Manchester City er storfavoritter, når de får besøg af Championship-klubben Sheffield United lørdag den 22. april kl. 17:45 i semifinalen i den traditionsrige FA Cup. Se bookmakernes bedste odds og få guide til gratis livestream af opgøret.

Der venter et spændende forår for Manchester City, der stadig har chancen for at vinde the Treble. Det forventes, at Man City-manager Pep Guardiola vil spare en række stamspillere, men kan Sheffield United slå til som favoritdræber i dette FA Cup-opgør.


Vi får nok gang i  'Pep rouletten', når Manchester City tager imod Sheffield United på Etihad Stadium. Stjernespillere som Kevin de Bruyne, Bernardo Silva og Erling Haaland kan få et hvil og give plads til nogle af reservespillerne på det stjernespækkede mandskab.

Men Manchester City snupper en solid favoritværdighed mod Sheffield United, der indtager andenpladsen i den næstbedste engelske række. Der er kick-off lørdag den 22. april kl. 16:00.

Du finder odds, statistik og nyheder om Manchester City - Sheffield United i FA Cup i vores MatchCenter.

Livestream Manchester City - Sheffield United hos Bet365*

Du kan følge med, når det går løs på mellem Man City og Sheffield United og det er heldigvis nemt at finde et godt og gratis livestream til FA Cup-braget.

Har du en spillekonto hos Bet365*, kan du gratis livestreame kampene fra både den engelske FA Cup og ligacup. Eneste krav er, at du har penge på kontoen, og det er nok at have bare én øre stående.

Erling Braut Haaland, Manchester City

foto: LINDSEY PARNABY / AFP

Sådan livestreamer du Manchester City - Sheffield United

Hvis ikke du allerede har en konto hos Bet365*, er det meget nemt at få en. Du går blot til Bet365.dk, klikker på ”Opret konto” oppe i højre hjørne og følger derefter instrukserne, der bliver vist på din skærm.

Det tager få minutter, og så kan du være klar til gratis livestream af kampene i FA Cuppen. Hvis du allerede har en bettingkonto, er processen endnu lettere, og du er dermed allerede sikret adgang til et stort udvalg af livestream

Her skal det nævnes, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med på livestream i høj kvalitet.  

Besøg Bet365
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.
Husk at bruge Bet365 bonuskode ved tilmelding.

Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Guide til gratis livestream af Manchester City - Sheffield United

  • Gå til Bet365.dk
  • Tryk på "Liveodds" lørdag den 22. april klokken 16.00
  • Find kampen Manchester City - Sheffield United under "Fodbold"
  • Tryk på afspilningsikonet - så er FA Cup livestream klar

Få en oversigt over samtlige fodboldkampe på TV samt guide til livestreams


Du kan se direkte billeder fra en række andre af de største fodboldligaer hos Bet365*, der også har rettigheder til at vise kampene fra blandt andre den italienske Serie A, den tyske Bundesliga, den franske Ligue 1 og den tyrkiske Süper Lig.

Og der er meget mere end blot fodboldkampe. Det er blandt andet også muligt at se livestreams fra tennisturneringer, NBA, NFL og store håndboldkampe hos Bet365*.

Livestream Manchester City - Sheffield United hos Unibet*

Proceduren er den samme hos Unibet. Også her finder du ”Opret konto” oppe i højre hjørne, men minimumskravet for indbetalinger ligger på 40 kroner hos Unibet*

Efter oprettelse er du sikret masser af fantastiske livestreams. Ikke blot til de engelske FA Cup-kampe, men også til et væld af andre opgør og ligaer. Og så længe du har penge stående på din bettingkonto, er du sikret muligheden for at se livestreams.

Det er tilstrækkeligt at have bare én øre stående for at kunne følge Manchester City - Sheffield United og alle de andre streams hos Unibet*.

Se Manchester City - Sheffield United livestream på mobil

Når du skal livestreame de engelske FA Cup-opgør, er det ikke blot fra din computer, du kan gøre dette, men også fra enten din mobil eller tablet.

Du har også mulighed for at se de engelske topkampe i fuld skærm på din mobil, hvilket gør oplevelsen en del bedre. Hos Bet365* kan du både se med via browser eller via Bet365*'s egen app.

Ofte stillede spørgsmål

🔎Hvornår afvikles Manchester City - Sheffield United?
Manchester City får besøg af Sheffield United i FA Cuppen lørdag den 22. marts kl. 17:45. Du kan her se kampprogram for FA Cup.

🔎Hvor kan jeg se Manchester City - Sheffield United?
Kampen vises på 6´eren og via stream på Viaplay. 

🔎Hvor finder jeg livestreams til Manchester City - Sheffield United?
Hos spiludbyderne Bet365* og Unibet* kan du se Manchester City - Sheffield United. Du finder også masser af liveodds på opgøret hos Bet365* og Unibet*.

🔎Hvem er favorit i Manchester City - Sheffield United?
Bookmakerne har Manchester City som storfavoritter til at gå videre. I vores MatchCenter finder du alle de bedste Manchester City - Sheffield United odds.