Vi får topspænding i den spanske La Liga, når førerholdet Barcelona får besøg af Valencia i La Liga-opgør søndag den 5. marts. Vi giver dig her en oversigt over de bedste odds på opgøret og guider dig til gratis livestreams af Barcelona - Valencia.

Vi kan se frem til et intenst topopgør i den spanske La Liga, når Barcelona med den danske landsholdsprofil Andreas Christensen jagter endnu en sejr. Men kan Barcelona leve op til favoritværdigheden mod Valencia?

Live stream Barcelona´s kampe hos Bet365

Du kan følge med, når det går løs i den spanske La Liga og det er heldigvis nemt at finde et godt og gratis livestream til opgøret mellem Barcelona - Valencia.

Har du en spillekonto hos Bet365, kan du gratis livestreame kampene fra den spanske liga. Eneste krav er, at du har penge på kontoen, og det er nok at have bare én øre stående.

Sådan livestreamer du Barcelona´s kampe

Hvis ikke du allerede har en konto hos Bet365, er det meget nemt at få en. Du går blot til Bet365.dk, klikker på ”Opret konto” oppe i højre hjørne og følger derefter instrukserne, der bliver vist på din skærm.

Det tager få minutter, og så kan du være klar til gratis livestream af Barcelonas kampe i La Liga. Hvis du allerede har en bettingkonto, er processen endnu lettere, og du er dermed allerede sikret adgang til et stort udvalg af livestream

Her skal det nævnes, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med på livestream i høj kvalitet.

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 kr

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.
Husk at bruge Bet365 bonuskode ved tilmelding.

Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.


Guide til gratis live stream af FC Barcelona - Valencia

  • Gå til Bet365.dk
  • Tryk på "Liveodds" søndag den 5. marts klokken 16.15
  • Find kampen Barcelona - Valencia under "Fodbold"
  • Tryk på afspilningsikonet - så er dit live stream klar

Få en oversigt over samtlige fodboldkampe på TV samt guide til livestreams


Du kan også se direkte billeder fra andre ligaer end den spanske La Liga. Bet365* har også rettigheder til at vise fodbold fra blandt andre den italienske Serie A, den tyske Bundesliga, den franske Ligue 1 og den tyrkiske Süper Lig.

Det er blandt andet også muligt at se livestreams fra tennisturneringer, NBA, NFL og store håndboldkampe hos Bet365*.

Foto: ANDER GILLENEA / AFP

Live stream FC Barcelona - Valencia hos Unibet*

Proceduren er den samme hos Unibet. Også her finder du ”Opret konto” oppe i højre hjørne, men minimumskravet for indbetalinger ligger på 40 kroner hos Unibet*

Efter oprettelse er du sikret masser af fantastiske live streams. Ikke blot til Barcelona´s kampe, men også til et væld af andre kampe og ligaer. Og så længe du har penge stående på din spillekonto, er du sikret muligheden for at se live streams.

Det er tilstrækkeligt at have bare én øre stående for at kunne følge Barcelona og alle de andre streamingtilbud fra Unibet*


Se Barcelona live stream på mobil eller tablet

Når du skal livestreame Barcelona´s kampe, er det ikke blot fra din computer, du kan gøre dette, men også fra enten din mobil eller tablet.

Du har også mulighed for at se de spanske topkampe i fuld skærm på din mobil, hvilket gør oplevelsen en del bedre. Hos Bet365* kan du både se med via browser eller via Bet365*'s egen app.

Odds på Barcelona - Valencia

Du kan se de bedste odds på opgøret mellem Barcelona - Valencia (se MatchCenter), der sparkes i gang den 5. marts klokken 16.15.

Ofte stillede spørgsmål

🔎Hvornår afvikles Barcelona - Valencia?
Barcelona tager imod Valencia i ligaopgøret søndag den 5. marts kl 16:15. Du kan her se odds, statistik og aktuel stilling for La Liga 22/23.

🔎Hvor kan jeg se Barcelona - Valencia?
Kampen vises på TV 2 Sport X og via stream på TV2 Play.

🔎Hvor finder jeg livestreams til Barcelona - Valencia?
Hos spiludbyderne Bet365* og Unibet* kan du se Barcelona - Valencia. Du finder også masser af liveodds på opgøret hos Bet365* og Unibet*.

🔎Hvem er favorit i Barcelona - Valencia?
Bookmakerne har Barcelona som favoritter til at snuppe de tre point. Du finder alle de bedste odds for opgøret her i vores MatchCenter.