18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Minnesota Vikings - NFL 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Minnesota Vikings

Fuldt kampprogram

Vikings imponerede stort i sidste års grundspil, hvor de hentede 13 sejre. Spørgsmålet er, om de kan holde det høje niveau i NFL 2023/24? Det blev afgjort direkte i slutspillet mod New York Giants. Nu er de selvfølgelig favoritter til at vinde NFC North igen. Men det er vigtigt, at VIkings er på tæerne fra start, ellers kan de møde uventet hård modstand fra Green Bay Packers og Detroit Lions.

Se NFL odds hos Bet365
 

Odds på Minnesota Vikings i NFL 2023/24

Se udvalgte odds i tabellen for Minnesota Vikings i NFL 2023/24.

Minnesota Vikings odds Odds Odds Bookmaker
Kvalificerer sig til slutspillet (Ja/Nej) 2,80 1,44
Vinder NFL Championship 51
Vinder AFC Championship 31

Styrker
Mange af Vikings' kampe var tætte i sidste sæson, men de fandt som regel en måde at vinde kampene på. Mange kritikere siger, at de vandt flere kampe, end de burde have gjort. Men på den anden side er det en styrke at vinde kampe, selv om man ikke spiller op til sit bedste. Det er præcis sådan, man opbygger en vinderkultur. Vikings viste i sidste års grundspil, at de er det stærkeste hold, når det gælder. Nu er det vigtigt, at de kan bygge videre på det og også blive et vinderhold i slutspillet.

Svagheder
Forsvaret var til tider vaklende i sidste sæson, og det kollapsede næsten fuldstændigt i slutspillet mod Giants. Vikings handlede, og Donatell, som var ansvarlig for forsvaret, blev fyret, og de har nu hentet Brain Flores ind for at stoppe lækagerne i forsvaret. Det kan blive en hård opgave for Flores, og spørgsmålet er, om vi vil se nogle positive resultater allerede i den første serie? Det er selvfølgelig ikke kun et trænerproblem, vi er heller ikke helt overbeviste om, at holdet har nok gode spillere til at overvinde de defensive problemer, hvis de vil blive i turneringen længere, end de gjorde sidste år.

Fakta og historie
Minnesota er faktisk et af de hold i NFL, der aldrig har formået at vinde en Super Bowl. De vandt dog en titel, før Super Bowl blev introduceret. I 1969 lykkedes det dem at hente deres eneste titel hjem. I 70'erne nåede de frem til tre Super Bowls, men blev besejret i alle tre kampe. Siden da har fans stadig ventet på, at holdet skulle komme til en Super Bowl igen.

Kampprogram, Minnesota Vikings

Kampprogram, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback