Søndag eftermiddag er der derby og topkamp i den italienske Serie A, hvor Milan og Inter mødes i Derby della Madoninna nummer 299. Du kan livestreame kampen gratis. BetXpert guider dig i denne artikel til, hvordan du gør. 

Hvis man ser bort fra sidste sæson, er det længe siden, at de to Milano-klubber har kunnet udfordre Juventus i mesterskabskampen. Sidste år sluttede Inter på andenpladsen blot et point efter Juve, men ellers har ingen af Milano-klubberne været i top-2 siden Milans andenplads i 2012. Dengang var de i øvrigt forsvarende mestre. Ikke siden Milans mesterskab i 2011 har andre end Juventus vundet Scudettoen, men noget kunne tyde på, at det ændrer sig i år.


Inter topper tabellen med 50 point, og Milan følger lige efter på andenpladsen med 49 point. 

Livestream Milan - Inter hos Bet365* 

For at du kan livestreame Milan – Inter gratis hos Bet365*, kræver det først og fremmest, at du har en konto hos spiludbyderen. Hvis du ikke allerede er kontoindehaver hos en bookmaker, er det naturligvis gratis og problemfrit at oprette en.

Du klikker bare på den grønne knap herunder og følger efterfølgende de oprettelsesinstrukser, der bliver vist på din skærm. Det tager under fem minutter, såfremt du har NemID og eventuelt pas eller kørekort ved hånden. Derudover skal du være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.

Som nævnt er det et krav, at du har penge på din konto, for at du kan livestreame Milan - Inter hos en bookmaker. Det er dog tilstrækkeligt at have bare én øre stående på kontoen, og så kan du se direkte billeder fra Serie A-kampen. Det betyder samtidig, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med. Du skal dog have foretaget en indbetaling. Hos Bet365* er minimumsbeløbet for indbetalinger på 50 kroner. 

Find livestreamet til Milan - Inter
Du finder livestreamet til Milan – Inter ved at trykke dig ind på kampen, som du ville gøre det, hvis du skulle oddse på den; i menuen ude til venstre under "Fodbold" --> "Italien (Serie A)" --> "Milan - Inter". Ellers kan du også finde den i liveoddsmenuen, når kampen går i gang søndag klokken 15.00. 

Det er altså nemt at se Milan - Inter live, hvis du har en konto hos Bet365*

Er du ny kunde hos Bet365*, tilbydes du ydermere en velkomstbonus på op til 1.000 kroner.  

Få gratis livestream til Milan – Inter hos Unibet*

Hos Unibet* er det ligeledes nemt at oprette en konto, hvis ikke du allerede er indehaver af en.

Du skal blot klikke på den grønne knap herunder og herefter følge instrukserne for oprettelse af konto. Hvis du har en konto hos Unibet* allerede, klikker du bare på ”Odds”-menuen til venstre og logger herefter ind, som du plejer at gøre det. 

Hos Unibet* er det også et krav, at du har penge stående på din konto for at kunne se livestream af Milan - Inter gratis. Hos Unibet* ligger mindstebeløbet for indbetalinger kun på 40 kroner, og du kan også her gøre med dine penge, hvad du vil. Du skal bare have minimum én øre stående for at se med. 

Du skal naturligvis også være minimum 18 år for at oprette en konto hos Unibet*. Du kan med fordel sidde klar med dit NemID og eventuelt pas eller kørekort, når du skal oprette din konto, da processen dermed speedes op. 

Det er altså bestemt heller ikke besværligt at se Milan - Inter via livestream hos Unibet*.

Unibet* tilbyder ligeledes en velkomstbonus på op til 1.000 kroner

Få adgang til masser af gratis livestreams

Det er ikke kun topkampen mellem Milan og Inter, du gratis kan livestreame hos bet365* og Unibet*. Du kan faktisk se alle kampe fra den italienske Serie A hos begge bookmakere.

Derudover kan du blandt andet også se fodbold gratis fra ligaer som La Liga, Bundesligaen, 2. Bundesliga, Ligue 1, Premiership i Skotland, den portugisiske Primeira Liga, Jupiler League, Æresdivisionen, Allsvenskan samt meget mere. 

Er du til mere håndbold, kan du fx også streame Champions League gratis.