Du kan følge Clara Tauson ved Ningbo Open, hvor hun onsdag kl. 13.00 skal møde russiske Vera Zvonareva. Se bookmakernes bedste odds og få guide til gratis livestream.

Se stream og odds for Clara Tauson hos Bet365

.

Odds på Clara Tauson - Vera Zvonareva

Clara er favorit hos bookmakerne til at tage sejren efter hun imponerede mod Elina Avanesyan i første runde af turneringen. Se nyheder og odds i vores MatchCenter.

Clara Tauson livestream: Se kampene gratis hos Bet365 

For at du kan livestreame Clara Tausons kampe gratis hos Bet365, kræver det, at du har en konto hos spiludbyderen. Hvis du ikke allerede har en spillekonto hos Bet365, er det gratis og nemt at oprette en.

Bet365´s hjemmeside vil du blive guidet igennem oprettelsen og det tager under fem minutter at registrerer dig hos Bet365. Du skal være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 kr

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.
Husk at bruge Bet365 bonuskode ved tilmelding.
Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.


Det er et krav, at du har penge på din konto, for at du kan livestreame Clara Tausons kampe hos en bookmaker. Det er dog nok at have bare én øre stående på kontoen, og så kan du se direkte billeder.

Bet365 trækker ikke nogle penge, når du livestreamer og du ikke behøver at placere væddemål på kampen for at se med.

Du skal dog have foretaget en indbetaling. Hos Bet365 er minimumsbeløbet for indbetalinger på 50 kroner.

Foto:  ADAM HAGY / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP

Læs også vores store guide til Tennis i TV i dag

Her finder du livestream til Clara Tauson

Du kommer direkte til livestreamet til kampene ved at trykke dig ind på kampen hos Bet365 i menuen ude til venstre under "Tennis" --> "Ningbo Open" --> Clara Tauson - Vera Zvonareva.

Du kan også finde kampene i liveoddsmenuen ved kampstart. Det er heldigvis nemt at følge Clara Tauson live, hvis du har en konto hos Bet365. 

Livestream Clara Tauson gratis hos Unibet

Det er også muligt at følge Clara Tauson via gratis livestream i høj kvalitet hos Unibet. Fremgangsmåden er langt hen ad vejen den samme som hos Bet365 og det er simpelt og brugervenligt sat op.

Hvis du endnu ikke har en spillekonto hos Unibet, kan du klikke på knappen herunder og følge instrukserne for oprettelse af en konto. 

Besøg Unibet
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Er du allerede kunde hos den populære bookmaker, er det blot at finde kampen, enten pre-match eller i liveodds-sektionen, og klikke på play-ikonet. Det kræver dog, at du har minimum én øre stående på din spillekonto. 

Unibet trækker heller ikke nogle af dine penge, når du livestreamer hos dem. Minimumsbeløbet for indbetalinger hos Unibet er 40 kroner.

Få adgang til direkte tennis stream og meget andet

Det er ikke kun Clara Tausons kampe, som du gratis kan livestreame hos Bet365 og Unibet. Her finder du et overvældende stort udvalg til en række af de største sportsbegivenheder, som du kan følge helt gratis med livestream i høj kvalitet.

Du kan blandt andet se fodboldkampe gratis fra ligaer som den italienske Serie A, den franske Ligue 1, La Liga, Bundesligaen, Premiership i Skotland, Jupiler League, Allsvenskan samt meget mere.

Ofte stillede spørgsmål

🎾 Hvornår er Clara Tausons næste kamp?
Clara Tauson skal i aktion ved Ningbo Open, hvor hun skal møde russiske Vera Zvonareva. Kampen spilles onsdag den 27. september kl. 13.00.

🎾 Hvor kan jeg se Clara Tauson live?
Du kan se Clara Tausons kampe gratis på livestream hos Bet365 og Unibet.