Du kan livestream AC Milan vs Inter, det klassiske opgør ´Derby della Madoninna´. Der er lagt til endnu et underholdende og intenst lokalderby på San Siro, når Inter tager imod Milan mandag den 22. april kl. 20.45. Du kan streame kampen gratis.

Livestream Inter - Milan hos Bet365 

Hvis du leder efter et godt og gratis livestream til Inter - Milan, er det heldigvis nemt at finde et godt stream i høj kvalitet. Der er nemlig mulighed for at se kampen hos den populære bookmaker Bet365, der er blandt de absolut førende, når det gælder livestreaming.

Har du en konto hos Bet365, vil du altså gratis kunne streame både dette topbrag samt de øvrige kampe fra Serie A. Det er et krav, at du har penge stående på din spillekonto, men du skal blot have én øre stående, og du behøver ikke at oddse på kampen for at følge med på livestream. 

Hvis du ikke allerede er indehaver af en konto hos Bet365, er det også nemt og gratis at oprette sig. Du går blot til Bet365 og klikker på "Opret konto" øverst i højre hjørne og følger herefter instrukserne, der vises på din skærm.

Besøg Bet365
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365 for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Livestream Milan - Inter

Foto: ISABELLA BONOTTO / AFP

Find livestream til Inter - Milan

Du kommer til livestreamet til Inter - Milan ved at trykke dig ind på kampen, som du ville gøre det, hvis du skulle oddse på den; i menuen ude til venstre under "Fodbold" --> "Italien" --> "Inter - Milan"

Du kan også finde den i liveoddsmenuen, når kampen går i gang. 

Er du ny kunde hos Bet365, tilbydes du en velkomstbonus på op til 1.000 kroner.  

Hvis du overvejer at spille på kampen, kan du kaste dig over det store udbud af live betting odds på opgøret. 

Unibet: Få gratis livestream til Inter - Milan

Det er også muligt at følge Derby della Madoninna-opgøret hos Unibet. Fremgangsmåden er langt hen ad vejen den samme som hos Bet365.

Hvis du endnu ikke har en spillekonto, kan du klikke på knappen herunder og følge instrukserne for oprettelse af en konto. 

Er du allerede kunde hos den populære bookmaker, er det blot at finde kampen, enten pre-match eller i liveodds-sektionen, og klikke på play-ikonet. Det kræver, at du har minimum én øre stående på din spillekonto.

Unibet trækker heller ikke nogle af dine penge, når du livestreamer hos dem. Minimumsbeløbet for indbetalinger hos Unibet er 40 kroner.

Unibet tilbyder nye spillere en velkomstbonus på op til 1.000 kroner

Besøg Unibet
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Få adgang til masser af gratis livestreams

Det er ikke kun topkampen mellem Inter og Milan, du gratis kan livestreame hos bet365 og Unibet. Du kan faktisk se alle kampe fra den italienske Serie A hos begge bookmakere.

Derudover kan du blandt andet også se fodbold gratis fra ligaer som La Liga, Bundesligaen, Ligue 1, Premiership i Skotland, den portugisiske Primeira Liga, Jupiler League, Æresdivisionen, Allsvenskan samt meget mere. 

Inter - Milan

Det klassiske opgør ´Derby della Madoninna´  afvikles på det legendariske stadion San Siro, og du kan få nyheder, statistik og odds om kampen i vores MatchCenter.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem viser Inter - Milan?

Du kan finde gratis livestreams hos Bet365 og Unibet. Se mere i vores Serie A livestream guide.

Hvornår afvikles Inter - Milan?

Inter - Milan spilles mandag den 16. april kl 20:45 på San Siro, der er fælles hjemmebane for de to Milano-klubber.

Hvem sender den italienske Serie A?

I Danmark er det TV 2, der har rettighederne til at vise Serie A på dansk tv. Du kan også se med via TV 2 Play.

Hvem vinder den italienske Serie A?

Der er stor spænding om, hvem der ender med at vinde mesterskabet. Du kan få et godt overblik over den aktuelle odds i Serie A samt bookmakernes vinderodds