18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tennessee Titans - NFL 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Tennessee Titans

Fuldt kampprogram

NFL 2023/24 er her, og nu er det tid til at gennemgå det næste hold, Tennessee Titans, som sluttede sæsonen på en miserabel måde med syv nederlag i træk. Der er ikke meget, der tyder på, at Titans vil kunne overraske i denne udgave, hvor de er rangeret som et af de dårligste hold. I løbet af preseason har holdet dog slået både Vikings og Patriots, hvilket giver lidt håb til fansene.

Se NFL odds hos Bet365
 

Odds på Tennessee Titans i NFL 2023/24

Se udvalgte odds i tabellen for Tennessee Titans i NFL 2023/24.

Tennessee Titans odds Odds Odds Bookmaker
Kvalificerer sig til slutspillet (Ja/Nej) 3,20 1,35
Vinder NFL Championship 81
Vinder AFC Championship 41

Styrker

Det ser ikke altid lige kønt ud, når Titans går ud og spiller. Men "grisefodbold" var effektivt i begyndelsen af sidste sæson, hvor de faktisk førte AFC-mesterskabet i et stykke tid, før de faldt fra hinanden, og holdet tabte syv kampe i træk. Holdets running back, Derrick Henry, og quarterback Ryan Tannehill er to spillere, som meget afhænger af, og som virkelig har høj klasse i ligaen.

Svagheder

Titans mangler konsistens, for ligesom i sidste sæson kan de gå fra at være et af de bedste hold i NFL til bare at falde helt fra hinanden. De spillere, vi nævnte ovenfor blandt styrkerne, er ved at blive ældre. QB Ryan Tannehill fylder 35 år i denne sæson og nærmer sig måske sit karrieremæssige højdepunkt?

Fakta og historie

Titans blev grundlagt i 1960 som Houston Oilers. Fra 1997 til 1999 hed holdet Tennessee Oilers, men derefter blev det til Titans, som stadig er navnet i dag. Holdet spiller på Nissan Stadium foran mere end 70.000 tilskuere, og de har vundet AFC én gang, deres division 11 gange, men aldrig vundet Super Bowl.

Kampprogram, Tennessee Titans

Kampprogram, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback