I samarbejde med præmiesponsor Danske Spil har vi netop lanceret "Euro Challenge 2017" med præmier for 15.000 kr. Over de næste 4 uger kan du deltage ved at tippe på kampe fra skiftende europæiske fodboldligaer. Deltagelse er naturligvis gratis, og hovedpræmien er en billet til Verdens Bedste Fodboldrejse fra 7.-9. april 2017, som vi helt eksklusivt har fået lov at udbyde her på BetXpert.

Startskuddet har lydt, og fra denne weekend og frem til og med mandag d. 13. marts afvikler vi Euro Challenge 2017 konkurrencen her på BetXpert, hvor det går ud på tippe på kampe fra europæiske fodboldligaer, i kampen om præmier for 15.000 kr., herunder et væld af Oddset free bets, samt hovedpræmien: en billet til Verdens Bedste Fodboldrejse 2017 til en værdi af 10.000 kr.

Derudover er der også en række ekstrapræmier som udloddes til de uheldige og de standhaftige. Læs mere om alle præmier i konkurrencen her.

Nye ligaer hver runde

I Runde 1, som altså allerede nu er åben for deltagelse, er det kampe fra den danske Superliga og den spanske Primera Division, der er på programmet. Gennem de næste runder skal der også dystes på kampe fra Premier League, Bundesligaen og Serie A, så der bliver noget for enhver smag.

Afgiv dine tip til konkurrencens Runde 1 her

Hvor højt tør du gå?

Generelt sværger vi på BetXpert til singlespil, men denne konkurrence baserer sig på multispil: Jo flere kampe du kombinerer, des højere odds kan du opnå. I konkurrencen tildeles deltagerne points svarende til det samlede odds de rammer rigtigt, så for at stryge helt til tops gælder det om at balancere skarphed og mod.

I hver runde kan man deltage med én kupon. Det er helt op til én selv hvor mange tip kuponen skal bestå af, men man opnår altså kun en placering hvis kuponen "går hjem".

Og for at gøre det endnu mere udfordrende, kan man kun komme i betragtning til hovedpræmien (Leaderboard) hvis man i mindst to runder har haft en kupon hvor der er ramt plet på alle tip.

Læs mere information om konkurrencen her

Verdens Bedste Fodboldrejse: 3 dage, 3 lande, 3 topkampe

Konkurrencens hovedpræmie er som nævnt en billet til Verdens Bedste Fodboldrejse 2017 til en værdi af 10.000 kr.

De fleste der gennem de seneste årtier har haft blot en smule berøring med den danske betting-verden, har sandsynligvis på ét eller andet tidspunkt hørt om "Verdens Bedste Fodboldrejse": En årligt tilbagevendende fodbold-odyssé, arrangeret af Danske Spil, som sender et fly fyldt med danske sport- og spille-entusiaster (toppet op med en håndfuld kendisser eller to) ud i Europa for at deltagerne i løbet af én weekend når at få så meget topfodbold ind under vesten som muligt.

Sidste år gik turen fra Tyskland via Spanien til England, andre år er Italien også blevet besøgt. Det endelige program for årets tur, som vinderen af vores Euro Challenge 2017 konkurrence altså kommer til at deltage i, er i skrivende stund endnu ikke fastlagt. Men én ting er sikkert, hvis man skal tro vidneberetninger fra tidligere år: det bliver ikke kedeligt. Og dyrt bliver det næppe heller, for præmien inkluderer alle rejseomkostninger for vinderen.

Herunder er et stemningsklip fra sidste års udgave af Verdens Bedste Fodboldrejse:

Held og lykke til alle deltagere!

Deltag i konkurrencen her