18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Atlanta Falcons - NFL 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Atlanta Falcons

Fuldt kampprogram

NFC South er i øjeblikket jævnbyrdig eller, om man vil, ligeværdig. Atlanta Falcons har investeret kraftigt i NFL 2023/24 og håber at finde en vej tilbage til slutspillet for første gang i over fem år. De har nu skrevet ret store kontrakter med en masse spillere og tilføjet den meget lovende running back Bijan Robinson. Der er noget, der tyder på, at Atlanta har gang i noget lovende nede i Georgia. Hvilket betyder, at fansene nok håber, at holdet endelig kan komme i slutspillet igen.

Se NFL odds hos Bet365
 

Odds på Atlanta Falcons i NFL 2023/24

Se udvalgte odds i tabellen for Atlanta Falcons i NFL 2023/24.

Atlanta Falcons odds Odds Odds Bookmaker
Kvalificerer sig til slutspillet (Ja/Nej) 1,76 2,05
Vinder NFL Championship 51
Vinder AFC Championship 21

Styrker
Holdet forsøger at spille sit offensive spil med meget hurtige spillere, en ikke så almindelig taktik i NFL lige nu. Kyle Pitts og Drake London er to spillere, som er rigtig gode til at gribe afleveringer. Hvis Falcons får deres taktik til at fungere med deres løbespillere, har de chancen for at køre deres modstandere i sænk og score mange point på den måde. Det er ret forfriskende at se et hold, der stoler mere på et løbeangreb end mange af de andre hold, der er afhængige af at have en rigtig god quarterback.

Svagheder
På trods af uafgjort blev Falcons sidst i NFC South sidste år. Forsvaret var svagere end de andre hold i divisionen, og de er nødt til at forbedre sig for at hente placeringer og være med i kampen om divisionssejren. De havde især store problemer med at presse modstanderens quarterback. Det er et meget vigtigt element, og hvis man fejler der, som Falcons gjorde, er meget tabt i NFL. På det punkt er man nødt til at blive bedre, ellers bliver der heller ikke noget slutspil for holdet i år.

Fakta og historie
Falcons blev dannet så sent som i 1965 og er indtil videre uden titler. De har nået Super Bowl to gange og tabt begge gange: 1998 og 2016.

Kampprogram, Atlanta Falcons

Kampprogram, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback