18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Kansas City Chiefs - NFL 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Kansas City Chiefs

Fuldt kampprogram

De regerende mestre fra Kansas City ligner legitime favoritter til NFL 2023/24. Holdet trænes af den bedste cheftræner i ligaen, kun udfordret af Patriots Bill Belichick. Der er ingen tvivl om, at Kansas sidder på NFL's bedste quarterback, der trods en halvskade i slutspillet sørgede for at vinde sin anden Super Bowl. Holdet har vist sig at være i stand til at erstatte stjernespillere som Tyreek Hill, der tog til Miami Dolphins i sidste sæson. Der er ingen tvivl om, at Kansas er årets højest rangerede hold, og at de er holdet, der skal slås.

Se NFL odds hos Bet365
 

Odds på Kansas City Chiefs i NFL 2023/24

Se udvalgte odds i tabellen for Kansas City Chiefs i NFL 2023/24.

Kansas City Chiefs odds Odds Odds Bookmaker
Kvalificerer sig til slutspillet (Ja/Nej) 1,31 3,40
Vinder NFL Championship 7,50
Vinder AFC Championship 4.75

Styrker

Holdets største styrke er, at de har NFL's største stjerne på den vigtigste position; Patrick Mahomes bliver ved med at finde på helt magiske spil, og med ham på holdet har de et angreb, der er ekstremt svært at stoppe. Læg dertil Mahomes' magiske samarbejde med NFL's bedste tight end, og du indser, at der vil blive scoret mange point i år med Chiefs. Der skal meget til, før noget andet hold vinder AFC West.

Svagheder

Der er en vis bekymring for forsvaret, da en af NFL's absolut bedste forsvarsspillere stadig er i en kontraktstrid med Chiefs. Her mener vi naturligvis Lindman Chris Jones, som har været nøglen til Chiefs' forsvar i flere år. Det kan meget vel være på tide at betale, hvad der forlanges her, da Chiefs' forsvar uden Jones ville svække de regerende Super Bowl-mestre betydeligt. Det siges, at forsvaret er det, der vinder Super Bowls, og uden Jones er Chiefs' forsvar ikke i top 10 i NFL. Det er sandsynligt, at dette vil blive løst på et tidspunkt i den nærmeste fremtid.

Fakta og historie

Kansas City Chiefs har vundet i alt 3 Super Bowls og 2 af de sidste 4 år. De sidste 7 sæsoner har de vundet deres division. Med Mahomes stadig ung, har de bestemt chancen for at skabe et dynasti med flere titler i fremtiden.

Kampprogram, Kansas City Chiefs

Kampprogram, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback