Rasmus Højlund sluttede Premier League flot af med to mål i to kampe. Nu kommer den store prøve, når den danske landsholdsspiller spille ved EM 2024 mod Slovenien, England og Serbien. Vi har set nærmere på oddsene Rasmus Højlund.

Rasmus Højlund odds

Det er vigtigt for det danske landshold, at Rasmus Højlund kommer til EM 2024 med masser af selvtillid, så en god indsats krydret med en scoring eller to i EM  i fodbold 2024 er vigtig for den unge angriber.

Special Højeste odds Bookmaker
Rasmus Højlund scorer i kampen 6,50
Rasmus Højlund får kort i kampen 6,25
Rasmus Højlund scorer første mål i kampen 10,,50
Rasmus Højlund scorer mindst 2 mål 31,00
Over 0,5 skud på mål 2,35
Under 0,5 skud på mål 1,50

Kan Rasmus Højlund slå til mod England, Slovenien og Serbien?


Rasmus Højlund står noteret for 16 mål i 42 kampe for United, hvoraf det ene faldt i FA Cup'en. Den danske landsholdsangriber har ikke ramt plet mod City endnu, men hans fart kan blive en torn i øjet på rivalen, ligesom to mål i de seneste to Premier League-kampe også lover godt. 

Du kan se Odds på Danmark ved EM 2024.

Rasmus Højlund

Foto: CRISTINA QUICLER / AFP

Rasmus Højlund stats for Manchester United

  • Antal kampe for Manchester United 2023/2024: 42 kampe
  • Antal kampe i startopstilling: 35 kampe
  • Antal mål: 16 mål

Kritik af Rasmus Højlund

Manchester United sluttede på en skuffende 8. plads i Premier League og der er kommet mange kritiske kommentarer omkring Rasmus Højlund, især inden at danskeren sluttede sæsonen af med to mål i de to sidste runder af Premier League.

- Jeg tvivler på om Rasmus Højlund er den verdensklasse 9'er, som Manchester United behøver. Der er ikke noget i hans spil, som skræmmer forsvarsspillerne. Højlund er ikke hurtig nok, og han mangler også færdigheder og klogskab til at bidrage med 'wow'-faktor.

  • Fodboldekspert Danny Murphy i Daily Mail d. 12. maj

Du kan livestreame EM fodbold

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange mål har Rasmus Højlund scoret for Manchester United?

Rasmus Højlund har i alt scoret 16 mål for Manchester United i 2023/2024 sæsonen, hvoraf de 5 er scoret i Champions League-turneringen. Højlund scorede sit første mål i Premier League i 18. spillerunde i 3-2 sejren over Aston Villa (26. december).