18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Formel 1 Odds

Opdateret
Frank PilantraEkspert Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre

Her vil du kunne læse alt om hvordan du sikrer dig de bedste odds på Formel 1 sæsonen 2024. Hvis du er ny på Formel 1 betting, så skal du ikke bekymre dig. Du vil også finde ud af hvordan du rent faktisk spiller på F1. Vi vil nok ikke hævde at du bliver Formel 1 ekspert efter artiklen, men du vil i hvert fald være bedre klædt på når du skal i gang med F1 odds.

Spil på Formel 1 hos Bet365

Odds på Formel 1 i 2024

Formel 1 er de mest populære sportsbegivenheder i Danmark. For at finde de bedste Grand Prix odds i denne sæson, bør du altid holde nøje øje med de forskellige bookmakeres hjemmesider eller apps. På denne måde kan du sikre dig at du altid får de bedste odds på dine bets.

Hvem vinder Grand Prix?

Vinderodds på Formel 1 løb

Her kan du bette på den kører du tror kommer til at vinde de forskellige individuelle løb. Disse er kendetegnet ved at oddsene ofte er en anelse højere end på “individuel verdensmester”.

Eksempelvis får du 25 odds på Lewis Hamilton som vinder i Saudi Arabien, hvor han kun giver odds 13 som individuel verdensmester.

Det interessante ved disse odds er, at der kan være forskel på hvor kørernes styrke ligger. Nogle er bedre på baner med høj downforce, nogle er bedre på power tracks og så videre.

Uanset om du leder efter de bedste odds på Kevin Magnussen, om du vil satse på Verstappen, Hamilton eller en anden, så bør man altid følge med i de seneste Formel 1 vinder odds, for at sikre at man har så gode chancer som muligt for at kunne justere sine odds undervejs.

Man kommer ikke udenom at Formel 1’s young gun, Max Verstappen hos de fleste bookmakere, er storfavoritten når det kommer til individuel verdensmester, med odds 1,25 hos Bet365 formel 1 odds.

Det gode ved Formel 1 er at der er vinderchancer igennem hele sæsonen. Du kan både spille på hvem du tror vinder det individuelle verdensmesterskab, men du kan selvfølgelig også spille på de forskellige løb.

Spil på Formel 1 hos Bet365

Bookmakere med Formel 1

Formel 1 er den mest populære motorsport i verden. Derfor er det heller ikke underligt, at det understøttes hos langt de fleste betting sider. Men bare fordi alle har Formel 1 odds, betyder det så at det er underordnet hvor man spiller? Ikke helt. Formel 1 er en lynhurtig sport, og det er ikke uset at favoritterne hurtigt skifter, i takt med at løbets runder skrider frem. Så jo bedre du er til at følge med, jo bedre mulighed vil du have for at kunne justere dine bud undervejs. Hvis du ikke allerede har det, så vil vi anbefale at du installerer din bookmakers app på mobilen.

Der kan både være forskel på hvor gode odds du helt generelt får på de udvalgte vinderodds, men der kan også være store forskelle på de forskellige Formel 1 specials bookmakerne udbyder. Indtil videre synes vi at Bet365 har det største udvalg, og også de højeste odds på formel 1 i år.

Spil på Formel 1 hos Bet365

Der er mange forskellige former for væddemål man kan spille på under Formel 1, og de går fra de mest simple til de mest obskure. Nogle bookmakere lader dig bette på flere forskellige kombinationer - eksempelvis kan du hos Bet365 bette på kørere der vinder 5+ løb, 7+ løb osv.

Det er stort set umuligt at holde styr på disse forskellige special-odds, og der er det langt lettere at du holder holder dig opdateret i din favorit bookmakers app. Der er dog nogle forskellige væddemål der går igen, og det er:

Odds på kørermesterskab i Formel 1 

Dette er et af de mere simple væddeløb, hvor man ganske enkelt better på den kører man forventer kan få flest point i sæsonen, og her er det især nemt at spotte favoritterne.

Disse slags væddemål er gode til dem der gerne vil prøve dig på Formel 1 betting, men som ikke har tid eller lyst til at sidde og tjekke forskellige favoritter og point igennem sæsonen, men som hellere bare vil lave et væddemål, og så læne sig tilbage og nyde løbet.

Formel 1 2024

Odds på Konstruktør

Konstruktør væddeløbene handler om hvilke konstruktører der vinder - altså sagt med andre ord - hvilket hold der vinder. Disse væddemål løber over hele sæsonen. Her kan du satse på hold som Red Bull eller Mercedes, der vinder konstruktørmesterskabet.

Vinder - Hold løb

Ligesom med konstruktør væddemålet der strækker sig over hele sæsonen, er der også mulighed for at lave disse slags væddemål for hvert løb. Det unikke her er, at der er et væsentligt større spænd i oddsene fra konstruktør væddemålet, end der er når vi sammenligner individuel verdensmester og løb vinder.

Formel 1 Kvalifikation væddemål

Kvalifikationen i Formel 1 bestemmer hvordan startfeltet kommer til at se ud - og vigtigst af alt - hvem der ender i pole position. Derfor tager man (i hvert fald i vores mening) grueligt fejl, hvis man tror at Formel 1 først begynder når startskuddet lyder til finalen. Det kan i dén grad betale sig at følge med når der bliver vist F1 kvalifikation, hvis man skal kunne ramme de bedste Formel 1 vinderodds.

Når du skal se på hvordan du kan lave de bedste Formel 1 væddemål i dette års sæson, er det vigtigt at skelne mellem de forskellige væddemålstyper der er.

Det er vigtigt at huske på at disse kan variere fra de forskellige bookmakere, og det er både i forhold til de forskellige odds, men også i forhold til hvilke typer af væddemål der er. Du vil dog oftest kunne være sikker på at finde følgende:

Pole Position

Et pole position det handler - logisk nok - om hvilken kører der vinder pole position. Her er det vigtigt at huske på at forskellige kørere har hver deres stil. Nogle gange er det tydeligt at en særlig køres stil gør dem mere egnede til en speciel bane.

Det er dog ikke på alle banerne disse forskelle er lige så udprægede, og her bliver det sværere og sværere at spotte hvem der kan være favoritten.

Top 3 i Formel 1

Dette væddemål kan på sin vis være lettere end pole position væddemålet, men kan omvendt også være lidt mere tricky. Det kræver umiddelbart en uddybning:

Når du skal vælge et top-3 felt, er du ikke udsat på samme måde som når du går efter én person der skal vinde. Det vil sige at du med et Top 3 væddemål kan få en gevinst, selvom storfavoritten skulle lande på en 2. eller 3. plads - dette gør det mindre udsat.

Problemet er imidlertid at du nu har 3 kørere du er afhængige af, og ikke kun én. Så du har en fordel her i forhold til at rækkefølgen måske ikke er så vigtigt, dog skal du håbe på at du vælger de 3 rigtige kørere.

Head-To-Head

Her går dit væddemål ud på hvilken kører du tror slår en anden kører ud i kvalifikationsrunderne. Bookmakerne fastsætter oddsene for flere forskellige kører par, og herefter kan du se på hvilke du mener der er mest realistiske.

Væddemålene for kvalifikationsgruppe

Væddemålene for kvalifikationsgrupper, er når der bliver dannet en gruppe hos kørerne. Det er bookmakerne der bestemmer runderne, og derfor kan der også være stor forskel på hvilke former for væddemål - og hvilke odds - du finder hos de forskellige bookmakere.

Eksempelvis kan du bette på hvilke kørere der vil være hurtigst blandt de midterste kører - altså en slags “vinder” af midten. Det kan også være du kan vædde på hvilken af de nyeste kørere der er hurtigst.

Der er tre heats i kvalifikationsrunderne, og disse finder oftest sted dagen før selve løbet. Når du læser om Formel 1 betting vil du lægge mærke til at de omtales som Q1, Q2 og Q3, hvor “Q” står for qualification - altså kvalifikation.

  1. Kvalifikationsrunde 1 (Q1): I den første kvalifikationsrunde har alle kørere hver især 18 minutter til af sætte den bedste tid de overhovedet kan. Det er en form for elimineringsrunde, hvor de fem langsomste kørere bliver eliminerede i denne runde.
  2. Kvalifikationsrunde 2 (Q2): Når de fem langsomste kørere bliver skåret fra i 1. kvalifikationsrunde, kører de resterende i 15 minutter mere, hvorefter der kommer endnu en eliminering, hvorefter der igen bliver fjernet de 5 langsomste kørere. På dette tidspunkt er antallet af kørere altså halveret.
  3. Kvalifikationsrunde 3 (Q3): I den sidste kvalifikationsrunde har kørerne 12 minutter hver til at sætte deres hurtigste tid. Den kører med den hurtigste tid vinder pole position, altså startfeltets første felt. De øvrige kørere placeres i henhold til hvem der havde de hurtigste tider.

For at sikre at alle holdene ikke bare går all in for at få de hurtigste tider i kvalifikationsrunderne, og at der er fair spil for alle, er der et omfattende regelsæt på plads. Blandt andet er der en grænse for hvor mange sæt dæk hvert hold må bruge, ligesom der er det såkaldte “Parc Fermé” princip.

Parc Fermé er fransk for “lukket park”, og det betyder i Formel 1 sammenhænge, at der ikke må foretages større ændringer og reparationer på bilerne imellem kvalifikationsrunderne. Man kan således ikke bare køre bilen til den absolutte grænse, og eksempelvis ødelægge motoren for at få en hurtigere tid, da man så ikke kan køre næste runde.

Formel 1 - Kalender 2023

Når du skal i gang med Formel 1, er det selvsagt en god idé at følge med i dette års Formel 1 kalender, og det er af flere årsager:

  • Hold dig opdateret i forhold til løbsdatoer - Ved at holde øje med kalenderen kan du sørge for at du altid er med på hvornår du skal holde dig klistret til skærmen. Husk at sæsonen er lang, så hvis du vil kunne gennemskue de forskellige Formel 1 vinderodds, bør du holde dig til - der kan hurtigt ske ændringer!
  • Nye baner - nye F1 odds! - Selvom størstedelen af Formel 1 banerne er gamle kendinge, kommer der en gang imellem nye baner til. I 2024 byder vi eksempelvis velkommen til Las Vegas i september 2024.

Formel 1 i TV

Der er flere forskellige måder man kan se Formel 1 i tv på. I Danmark er det Boxer, Yousee TV og Viaplay der har fået operatør rettighederne i Danmark. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at købe ekstra ting til din TV pakke, hvis du vil have adgang til at kunne se dette års Formel 1.

FAQ Formel 1 odds

Hvornår kan man spille på Formel 1?

Du kan begynde langt de fleste væddemål allerede nu, men Live betting starter naturligvis kun op til løbsstart. Husk at holde øje med om din foretrukne bookmaker tilbyder live betting, oddsene kommer til at gå stærkt, når først motorerne startes op.

Hvilken bookmaker har de bedste Formel 1 odds 2024

Der er selvfølgelig stor forskel på hvilke forskellige væddemål du finder hos bookmakerne, men overordnet får du de bedste Formel 1 Odds hos Bet365. Når du skal gå efter de bedste odds, handler det både om de individuelle odds du får, men du bør også se på hvilke typer af væddemål der er tilgængelig.

Hvor kan man oddse på Formel 1 2024?

Du kan oddse på Formel 1 på nærmest alle bookmakere. Der er nogle bookmakere der er bedre på live bets, hvor eksempelvis Bet365 har glimrende platforme. Vi vil anbefale at du bruger en bookmaker med en god app, så du kan være sikker på at du altid har de nyeste odds og væddemål ved hånden.

Kommentarer

Feedback