18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Seattle Seahawks - NFL 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Seattle Seahawks

Fuldt kampprogram

Holdets 71-årige head coach Pete Carroll har været træner for Seahawks i over ti år nu, og han ser ikke ud til at have planer om at stoppe endnu. Før sidste års sæson byttede de til manges overraskelse den meget erfarne quarterback Russell Wilson væk. I stedet valgte de Geno Smith, som havde en fantastisk sæson. Holdet er kendt for at træffe ukonventionelle beslutninger, som ofte lykkes i sidste ende. Nu sigter de efter at nå slutspillet i NFL 2023/24, og når de først er der, vil de sandsynligvis udfordre de på papiret stærkeste hold. Carrolls erfaring og snedige sind kan være den helt rigtige mand til at gøre Seahawks til en rigtig outsider i år.

Se NFL odds hos Bet365
 

Odds på Seattle Seahawks i NFL 2023/24

Se udvalgte odds i tabellen for Seattle Seahawks i NFL 2023/24.

Seattle Seahawks odds Odds Odds Bookmaker
Kvalificerer sig til slutspillet (Ja/Nej) 2,80 1,44
Vinder NFL Championship 41
Vinder AFC Championship 17

Styrker
Geno Smith imponerede som quarterback i sidste sæson og blev belønnet med en saftig treårig kontrakt. Hvis han kan fortsætte sin gode form, har Seattle Seahawks en rigtig stærk quarterback. Resten af holdets offensiv ser også stærk ud. Hvis de finder deres form offensivt, har de en styrke, som kun få hold kan matche. I så fald kan de for alvor udfordre 49ers i kampen om NFC West-titlen.

Svagheder
Defensivt var holdet ret middelmådigt i store dele af sidste sæson. Nu har de hentet flere spillere ind for at styrke den del af holdet. Spørgsmålet er, om det er nok mod de bedste hold i NFL? Holdets forsvar har bestemt ikke det samme potentiale som angrebet. Men Carroll er en rigtig god head coach, som meget vel kan være den rette mand til at rette op på holdets noget vaklende forsvar. Hvis man for alvor vil udfordre de bedste hold, er man nødt til at forbedre sit forsvar, så enkelt er det.

Fakta og historie
Historisk set har Seahawks ikke meget at byde på. Det er primært i moderne tid, at de har udfordret i toppen af NFL. De har vundet tre Super Bowls: 2005, 2013 og 2014. De formåede at vinde en af disse tre, nemlig i 2013.

Kampprogram, Seattle Seahawks

Kampprogram, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback