BetXpert holder dig løbende orienteret om Clara Tausons kampe ved WTA Hertogenbosch. Vi fortæller dig, hvornår det danske tennishåb skal i aktion, og hvor du finder din gratis streaming. Du kan her få overblik over Clara Tausons kommende kampe.

Se stream for Clara Tauson hos Bet365

Danskerens næste kamp er mod Jule Niemeier i 1. runde af WTA Hertogenbosch, også kaldet Liberma Open. Tyskeren er rangeret som nummer 91 på WTAs verdensrangliste, mens Tauson figurerer som nummer 65.

Clara Tauson og Jule Niemeier har spillet mod hinanden en gang tidligere, og det var i kvartfinalen i Altenkirchen 2021, hvor danskeren gik videre efter en sejr på 2-0 i sæt (6-4, 6-4). 

Du kan se den dansk-tyske duel på på det grønne græs i hollandske Rosmalen, 's-Hertogenbosch via direkte livestream. Matchen spilles onsdag den 12. juni klokken 11.00.

Kampen var oprindeligt programsat til tirsdag, men måtte udsættes pga mørke ... 

Clara Tauson livestream: Se kampene hos Bet365 

Bookmakeren Bet365 er selvfølgelig på banen, når det gælder gratis livestream af Clara Tausons kampe. Det kræver blot, at du har en konto hos spiludbyderen.

Bet365 vil guide dig igennem oprettelsen af en konto. Det tager under fem minutter. Husk at du skal være minimum 18 år.

Du skal have penge på din Bet365-spillekonto for at kunne hente gratis livestreaming af Clara Tausons kampe. Det er dog nok at have én øre stående for at kunne hente det direkte tennissignal. Hvis din konto står i nul, så skal du foretage en indbetaling for at kunne se med. Hos Bet365 lyder minimumsbeløbet for indbetalinger på 50 kr.

Det koster ikke noget at livestreame de mange spændende tenniskampe, og du behøver heller ikke at placere væddemål på matchen for at kunne se med.

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 kr

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.
Husk at bruge Bet365 bonuskode ved tilmelding.
Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Her finder du livestream til Clara Tauson

Du kommer direkte til livestreamet af kampen ved at trykke dig ind på matchen hos Bet365 i menuen ude til venstre under "Tennis -->WTA Hertogenbosch --> Clara Tauson - Jule Niemeier".

Det er nemt at følge Clara Tauson live, hvis du har en konto hos Bet365.

Clara Tauson Livestream

Foto:  ADAM HAGY / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP

Tennis i TV

Livestream Clara Tauson gratis hos Unibet

Det er også muligt at følge Clara Tauson via gratis livestream i høj kvalitet hos Unibet. Proceduren er langt hen ad vejen den samme som hos Bet365, og det er simpelt og brugervenligt sat op.

Hvis du endnu ikke har en spillekonto hos Unibet, kan du klikke på knappen herunder og følge instrukserne for oprettelse af en konto. 

Besøg Unibet
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Er du allerede kunde hos den populære bookmaker, er det blot at finde kampen, enten pre-match eller i liveodds-sektionen, og klikke på play-ikonet.

Unibet trækker heller ikke nogle af dine penge, når du livestreamer hos dem.

Se Clara Tausons næste kamp live

Du kan følge Clara Tauson med gratis livestream hos bookmakerne Unibet og Bet365. Det er nemt og hurtigt at oprette spillekonto hos en bookmaker med direkte stream og du kan dermed være med hele vejen og følge Clara Tauson.

Clara Tausons næste kamp på TV

Udover at se Clara Tausons kampe med livestreaming hos bookmakerne, så kan du også følge flere af kampene på  Eurosport og Discovery +. Du kan få et overblik i vores store Tennis TV guide.

Ofte stillede spørgsmål om Clara Tausons næste kamp

Hvornår er Clara Tausons næste kamp?

Clara Tauson møder tyske Jule Niemeier i 1. runde af WTA Hertogenbosch. Kampen var programsat til tirsdag, men måtte udsættes til onsdag den 12. juni klokken 11.00.

Hvor kan jeg se Clara Tauson live?

Du kan se Clara Tausons kampe gratis på livestream hos Bet365 og Unibet.