18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Jacksonville Jaguars - NFL 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Jacksonville Jaguars

Fuldt kampprogram

Efter at have været et af de dårligste hold i NFL i et par år, havde Jaguars en god sæson sidste år. Jacksonville Jaguars var en af overraskelserne, da de formåede at vinde en slutspilskamp og faktisk gav Kansas City Chiefs en god kamp i anden runde af slutspillet. Det skyldtes i høj grad, at QB Trevor Lawrence ofte levede op til den hype, der fik ham valgt først i 2021-draften. Efter et rodet første år, hvor meget af fokus var på træner Urban Meyer, der fejlede og kom ud i nogle skandaler, før han blev fyret. Rekrutteringen af Doug Pederson forud for sidste sæson blot et par år efter at have vundet en Super Bowl med Philadelphia Eagles bragte orden i Jaguars og gav den talentfulde Lawrence en chance for at skinne.

Se NFL odds hos Bet365
 

Odds på Jacksonville Jaguars i NFL 2023/24

Se udvalgte odds i tabellen for Jacksonville Jaguars i NFL 2023/24.

Jacksonville Jaguars odds Odds Odds Bookmaker
Kvalificerer sig til slutspillet (Ja/Nej) 1,37 3,15
Vinder NFL Championship 26
Vinder AFC Championship 13

Styrker

Selvom QB Trevor Lawrence lavede mange interceptions i nogle kampe, er der en grund til, at han var den mest hypede spiller til 2021-draften. Med en erfaren træner i Doug Pederson var Lawrence i stand til at skinne til tider sidste år. Når det kører, er de et hold, der kan score mange touchdowns, og da holdet spiller i en ret overkommelig division, er der gode chancer for endnu et slutspil igen til vinter for Jaguars.

Svagheder

Forsvaret var delvist svagt sidste sæson, og der er nogle spørgsmålstegn allerede inden sæsonstart nu. Sidste år havde Jaguars problemer med for alvor at forstyrre modstanderens QB i mange kampe, og håbet er, at nogle af de yngre spillere, der er valgt højt i draften de seneste år, vil tage et stort skridt fremad. Talentet findes bl.a. i linebackeren Traven Walker, som Jaguars valgte i første runde i 2022, og chancen for, at forsvaret kan forbedre sig markant, er bestemt til stede.

Fakta og historie

Jaguars har aldrig spillet i Super Bowl. I bedste fald har de tabt 3 AFC Championship-kampe, og senest i 2017 havde de chancen for at nå deres første Super Bowl, men tabte til Patriots.

Kampprogram, Jacksonville Jaguars

Kampprogram, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback