18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

New Orleans Saints - NFL 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, New Orleans Saints

Fuldt kampprogram

Holdet ligger præcis i midten af ligaens alle hold, hvis vi ser på NFL odds 2023/24. Det ser dog ud til, at de skulle have en meget god chance for at vinde NFC South. Divisionen var meget tæt sidste år, hvor tre hold sluttede med syv sejre, og Tampa Bay Buccaneers tog titlen med otte sejre. Duoen Derek Carr og Michael Thomas bliver utrolig vigtig for holdets offensiv. Hvis de begge finder tilbage til god form, kan Saints uden tvivl vinde NFC South i slutningen af sæsonen.

Se NFL odds hos Bet365
 

Odds på New Orleans Saints i NFL 2023/24

Se udvalgte odds i tabellen for New Orleans Saints i NFL 2023/24.

New Orleans Saints odds Odds Odds Bookmaker
Kvalificerer sig til slutspillet (Ja/Nej) 1,45 2,75
Vinder NFL Championship 34
Vinder AFC Championship 15

Styrker
Statistisk set var de det bedste defensive hold i NFC South sidste år. De var også gode offensivt og scorede flere point og indkasserede færre end divisionsvinderne Buccaneers. Så nu er det vigtigt for Saints at konvertere gode statistikker til et par sejre mere i denne sæson. Som sagt er der meget håb for den nye quarterback Derek Carr, han har stor erfaring, og hvis han finder tilbage til sin tidligere form efter en noget svær sæson 22/23, er han en af NFL's bedre spillere på sin position.

Svagheder
Her vender vi igen tilbage til Derek Carr. Et af Saints' store problemer i sidste sæson var, at de ikke havde en god nok quarterback. Carr blev dumpet af Las Vegas Raiders efter en mindre succesfuld sæson. Det kan virke som et modigt træk af Saints at skrive en stor kontrakt med Carr. Risikoen er, at han er på vej ned ad bakke i sin karriere. Det samme kan gælde for holdets Michael Thomas. Duoen er to rigtig gode spillere, men der er tegn på, at de begge har haft de bedste år af deres karriere bag sig. Hvis det er tilfældet, er det en reel svækkelse af holdets offensiv.

Fakta og historie
Klubben blev dannet ret sent og lige før Super Bowl-æraen startede i 1966. Det tog et stykke tid at vinde sin første og eneste titel. I 2009 lykkedes det Saints at vinde Super Bowl.  Det er også den eneste gang, holdet har nået hele vejen til en Super Bowl.

Kampprogram, New Orleans Saints

Kampprogram, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback