Kan Manchester City gentage sidste sæsons FA Cup-triumfen? Du kan følge de Pep Guardiolas tropper mod Chelsea i semifinalen af den traditionsrige turnering. Få gratis guide til livestream og se bookmakernes bedste odds.

Manchester City med superstjernerne Erling Haaland og Kevin de Bruyne går fra sejr til sejr, og nu venter Chelsea i FA Cup-semifinalen på Wembley.

Der skal findes en vinder, så ved uafgjort efter de 90 minutter, så skal de to hold ud i forlænget spilletid og evt. straffesparkskonkurrence.

Odds på Manchester City - Chelsea

Der er lagt op til et underholdende opgør, hvor Manchester City er favoritter hos bookmakerne. Der er kampstart lørdag den 20. april kl. 16.00 og du finder odds, statistik og nyheder i vores MatchCenter.

Foto: SUSANA VERA / POOL / AFP

Livestream FA Cup hos Bet365

Du kan følge med, når det går løs i kampene i den engelske FA Cup, og det er heldigvis nemt at finde et godt og gratis livestream til de spændende opgør.

Har du en spillekonto hos Bet365, kan du streame med gratis. Eneste krav er, at du har penge på kontoen, og det er nok at have bare én øre stående.

Sådan livestreamer du Man City - Chelsea

Hvis ikke du allerede har en konto hos Bet365, er det meget nemt at få en. Du går blot til Bet365.dk, klikker på ”Opret konto oppe i højre hjørne og følger derefter instrukserne, der bliver vist på din skærm.

Det tager få minutter, og så kan du være klar til gratis livestream af kampene. Hvis du allerede har en bettingkonto, er processen endnu lettere, og du er dermed allerede sikret adgang til et stort udvalg af livestream

Her skal det nævnes, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med på livestream i høj kvalitet.  

Besøg Bet365
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.
Husk at bruge Bet365 bonuskode ved tilmelding.

Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Guide til gratis livestream af Man City - Chelsea

 • Gå til Bet365.dk
 • Tryk på "Liveodds" lørdag den 20. april klokken 16.00
 • Find kampen Manchester City - Chelsea under "Fodbold"
 • Tryk på afspilningsikonet - så er livestream klar

Få en oversigt over samtlige fodboldkampe på TV samt guide til livestreams


Du kan se direkte billeder fra en række andre af de største fodboldligaer hos Bet365, der også har rettigheder til at vise kampene fra blandt andre den italienske Serie A, den tyske Bundesliga, den franske Ligue 1 og den tyrkiske Süper Lig.

Og der er meget mere end blot fodboldkampe. Det er blandt andet også muligt at se livestreams fra tennisturneringer, NBA, NFL og store håndboldkampe hos Bet365.

Fakta om Manchester City

 • Manchester City blev stiftet i 1880 som St. Mark's. Navnet Manchester City kom først på klubben i 1894.
 •  'The Cityzens' har vundet Champions League og VM for klubhold én gang, mens det engelske mesterskab og FA Cuppen er kommet i hus hhv. ni og syv gange.
 • Sergio Agüero er Manchester Citys All Time-topscorer med 260 mål.
 • David Silva er den spiller, som er noteret for fleste kampe for Manchester City. Det blev til 309 kampe for den dygtige spanier.
 • Jack Grealish er Manchester City’s dyreste spiller, da han tilbage i sommeren 2021 skiftede fra Aston Villa på en transfer på 117,5 mio. €.
 • Seks danskere har spillet for Manchester City: Kasper og Peter Schmeichel, Kevin Stuhr-Ellegaard, Mikkel Bischoff, Niclas Jensen og Ronnie Ekelund.
 • Niclas Jensen er med sine 56 kampe den dansker med flest kampe for de himmelblå tropper.

Livestream Man City - Newcastle hos Unibet

Proceduren er den samme hos Unibet. Også her finder du ”Opret konto” oppe i højre hjørne, men minimumskravet for indbetalinger ligger på 40 kroner hos Unibet. 

Efter oprettelse er du sikret masser af fantastiske livestreams. Ikke blot til de engelske topkampe, men også til et væld af andre opgør og ligaer. Og så længe du har penge stående på din bettingkonto, er du sikret muligheden for at se livestreams.

Det er tilstrækkeligt at have bare én øre stående for at kunne følge Manchester City mod Newcastle og alle de andre streams hos Unibet.

Se FA Cup kvartfinalerne livestream på mobil

Når du skal livestreame topkampene, er det ikke blot fra din computer, du kan gøre dette, men også fra enten din mobil eller tablet.

Du har også mulighed for at se kampene i fuld skærm på din mobil, hvilket gør oplevelsen en del bedre. Hos Bet365 kan du både se med via browser eller via Bet365's egen app.

Ofte stillede spørgsmål

🔎Hvornår afvikles Manchester City - Chelsea?

Manchester City møder Chelsea i FA Cup-semifinalen lørdag den 20. april kl. 16:00. 

🔎Hvor finder jeg livestreams til Manchester City - Chelsea?

Hos spiludbyderne Bet365 og Unibet kan du se kampen med direkte stream. Du finder også masser af liveodds på opgøret hos Bet365 og Unibet.

🔎Hvem er favorit i Manchester City - Chelsea?

Bookmakerne har Manchester City som klare favoritter. I vores MatchCenter finder du alle de bedste Manchester City - Chelsea odds.