18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

New England Patriots - NFL 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, New England Patriots

Fuldt kampprogram

Der er ingen tvivl om, at New England Patriots sidder på en af NFL 2023/24 absolut bedste cheftrænere i Bill Belichick, og forsvaret er til at stole på oppe i Boston. Det er altid hårdt at komme op og spille udendørs på Gillette Stadium i Foxborough, det er ofte koldt og blæsende, og kampene er ofte rodede og målfattige. Publikum er højlydt, og der er altid en velplanlagt defensiv strategi. Men det har været svært at få rigtig gang i offensiven, siden Tom Brady forlod os. Mac Jones, som blev valgt tidligt i draften, har ikke været dårlig, men har heller ikke været i stand til at løfte Patriots til nye højder.

Se NFL odds hos Bet365
 

Odds på New England Patriots i NFL 2023/24

Se udvalgte odds i tabellen for New England Patriots i NFL 2023/24.

New England Patriots odds Odds Odds Bookmaker
Kvalificerer sig til slutspillet (Ja/Nej) 4,30 1,22
Vinder NFL Championship 81
Vinder AFC Championship 41

Styrker

Patriots har en af de bedste trænerstabe i NFL og har fejret stor succes gennem årene. Selv om Patriots har haft nogle svage år, efter at Tom Brady er stoppet, er der ingen, der tvivler på Belichicks unikke blik for spillet. I spillet er der ingen tvivl om, at styrken ligger i et sammentømret, talentfuldt forsvar, som er meget svært at spille imod. Forsvaret var nummer tre i hele NFL i antallet af sacks på modstanderens quarterback, og selv mod løbespil er de meget solide. På hjemmebane bør Patriots kunne hente mange sejre takket være forsvaret.

Svagheder

Quarterback Mac Jonas havde ikke en god anden sæson, og hvis Patriots skal tage nogle skridt fremad og nå slutspillet igen, er han nødt til at være solid. Sidste år blev han rangeret som den 28. bedste QB, og med den statistik på den vigtigste position, når man ikke slutspillet. Patriots har været meget afhængige af deres løbespil, og det vil de selvfølgelig fortsætte med, men også kastespillet skal fungere meget bedre end sidste år for at have en chance. Samtidig så en af NFL's bedste trænerstabe noget i Mac Jones under draften, så håbet er ikke ude.

Fakta og historie

Historisk set er Patriots NFL's bedste hold, de har vundet i alt 6 Super Bowls, og det er det bedste sammen med Steelers. Efter at have domineret deres division i mange år, har de tabt lidt terræn i de senere år.

Kampprogram, New England Patriots

Kampprogram, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback