Den spanske storklub Barcelona med danske Andreas Christensen i truppen slutter La Liga af med en udekamp mod Sevilla. Der er kampstart søndag kl. 21.00, og vi giver dig her en oversigt over de bedste odds og guider dig til gratis livestream.

 

Odds på Sevilla - Barcelona 

Du kan se de bedste odds på opgøret mellem Sevilla - Barcelona  (se MatchCenter). Kampen starter søndag den 26. maj kl. 21.00.

Foto: ANDER GILLENEA / AFP

Livestream Barcelona hos Bet365

Du kan følge med, når Barcelona og de andre spanske topklubber skal i aktion, og det er heldigvis nemt at finde et godt og gratis livestream til de mange attraktive kampe.

Har du en spillekonto hos Bet365, er det gratis at livestreame kampene fra den spanske liga mv.. Det eneste krav er, at du har penge på kontoen, og det er nok bare at have en krone stående.

Sådan livestreamer du Barcelonas kampe

Hvis ikke du allerede har en konto hos Bet365, er det nemt at oprette en. Du går blot til Bet365.dk, klikker på ”Opret konto” oppe i højre hjørne og følger derefter de instrukser, som toner frem på din skærm.

Det tager få minutter, og du vil derefter være klar til gratis livestream af Barcelonas kampe i La Liga mv.. Hvis du allerede er indehaver af en konto, har du allerede adgang til det store udvalg af livestreams.

Her skal det lige understreges, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med via livestream i høj kvalitet.

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 kr

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.
Husk at bruge Bet365 bonuskode ved tilmelding.

Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.


Guide til gratis live stream

  • Gå til Bet365.dk
  • Tryk på "Liveodds" søndag den 26. maj kl. 21.00.
  • Find kampen Sevilla - Barcelona under "Fodbold"
  • Tryk på afspilningsikonet - så er dit livestream klar

Få oversigt over fodbold på TV samt guide til livestreams


Du kan også se direkte billeder fra andre ligaer end den spanske La Liga. Bet365 har også rettigheder til at vise fodbold fra blandt andre den italienske Serie A, den tyske Bundesliga, den franske Ligue 1 og den tyrkiske Süper Lig.

Det er blandt andet også muligt at se livestreams fra tennisturneringer, NBA, NFL og store håndboldkampe hos Bet365.

Facts om Barcelona

  • Lionel Messi er FC Barcelonas All Time topscorer med 672 mål.
  • Argentineren er med sine 778 optrædener i den blårøde trøje også den spiller med flest kampe for det catalonske flagskib.
  • Barcelona har vundet Champions League fem gange og VM for klubhold tre gange. Det spanske mesterskab er vundet 27 gange.
  • FC Barcelona er involveret i to ud af de største transfers inden for verdensfodbolden: Salget af Neymar til PSG (222 mio. €) i 2017, samt købet af Philippe Coutinho i Liverpool for 145 mio. € i 2018.
  • Danske spillere i FC Barcelona: Allan Simonsen (1979-1983), Michael Laudrup (1989-1994), Ronnie Ekelund (1992-1994), Martin Braitwaite (2020-2022) og Andreas Christensen (2022-)

Livestream FC Barcelona hos Unibet*

Fremgangsmåden er den samme hos Unibet. Hvis du ikke allerede har en konto, skal du oprette en via ”Opret konto” oppe i højre hjørne og derefter følge instrukserne. Efter oprettelse er du sikret adgang til masser af fantastiske livestreams.

Det er ikke kun til Barcelonas kampe, men også til et væld af andre interessante kampe og ligaer. Så længe du har penge stående på din konto, er du sikret muligheden for at se direkte stream fra kampene.

.

Se denne trin-for-trin-guide til, hvordan du gør:

01

Log ind hos Unibet

Opret en konto eller log ind på unibet.dk

02

Hav penge på kontoen

Indsæt penge på din konto ved at klikke på ”Indbetal”

03

Klik på “Liveodds”

Du finder “Liveodds” i menuen mellem “Sport” og “Mine væddemål”

04

Find La Liga-kampen

Brug søgefunktionen eller kampoversigten til at finde den La Liga-kamp, du gerne vil streame gratis

Se Barcelona livestream på mobil

Når du skal livestreame Barcelonas kampe, er det ikke blot fra din computer, du kan gøre dette, men også fra enten din mobil eller tablet.

Du har også mulighed for at se de spanske topkampe i fuld skærm på din mobil, hvilket gør oplevelsen en del bedre. Du kan både se med via browser eller via Bet365 appen.

Ofte stillede spørgsmål

🔎Hvornår spiller Barcelona næste kamp?

Barcelona skal møde Sevilla søndag den 26. maj kl. 21.00. Få informationer om kampen i vores MatchCenter.

🔎Hvor finder jeg livestreams til Barcelonas kampe?

Hos spiludbyderne Bet365 og Unibet kan du se Barcelona samt alle kampe fra den spanske La Liga. Du finder også masser af liveodds til kampene hos de to populære bookmakere.