Francisco 49ers med 34-7. Det faktum, at Super Bowl 2024 spilles på deres hjemmebane, Allegiant Stadium, er et godt incitament.

Se NFL odds hos Bet365
 

Odds på Las Vegas Raiders i NFL 2023/24

Se udvalgte odds i tabellen for Las Vegas Raiders i NFL 2023/24.

Las Vegas Raiders odds Odds Odds Bookmaker
Kvalificerer sig til slutspillet (Ja/Nej) 4,30 1,22
Vinder NFL Championship 61
Vinder AFC Championship 41

Styrker

Det føles, som om den nye quarterback Jimmy Garoppolo er et klart boost. Raiders har også en af NFL's bedste kickere i Daniel Carlson, som er i gang med sin tredje sæson i klubben. Ellers er det svært at finde nogle styrker, der skiller sig ud her, og som oddsene viser, bør holdet ikke have noget med toppen at gøre. Hold også øje med Josh Jacobs, der er rangeret som en af de bedste running backs i NFL.

Svagheder

Forsvaret ser helt klart ud til at være et svagt led i dette Raiders. Maxx Crosby er rigtig god, men ellers er der ikke meget andet at sige. Tyree Wilson kan være en god tilføjelse, der kan bakke op, men i det store hele er det desværre ikke nok back til at nå langt i denne sæson.

Fakta og historie

Las Vegas Raiders spiller deres hjemmekampe på Allegiant Stadium. De hører til i West Division og AFC Championship. Klubben har tidligere heddet Oakland Raiders og Los Angeles Raiders og har vundet Super Bowl tre gange. De har også tabt to finaler.

Kampprogram, Las Vegas Raiders

Kampprogram, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback