18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Dallas Cowboys - NFL 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Dallas Cowboys

Fuldt kampprogram

Texas-holdet nåede slutspillet i sidste sæson med et wild card. Her blev de slået i anden runde for andet år i træk af San Francisco 49ers. På trods af at holdet vandt tolv kampe i serien, var nogle fans moderat tilfredse med træner Mike McCarthy efter sæsonen. Kravene er unægtelig høje nede i Dallas. Det er nu næsten 30 år siden, Cowboys sidst nåede Super Bowl i 1995. Selv holdets quarterback Dak Prescott er blevet kritiseret i løbet af sommeren. Nu skal træneren og holdets stjerne steppe op til dette års sæson, fansene kræver succes, spørgsmålet er, om Dallas kan komme tættere på Super Bowl i NFL 2023/24?

Se NFL odds hos Bet365
 

Odds på Dallas Cowboys i NFL 2023/24

Se udvalgte odds i tabellen for Dallas Cowboys i NFL 2023/24.

Dallas Cowboys odds Odds Odds Bookmaker
Kvalificerer sig til slutspillet (Ja/Nej) 1,23 4,20
Vinder NFL Championship 11
Vinder AFC Championship 6.50

Styrker
De er uden tvivl et af de bedste hold på papiret i ligaen. Det viser tolv sejre i sidste sæsons regulære sæson. Kun fem hold havde flere sejre end Cowboys på det tidspunkt. På trods af kritikken er Mike McCarthy en meget erfaren og succesfuld træner. Som bekendt vandt han Super Bowl med Green Bay Packers i 2011. I år har holdet brug for at få alle dele af sin fine trup samlet. Alle forudsætninger er til stede, nu handler det bare om, at Dallas Cowboys skal præstere og nå længere i slutspillet end i de senere år. Måske er det lettere sagt end gjort.

Svagheder
Presset er altid på holdet med den største fanbase i ligaen. Og spørgsmålet er, om det ikke er et større åg for holdet end en fordel med dets store og krævende fanskare. Som sagt er kritikken strømmet ind fra alle sider i løbet af sommeren. Og så er det ikke til at komme uden om, at Dallas får utroligt svært ved overhovedet at vinde den østlige division i NFC. Der er nemlig Philadelphia Eagles. De vandt divisionen sidste år og nåede hele vejen til Super Bowl LVII. Der tabte de en meget tæt kamp til Kansas City Chiefs. Eagles bliver en meget svær nød at knække for Cowboys allerede i grundserien.

Fakta og historie
Cowboys er gået hele vejen til Super Bowl otte gange. Det er kun overgået af New England Patriots' elleve Super Bowls. Af disse otte Super Bowls har holdet vundet fem: 1971, 1977, 1992, 1993, 1995.

Kampprogram, Dallas Cowboys

Kampprogram, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback