18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Los Angeles Chargers - NFL 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Los Angeles Chargers

Fuldt kampprogram

Her har vi et hold med høje forventninger til sig selv, efter at sidste sæson blev en fiasko, da de blev elimineret direkte i slutspillet med kun ét point mod Jacksonville Jaguars. Nu har quarterback Justin Herbert forlænget sin kontrakt, og det er nøglen til succes for Chargers. Slutspillet skal nok komme, men hvor langt kan de nå?

Se NFL odds hos Bet365
 

Odds på Los Angeles Chargers i NFL 2023/24

Se udvalgte odds i tabellen for Los Angles Chargers i NFL 2023/24.

Los Angeles Chargers odds Odds Odds Bookmaker
Kvalificerer sig til slutspillet (Ja/Nej) 2,00 1,80
Vinder NFL Championship 29
Vinder AFC Championship 15

Styrker

Forlængelsen af quarterback Justin Herbert er en styrke, og sammen med unge talenter og rutinerede veteraner er der en god balance på holdet, som godt kan danse i løbet af sæsonen. Joey Bosa, Austin Ekeler, Derwin James og Eric Kendricks, det er nogle navne, man skal holde øje med i Chargers-lejren.

Svagheder

Chargers er placeret et godt stykke fra den absolutte top og får lov til at iføre sig et outsiderkostume. En overbevisende sejr mod Rams for derefter at tabe til Saints synes vi afspejler holdets situation godt, hvor den reelle stabilitet findes til at gå hele vejen til Super Bowl. Klubben mangler den vindermentalitet, som aldrig har ligget i DNA'et.

Fakta og historie

Los Angeles Chargers blev grundlagt i 1959 og spillede deres første sæson i NFL i 1960. Holdet spiller i AFC Conference og West Division. Hjemmekampene spilles på SoFI Stadium i Inglewood, Californien. Mellem 1961-2016 havde holdet base i byen San Diego. "The Bolts har vundet deres konference én gang (1994) og den vestlige division 15 gange. Det er dog aldrig lykkedes klubben at vinde Super Bowl indtil videre.

Kampprogram, Los Angeles Chargers

Kampprogram, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback