18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Wimbledon odds 2024

Opdateret
Klaus FEkspert Klaus F
Tidligere tennisspiller med en livslang interesse for tennis og sportsbetting.
Vis mere
Vis mindre
Kommentarer (46)

Carlos Alcaraz vandt mændenes Wimbledon, mens Marketa Vondrousova vandt hos kvinderne. Hos Betxpert får du allerede en komplet oversigt over de bedste odds på Wimbledon 2024 og en masse generel information om den engelske tennisturnering. Du vil derfor kunne bruge BetXpert som din platform til at finde de bedste Wimbledon odds og henvisninger til markedets bedste bookmakere med odds på den store Grand Slam-turnering.

Odds på Wimbledon 2024 - Mænd

Hvem vinder Wimbledon (herrer)?

Live Powerranking - mænd

1. Novak Djokovic har levet op til forventningerne inden finalen søndag. Serberen skruede dog først op for niveauet i semifinalen mod Jannik Sinner, der blev udraderet i tre sæt.  Djokovic er favorit til at vinde finalen mod Alcaraz, men ironisk nok er hans odds næsten ikke faldet siden turneringen begyndte. 

2. Carlos Alcaraz har imponeret i så voldsom grad, at han er spået fine chancer mod Djokovic i finalen søndag, selvom han er underdog. Alcaraz har vundet to kampe i træk mod hhv. Holger Rune og Daniil Medvedev uden at tabe sæt. Det har markedet også noteret sig, og spanieren er bestemt ikke chanceløs i søndagens finale.

Odds på Wimbledon 2024 - Kvinder

Hvem vinder Wimbledon (kvinder)?

Live Powerranking - Wimbledon kvinder 

1. Ons Jabeur står igen i finalen i verdens mest fornemme tennisturnering. Tuneseren havde sejren i sin hule hånd sidste år i i finalen men blev ramt af nerver. Nu er Jabeur markant favorit i årets finale. Spørgsmålet er om hun kan abstrahere fra sidste års traumatiske oplevelse.

2. Marketa Vondrousova har været i en Grand Slam finale i 2019 i Paris. Tjekken har et højt topniveau, hvilket hun igen har vist i dette års Wimbledon. Især sejren over Svitolina var imponerende, selvom det ikke var nogen velspillet kamp.

Favoritterne ved Wimbledon i herresingle 2023

Novak Djokovic er qua sine meritter ved Wimbledon manden, der skal besejres i årets tredje Grand Slam. Serberens sejr ved French Open har forstærket hans favoritværdighed ved Wimbledon markant.

Når man ser på trusler til serbisk succes ved Wimbledon, så skal man kigge mod Spanien og Carlos Alcaraz. De begges vinderodds er ekstremt lave i forhold til resten af feltet.

Hermed et kig på, hvem der er favorit til at vinde Wimbledon i herresingle 2023:

 1. Novak Djokovic. Serberen er af helt naturlige årsager den med størst chance for at vinde Wimbledon 2023. Det er han på grund af meritter ved turneringen samt det faktum, at han har løftet trofæet ved Wimbledon, de sidste fire gange, det er blevet afholdt. Favoritværdigheden er blevet endnu mere udtalt efter Djokovic' sejr i Paris. Markedet har flyttet sig fra odds 2 helt ned til odds 1.70 på, at Djokovic får sin 24. Grand Slam ved dette års Wimbledon.
   
 2. Carlos Alcaraz har lige vundet titlen ved ATP turneringen Queens i London. De må give blod på tanden for den unge spanier, der skal komme sig over skuffelsen ved French Open, hvor han tabte til Novak Djokovic. Spørgsmålet er, hvor god er Alcaraz på græs. Selvom den spanske komet har vundet en turnering på græs, så er der et stykke op til at kunne true den bedste spiller igennem tiden i en af hans favoritturneringer.
   
 3. Daniil Medvedev har ikke vist meget på græs i denne sæson, men russeren skal regnes blandt favoritterne. Medvedev har gået hele vejen før i Grand Slams, og som en af de få har han besejret Novak Djokovic i en Grand Slam finale. Medvedev skal dog skærpe sit niveau fra den sidste måneds tid, hvis han skal leve op til favoritværdigheden.

Hos Matchcenter finder du masser af tennis odds!

Foto:  KARIM SAHIB / AFP

Cashpoint tilbud: Hent et freebet på 200 kroner til Wimbledon

Outsiderne til at vinde mændenes Wimbledon 2023

Jeg har også kastet et blik på, hvem der er de mest interessante outsidere til at vinde Wimbledon 2023. Sinner og Kyrgios kæmper med fysikken pt, men der er ingen tvivl om, at de har kapaciteten til at gå langt, hvis de bliver klar til Wimbledon og får momentum.

 1. Jannik Sinner slog Alcaraz ud af Wimbledon sidste år. Han var oppe 2-0 i sæt over Novak Djokovic i kvartfinalen. Derfor skal den unge italiener være en stærk outsider til at gå hele vejen. Sinner har sin store serv, der genererer mange point på græs. Sinner trak sig med en skade i sit venstre ben i kvartfinalen mod Bublik i Halle i sidste uge. Sinner har fået en god lodtrækning og bør ikke løbe ind i problemer i uge 1 ved Wimbledon.
 2. Holger Rune har ikke mange meritter på græs til at kvalificere sig til favorit i dette felt, men han har kapaciteten mentalt og spillemæssigt. Når han så ovenikøbet justerer nogle taktiske parametre på græs og lykkedes med dette, så skal han nævnes som en outsider. En spiller, der har slået Novak Djokovic i en Masters 1000 finale, skal være en trussel, hvis han finder momentum på græs. 
 3. Nick Kyrgios finalist fra 2022 skal selvfølgelig nævnes som en aspirant. Australierens potentiale er enormt. Selvom han ikke har spillet meget i 2023, så må man aldrig afskrive ham på græs. Kyrgios kan slå alle på en given dag, men han er ligesom resten af feltet afhængig af en serbisk off day for at kunne gå hele vejen. Australieren har også en sort skygge over ham i form af skader. Kyrgios har meldt fra til alle græsturneringerne inden Wimbledon. 

Hvis du vil læse mere detaljeret omkring markedets forventninger til Holger Rune, og om hans perspektiver ved Wimbledon kan det gøres her:
På odds på Holger Runes kampe er der odds på danskeren, og på danskere ved Wimbledon kan du læse mere detaljeret om mine forventninger til Holger Rune ved Wimbledon.

Disse mænd flopper ved Wimbledon 2023

 1. Taylor Fritz nåede helt frem til kvartfinalen sidste år efter hans gennembrud ved Indian Wells som amerikaneren vandt på hjemmebane. Fritz har haft et katastrofalt forår på både grus og græs. Især på det grønne underlag har Fritz været helt væk og ikke kunnet vinde to kampe i træk. Jeg forventer ikke Fritz længere end 3.runde.
 2. Stefanos Tsitsipas blev ramt på sin stolthed, da Alcaraz ydmygede ham ved French Open. Grækeren er kendt for at være lang tid over at komme sig over et nederlag. Når han samtidig har travlt med den nye relation Paula Badosa fra WTA-touren uden for banen bliver det ikke lettere. Tsitsipas har spillet katastrofalt på græs i 2023 indtil nu, og det bliver formentlig ikke bedre ved Wimbledon. Jeg spår, at grækeren ryger i enten 1. eller 2.runde.
 3. Alexander Zverev har direkte udtalt, at han bare skal have overstået græssæsonen. Tyskeren har da heller ikke på noget tidspunkt vist niveau på græs, der beretter til optimisme på tyskerens vegne. Endestationen for Zverev har ofte været 3. og 4.runde ved Wimbledon, og jeg ser ikke ham gå længere i dette års udgave.

Spilforslag til Wimbledon 2023 mænd

Novak Djokovic til at vinde Wimbledon til odds 1,70 hos Danske Spil

Der er talrige grunde til at pege på serbisk succes ved Wimbledon:

- Djokovic har vundet Wimbledon 2018, 2019, 2021 og 2022

- Djokovic viste sin monumentale styrke og mentale overlegenhed ved French Open

- Hans største konkurrent Carlos Alcaraz indrømmede efter French Open nederlaget til serberen, at han blev rystet over Djokovic' aura. De dårlige nyheder for Alcaraz er, at den aura er stærkere ved Wimbledon

- I det nuværende felt har jeg meget svært ved at se, hvem der skal true Djokovic

Betværdi: 107%

Favoritterne ved Wimbledon i damesingle 2023

De kaldes kvindernes svar på Big 3: 

Iga Swiatek, Elena Rybakina og Aryna Sabalenka. 

Iga Swiatek kræver ingen nærmere præsentation. Polakken har en klar suverænitet over resten af feltet. Den lille undtagelse hedder dog "græs", hvor hun ikke har demonstreret samme overlegenhed som på de andre underlag. Sidste år tabte Swiatek tidligt ved Wimbledon til Alice Cornet. Selvom Swiatek skal regnes blandt de tre favoritter, så er det den Grand Slam, hvor hun er mindst dominerende og mest sårbar.

Elena Rybakina er forsvarende mester. Den iskolde pige fra Kazakhstan udnyttede Ons Jabeurs sammenbrud sidste år i finalen og tog karrierens første Grand Slam titel. Hun var i finalen i årets første Grand Slam i Melbourne i denne sæson. Derfor skal man regne med Rybakina langt fremme ved Wimbledon. Eneste store minus er en virus som hun har kæmpet med siden French Open

Aryna Sabalenka vandt Australian Open i år. Hun har en semifinale som bedste resultat ved Wimbledon. Hun har slået Iga Swiatek på den store scene og står med gode muligheder før årets mest prestigefulde turnering. Det mest vitale for Sabalenka er hendes mentale fremgang, hvor hun førhen let kunne bryde sammen. Selvom der var en svipser ved French Open mod Muchova, så er hun mere pålidelig på den mentale parameter nu.

Outsiderne til at vinde kvindernes Wimbledon 2023

1. Ons Jabeur skulle have vundet i 2022, hvor hun var oppe med sæt i finalen mod Rybakina. Tuneseren kunne have skrevet historie som den første afrikanske Grand Slam vinder nogensinde. Den karismatiske Jabeur havde endda Wimbledon-trofæet som baggrundsbillede på sin telefon sidste år. Hendes sæson har desværre været præget af skader i en grad, der gør, at hun "kun" hører til blandt outsiderne. 

2. Petra Kvitova - tidligere dobbelt vinder af Wimbledon. Normalt en spiller, jeg har afskrevet, men i år vandt hun WTA Miami som er en af de allerstørste turneringer i løbet af sæsonen. Hvis tjekken finder det niveau, så kan hun godt gå hele vejen som i 2011 og 2014. Kvitova har lige vundet en turnering på græs i Berlin uden at tabe sæt.

3. Cori Gauff fik sit gennembrud ved netop Wimbledon i en alder af 15 år, hvor hun slog Venus Williams og nåede fjerde runde. Gauff har været i en Grand Slam-finale i Paris og modnes hele tiden. Den unge amerikaner er blandt de spillere, der kan udnytte en dårlig dag på kontoret hos Iga Świątek.
 

Disse kvinder flopper ved Wimbledon 2023

 1. Karolina Muchova har ikke spillet siden French Open finalen. Det skal blive en hård omstilling for tjekken, hvis odds er faldet som en sten i markedet. Den tiltro tror jeg ikke, at hun lever op til efter det store klimaks i Paris. Samtidig skal det være en kæmpe ulempe ikke at have spillet på græs før Wimbledon. I 2022 spillede Muchova to kampe på græs og tabte begge klart.
 2. Maria Sakkari har længe været i gruppen bag Big 3. Grækeren har dog skuffet monumentalt i 2023, hvor hun ikke har været i en eneste finale endnu. Det er ikke godt nok, når man ser på grækerens potentiale og ambitioner. 
 3. Caroline Garcia befinder sig altid højt på bookmakernes liste. Franskmanden har bare ikke vundet tre kampe i træk siden begyndelsen af marts måned. Garcia er en spiller, der er mentalt skrøbelig og behøver selvtillid. I Eastbourne trak Garcia sig i kvartfinalen mod Kasatkina grundet skulderproblemer.

Spilforslag til Wimbledon 2023 kvinder

Et modigt spilforslag, hvor jeg satser på denne spiller finder sit berømte topniveau: 

Petra Kvitova til at vinde kvindernes turnering til odds 15,00 hos Nordicbet

Der skal en modig sjæl til at stole på tjekkiske Petra Kvitova. Hun er ekstremernes type, der enten ryger tidligt eller går hele vejen i en turnering. Det er sat lidt hårdt op, men forskellen mellem hendes top- og bundniveau er voldsomt. Der er nogle vitale ting, der taler for succes til Kvitova ved Wimbledon:

- Historikken peger i retning af Kvitova, der med to titler i hhv. 2011 og 2014 er den i feltet med de flotteste meritter ved Wimbledon udover 43 årige Venus Williams

- Kvitova viste et højt topniveau, da hun vandt masters turneringen i Miami tidligere i år

- Formen er intakt med en titel på græs i Berlin i sidste uge

- Konkurrenterne halter lidt. Swiatek har aldrig bevist sig på græs som på andre underlag. Sabalenka kan være nede efter hendes kollaps ved French Open. Rybakina kæmper med en virus, hun ikke helt er kommet sig over endnu

Betværdi: 120%

Se alle odds tips

Wimbledon 2024 på TV

Du kan følge Wimbledon på DR, der har sikret sig rettighederne til at vise kampene fra Wimbledon de kommende tre år. Dermed får seerne mulighed for at blive guidet igennem kampene af kommentar Henrik Liniger og tennisekspert Michael Mortensen.

TV-vært Tina Müller vil være på plads I DR’s studie på Wimbledon-anlægget, hvor der vil være interviews med spillere og eksperter. Du vil kunne se Wimbledon kampene på på dr.dk og på DRs kanaler.

Guide til bookmakere med de bedste Wimbledon odds

Det er ikke svært at finde en bookmaker med Wimbledon odds, for stort set alle af markedets sportsbetting-portaler vil have odds på turneringen. Hos BetXpert vil du dog kunne få solide henvisninger og vejledning til de absolut bedste odds på Wimbledon 2023. Hermed ikke kun ment de bookmakere, der leverer den højeste tilbagebetalingsprocent. Vores spileksperter forsøger også at være først på tasterne, når eventuelle bookmakere ligger skævt i forhold til vores spileksperters vurdering af kampoddsene.

Dyk ned i et hav af odds på Wimbledon

Wimbledon er uden sammenligning en af de største tennisturneringer i verden. Derfor dækkes den også ekstra bredt af markedets online bookmakere. Der udrulles et klart større udbud af oddsmarkeder på Wimbledons kampe end hvad der er tilfældet på almindelige WTA- og ATP-turneringer.

Det vil være muligt at foretage betting på Wimbledon-kampenes populære hovedmarkeder som for eksempel kampvinder, antal sæt, sætvinder og sæthandicap-spil. Men der vil også være Wimbledon odds på en lang række spændende undermarkeder som for eksempel antal esser i den respektive tenniskamp, antal dobbeltfejl, antal tiebreaks eller om herresingle-kampen går ud i fem sæt.

Store bookmakere som Bet365 og Unibet leverer op mod 75 forskellige oddsmarkeder på Wimbledons singlekampe hos herrerne og damerne. Der vil være mulighed for at foretage betting på forskellige oddsmarkeder inden for hvert sæt, hvert parti samt diverse odds specials på spillerpræstationer i kampen.

Udover prematch oddsmarkeder på Wimbledons kampe, vil man også kunne foretage forskellige langtidsspil på bookmakernes Wimbledon-vinderspil. Her kan du eksempelvis spille på vinderen af Wimbledon herresingle, damesingle, herredouble, damedouble eller mixed double. 

Wimbledon livebetting

Markedets bookmakere nøjes naturligvis ikke kun med at udbyde prematch odds på Wimbledon kampene. Der vil være et lige så stort udbud af live odds, når de forskellige kampe går i gang.

Se også odds på årets Wimbledon i vores MatchCenter.

Skal du spille på Wimbledon?

Det kræver ikke den store videnskab at foretage et væddemål på Wimbledon, men det kan være en større opgave at skabe de optimale rammer for din Wimbledon betting. Der findes dog heldigvis en håndfuld gode råd, man kan følge, for at skabe de bedste og mest gunstige rammer for at øge chancerne for succes med sin tennis betting. Af de væsentligste skal nævnes:

 • Sæt dig grundigt ind i de respektive tenniskampe ved eventuelt løbende at læse op på nyheder om spillerne. Sørg også for at se så mange kampe som overhovedet muligt, da dette er den bedste vej til at danne sig et solidt indblik i de forskellige spillere samt deres styrker og svagheder.
 • Benyt BetXperts eksperttips og kampanalyser. Hvis ikke som decideret grundlag for et væddemål, så eventuelt som sparring eller ekstra info til din egen viden og analyse. Læs også gerne BetXperts brugertips, da der også her kan gemme sig fantastisk info og viden fra nogle af vores tenniskyndige brugere.
 • Hold dig til singlevæddemål i Wimbledon, hvis du vil øge dine chancer for gevinster. Jo flere tennisvæddemål, du føjer til din spillekupon, desto mindre sandsynlighed er der for, at du rammer plet.
 • Læg eventuelt et budget før Wimbledon starter. Det er vigtigt, at man kun spiller for penge, man kan tåle at tabe. Læg derfor et fast beløb til side, som kan fungere som din bankroll under Wimbledon-turneringen. Vig ikke fra denne aftale med dig selv.
 • Hold flere pauser i løbet af dagen, hvis du sidder klinet til skærmen og ser tennis fra middag til aften. Det gør altid godt at få frisk luft og slippe din betting, så du eventuelt kan vende tilbage med lidt friskere øjne.

FAQ om Wimbledon

Her vil vi tage et par hurtige spørgsmål og svar om Wimbledon odds.

Hvor kan jeg spille til Wimbledon?

Hos BetXpert kan du finde de bookmakere, hvor du kan spille på Wimbledon. 

Hvor finder jeg odds på turneringsvindere ved Wimbledon?

Betxpert har odds på de bookmakere vinderspil for både mænd og kvinder.

Hvem er favorit ved Wimbledon (herrerne)?

Carlos Alcaraz er favorit til at vinde Wimbledon i 2024.

Hvem er favorit ved Wimbledon (kvinderne)?

På kvindesiden er det polske Iga Świątek, som løber med favoritværdigheden.

Hvilket underlag spiller de på i Wimbledon?

Underlaget i Wimbledon er græs, og det har det altid været. Faktisk er Wimbledon den eneste af de fire store Grand Slam-turneringer, som endnu ikke har skiftet underlag i løbet af årene.

Kommentarer

Feedback