18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

French Open 2024 odds

Opdateret
Klaus FEkspert Klaus F
Tidligere tennisspiller med en livslang interesse for tennis og sportsbetting.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (55)

French Open afvikles fra d. 26.maj til d. 9. juni 2024 i Paris. Hos mændene er der store spørgsmålstegn ved favoritterne, da Jannik Sinner kæmper med en skadet hofte, Alcaraz med en skadet arm og Djokovic med manglende form. Det har ikke været mere åbent i herrernes turnering siden 2004, hvor Gaston Gaudio vandt. Hos kvinderne er Iga Swiatek i strålende form og kommer med en titel fra ATP Rom. Polakken går efter sin fjerde titel i Paris. Feltet er komplet med kvalifikationsspillerne placeret i lodtrækningen. Holger Rune og Clara Tauson har fundet deres modstandere, og nu går det løs i den franske hovedstad. 

French Open odds 2024 - mænd

Nedenfor finder du de bedste odds fra årets anden Grand Slam.

Spil på French Open 2024 hos Bet365

Spilforslag til French Open 2024

Mit spilforslag bliver på en tysker med selvtillid: 

Alexander Zverev til at vinde French Open til odds 8,50 hos Unibet

Værdi på tysk triumf i Paris pga. følgende: 

 • Zverev har lige vundet ATP Rom
 • Zverev server helt absurd godt i 2024 med en 1.serv procent på 74. Det er en forbedring på 10% siden 2018
 • De andre topspillere er i knæ i øjeblikket
 • Zverev har stået i en Grand Slam finale
 • En af de bedste kampe Zverev har spillet i karrieren var på Roland Garros mod Nadal i 2022

Betværdi: 106%

Følg Klaus F's spilforslag hos Unibet

French Open 2024 - herrernes turnering

Vi skal tilbage til 2004, hvor Gaston Gaudio vandt titlen for at finde et tilsvarende åbent felt ved mændenes French Open som det i år. Nadal har siddet på tronen siden 2005, hvor Djokovic og Federer har kunnet drille nogle enkelte år. Sådan bliver det ikke i år, hvor alle de oplagte favoritter er i den ene eller anden form for krise. 

Det er outsidernes chance. Spillere som Stefanos Tsitipas, Andrey Rublev, Daniil Medvedev, Casper Ruud og Alexander Zverev, der har stået i skyggen af Big 3 i en længere årrække. Aldrig har der været en større åbning til dem. 

Opvarmningsturneringerne til French Open er ofte en god indikator på, hvor spillerne står inden klimaks i Paris. Her har spillere som Rublev, Tsitsipas, Ruud og Zverev trådt i karakter og vundet store titler. De skal konvertere den form til grusset i Paris, hvor især lodtrækningen bliver afgørende for deres chancer .

Mændenes turnering er forvandlet til en åben slagplads i år, hvor mange spillere kan få en del af den eksklusive kage, der ellers kun har været det fine selskab forundt. 

Vi kommer ikke udenom afskeden med den største af de største: Rafael Nadal har vundet French Open 14 gange. En rekord, der nok aldrig bliver overgået. Det bliver den spanske legendes sidste grusturnering, og den sidste dans i Paris. Man får gåsehud af at skrive om Nadal og Roland Garros. Når introduktionen af Nadal bliver leveret af den franske speaker for sidste gang på Philippe Chatrier, hvor han ridser de 14 Grand Slam titler i Paris op på den mest episke måde, så kommer der tårer i øjenkrogene på selv de mest hardcore fans. Nadal ændrede tennisverdenen og gik aldrig på kompromis med de fineste værdier i form af respekten for sporten og konkurrenterne. 

Nadal slutter nok sin French Open allerede i 1.runde, da han har trukket Alexander Zverev.

Favoritterne ved French Open 2024 - herresingle

De tre dominerende spillere fra de sidste par sæsoner:

Odds på favoritterne hos Danske Spil

 • Novak Djokovic kommer ind til French Open med en statistik, der hedder 12-5 for 2024. Man skal lede længe for at finde en dårligere begyndelse på året for den bedste spiller igennem tiden. Det står så dårligt til, at han har taget et wildcard til ATP-turneringen i Geneve for at få kamptræning og sejre. Han har brudt med flere fra sin stab inklusiv Goran Ivanisevic, hvilket også giver grobund for bekymring. Djokovic skal hæve sit niveau markant, hvis han skal vinde French Open for fjerde gang. 
 • Jannik Sinner trak sig fra Rom Masters for et par uger siden med en hofteskade. En MR-scanning viste nogle bekymrende billeder, hvilket fik Sinner til at trække sig fra midt i turneringen i Madrid og derefter Rom. I skrivende stund er der tvivl om italienerens deltagelse i Paris. Ser man på hans generelle niveau i 2024 har det været skyhøjt, og det resulterede også i en Grand Slam titel i Melbourne. Der er dog to problematikker i spil her i min bog: Sinner har en hofteskade, og han har ikke mange sejre på grus før French Open. 
 • Carlos Alcaraz har en skade i sin højre arm. Han har siden Madrid spillet med en forbinding på armen. Det har tydeligvis hæmmet ham, hvilket var tydeligt, da han tabte til Andrey Rublev i kvartfinalen i den spanske hovedstad. Derefter trak Alcaraz sig også fra Rom, så det er svært at sige, hvor semifinalisten fra 2023 står inden det går løs om få dage. Kan Alcaraz komme sig over sin skade og få momentum, så er han i min optik den spiller med det højeste topniveau på grus i feltet.  

Forfølgerne ved French Open 2024 - Herresingle

 • Alexander Zverev står med sit livs chance. Ved US Open 2020 smed han en 2-0 føring i den mest triste Grand Slam finale, da der ikke var tilskuere (Covid-19). Her fire år efter er hans bedste resultat en semifinale ved French Open i 2022. Det var her, at han dominerede Rafael Nadal i en fremragende kamp, der blev ødelagt af en skade. Zverev vred om på anklen og måtte opgive. Nu er han for alvor tilbage og med titlen i Rom har han cementeret sin status som en af verdens bedste på grus. Midt i French Open skal Zverev retssag begynde omkring vold mod en tidligere kæreste. En sag, der kan forstyrre hans fokus. 
 • Stefanos Tsitsipas vandt Monte Carlo for tredje gang i karrieren tilbage i april. Tsitsipas har prøvet det før i Paris, da han stod i en finale ved French Open i 2021, hvor han havde en 2-0 føring i sæt mod Novak Djokovic men alligevel tabte. Grækeren har niveauet til at slå de fleste på grus pga. hans voldsomme forhånd med ekstremt meget topspin. Det får han stor glæde af mod spillere med samme spillestil, men møder han en høj storserver som Nicolas Jarry, der ikke er så generet af topspin, så får han problemer. Det var tydeligt i Rom, hvor netop Jarry slog Tsitsipas ud. 
 • Casper Ruud har været i finalen to gange i Paris. En monumental præstation af nordmanden, der kun er blevet stoppet af de bedste spillere i historien i form af Nadal og Djokovic. Ruud har et skyhøjt bundniveau, der især i bedst af fem sæt er en stor fordel. Der skal en topspiller til at slå Ruud ud, hvis han er 100% klar. I Rom virkede Ruud ikke helt fit og fik også behandling i kampen mod Kecmanovic som han tabte. 
 • Daniil Medvedev har et had- og kærlighedsforhold til grus. Russeren udtaler sig altid negativt om grus, men han leverer ofte varen. Han har en titel fra Rom sidste år, og så ved han, hvordan man går langt i Grand Slam. Det skal kompensere for de mangler, han har på grus. Medvedev har indtil nu ikke præsteret sit ypperste i på anlægget i Roland Garros, men han er altid farlig over fem sæt. 
 • Andrey Rublev har vundet to Masters 1000 to år i træk. Sidste år i Monte Carlo og dette år i Madrid. Hvis den temperamentsfulde russer har skruet hovedet ordentligt på, så kan jeg godt se ham blandt de sidste fire ved French Open i år. Rublev er en af de spillere, der altid er blevet stoppet af de store stjerner i Grand Slams. Den stopklods er delvist forsvundet, og det skal han udnytte. 

 Outsiderne ved French Open - herresingle

 • Alejandro Tabilo fra Chile nævnes normalt aldrig i optakter i Grand Slams, men når man lige har slået Novak Djokovic og været én tiebreak fra en Masters 1000 finale, så er det relevant. Tabilo er kendt som en farlig spiller i Sydamerika, hvor han har sine bedste resultater. Han kommer ind til French Open med en statistik, der hedder 8-1 i de sidste ni kampe. Den venstrehåndede chilener kan godt lave ballade i Paris. 
 • Nicolas Jarry er lidt af en legende på grus. Den høje og absurd hårdtslående chilener kan på sine bedste dage slå alle i verden. Det har han bevist med sejre over Zverev og Tsitsipas på grus. Jarry er afhængig af hurtige betingelser, så varme og sol kan gavne den ubarmhjertige storserver. 
 • Francisco Cerundolo er definitionen på soliditet fra baglinjen. Den argentinske spiller tabte sidste år i et vildt drama til Holger Rune ved French Open. Han har lige slået Zverev på grus i Madrid og kan spille op med stort set alle i feltet. Cerundolo er typen, der straffer de bedste på deres dårlige dage, og det kan sagtens blive turneringen, hvor han kan gå meget langt via den opskrift. 
 • Taylor Fritz kan stik imod forventningerne til en amerikansk hard court spiller præstere på grus. Fritz har en solid arbejdsdisciplin og en stærk psyke, der kan bringe ham langt på alle underlag. Dette krydret med en nådesløs serv, der kan generere en del point på en varm dag i Paris. 
 • Tommy Paul begynder også at røre på sig på grus. En semifinale i Rom Masters i sidste uge er med afstand hans største resultat i karrieren. Hvis han kan bygge videre på det momentum kan han godt nå til minimum en kvartfinale. Især grundet de store usikkerheder hos topspillerne. 
 • Grigor Dimitrov er en spiller, der er præget af traumatiske oplevelser mod Big 3. Hvis de er ude af billedet bliver Dimitrov relevant. Den sympatiske mand fra Bulgarien kan med et stærke våbenarsenal, der både indbefatter en god forhånd og baghånd slå igennem mange spillere på grus. En evne ikke alle besidder, men Dimitrov har power og præcision i sine slag. 
 • Tomas Martin Etcheverry er en farlig argentinsk grusspecialist. Han trives udelukkende på grus, hvor han i min optik er top 15 i verden. Sidste år var han i kvartfinalen ved French Open, hvor han pressede Zverev.

Spil på en outsider ved French Open hos 888sport

Dansk deltagelse ved French Open

Holger Rune befinder sig i en krise, der har sat sine dybe spor. Resultaterne svigter, og Rune virker modløs og desperat på banen. 

I år kommer Rune til French Open med en statistik, der hedder 6-4 (sejre/nederlag) på grus. Til sammenligning hed den sidste år 14-3. Det fortæller alt om forskellen på Rune version 2023 kontra version 2024.

Manglende kontinuitet på trænerfronten og en dalende selvtillid på banen er nøgleelementerne i min bog. Der mangler en klar strategi for Rune under kampene, og han bliver rådvild, hvis tingene ikke går efter planen. Danskeren kan ofte spille godt i et enkelt sæt, men har svært ved at sætte tingene sammen over en hel kamp. 
Kampen mod Baez i Rom var et glimrende eksempel, hvor Rune var totalt dominerende men langsomt faldt fra hinanden. 

Rune har brug for et par overkommelige modstandere i de første par runder og derigennem kan han bygge momentum og få selvtillid. Ellers står vi meget vel overfor en tidlig dansk exit i Paris. 

Holger begynder sin kampagne med at møde Daniel Evans fra Storbritanien i 1.runde. 

Du kan følge med på Holger Runes næste kamp og Holger Rune odds, hvor der vil være analyser af hans kampe og bud på udfaldet. 

Du kan også livestreame Holger og se, hvordan danskeren klarer sig ved French Open

Du kan læse alle eksperttips fra BetXperts ekspertpanel her.
 

French Open odds 2024 - kvinder

Her får du de bedste French Open 2024 odds for kvindernes turnering. 

Spilforslag til French Open 2024

Jeg går med en formstærk spiller med dette spilforslag:

Iga Swiatek til at vinde French Open til odds 1,80 hos Danske Spil

 • En dominans på grus, der efterhånden ligner Rafael Nadal. 
 • Formstærk med to Masters 1000 titler på grus i træk (Madrid og Rom)
 • Uhyggelig statistik i Paris med tre titler på fire år
 • Et par vitale sejre i de to sidste finaler i Madrid og Rom over en af hendes største konkurrenter i form af Sabalenka

Værdi: 108%

French Open 2024 - damernes turnering

Kvinderne og mændene har byttet roller ved dette års turnering, hvor det ellers normalt så åbne felt hos damerne er skiftet ud med tre dominerende kvinder. Iga Swiatek, Aryna Sabalenka og Elena Rybakina er de toneangivende spillere, der næsten uden undtagelse altid er med fremme blandt de sidste i de store turneringer. En uvant situation hos kvinderne, hvor vi i Grand Slams har haft mange overraskende vindere igennem tiden. I Paris kan nævnes Ostapenko i 2017 og Krejcikova i 2021. 

Tre ud af de sidste fire versioner af French Oepn er dog blevet vundet en den polske grusdronning iga Swiatek. Hun er så dominerende i Paris, at hendes odds nærmer sig Nadal-tilstande fra hans storhedstid. 

Det bliver Iga Swiatek mod feltet i Paris, og i øjeblikket er hun favorit mod de resterende 127 spillere. 

Den stærke favorittrio ved French Open 2024 - damesingle 
 

 • Iga Swiateks statistik på grus hedder 135/18 i karrieren. Den hedder 79/8 siden 2020, hvor hun vandt sin første titel på Roland Garros. Det bliver svært at slå Swiatek i år, der også lige har vist, hvor hun står med sin fuldstændig overlegne sejr i WTA Rom finalen over Sabalenka. 
 • Aryna Sabalenka var tæt på at slå Swiatek i finalen i Madrid. Det er i hurtige betingelser, at Sabalenka er farligst, derfor har hun brug for varme og sol. På en våd og overskyet dag i ved French Open er hun sårbar. Hviderusseren har en semifinale fra 2023 som sit bedste resultat i Paris. Jeg har et spil imod Sabalenka. 
 • Elena Rybakina er spilleren, der kan slå Swiatek på topniveau i Paris. Hun gjorde det i Stuttgart, og hun har 5-2 i indbyrdes opgør over Swiatek. Den store ulempe for Rybakina er hendes helbred, hvor sygdom ofte kommer i vejen for succes. Hvis hun ikke rammes af det kan vi få et brag mellem hende og den polske verdensetter. 


Outsiderne til French Open 2024 - damesingle
 

 • Madison Keys er en spændende spiller. Hun har været langt i både Madrid og Rom i år, men blev i begge tilfælde stoppet af Iga Swiatek. Hvis Keys kan undgå den kvindelige version af Nadal, så kan hun godt gå hele vejen til finalen. Hun har en enkelt Grand Slam finale på sit CV fra New York.
 • Coco Gauff har ledt efter sin form siden titlen ved US Open tilbage i september 2023. Den unge amerikaner har især serven som sin store udfordring og arbejder i øjeblikket med ekstrem fokus på det element af spillet. Gauff har været i en finale ved French Open, hvor hun naturligvis blev stoppet af Iga Swiatek. Men med stabile resultater på grus i Paris har hun vist, at man kan regne med hende ved denne Grand Slam.
 • Danielle Collins har siden sin annoncering af karrierestop efter denne sæson brændt banerne af på WTA-touren. Collins er en af de mest formstærke spillere i 2024, og hun kan også spille på grus. 
 • Jelena Ostapenko skal nævnes af to grunde: Hun har vundet French Open og så har hun 4-0 i indbyrdes opgør mod Iga Swiatek. Der kan man tale om en spiller som Swiatek vil undgå. Ostapenko kan tabe til stort set alle på sine værste dage, men på de bedste slår hun verdens nummer 1. 
 • Jessica Pegula skal med sin placering som nummer 5 i verden være en trussel i Paris. Pegula har før vist tænder på banerne ved Roland Garros. Hun kæmper lidt med at finde rytmen i sit spil efter bruddet med træner David Witt. 
 • Maria Sakkari har netop hyret David Witt og har allerede fået tilført en del til sit spil. Sakkari glemmer nok aldrig French Open 2021, hvor titlen lå til hende, men et monumentalt sammenbrud i semifinalen mod Krejcikova satte en stopper for dette. Sakkari har niveauet på grus og efterhånden erfaringen. 

Stjerner tilbage ved French Open - damesingle 

De har måske ikke niveaet endnu til at presse verdenstoppen, men når man har vundet Grand Slams, så skal man ikke undervurderes:

 • Naomi Osaka er godt på vej tilbage. Hun havde sine bedste præstationer i Rom, hvor hun nåede 4.runde. Der skal selvfølgelig meget til, at den japanske verdensstjerne skal kunne gå hele vejen, men hun ved, hvad der skal til i turneringer af denne kaliber. 3.runde er Osakas bedste resultat ved French Open.
 • Simona Halep vandt sin første Grand Slam i Paris, da hun slog Sloane Stephens i finalen tilbage i 2018. Halep har været ude grundet en dopingdom, der nu er omstødt. Den positive vinkel ift. rumænsk håb er, at Halep har været i to finaler ved French Open. Den negative vinkel er, at hun ikke har ramt niveau siden sit comeback i marts. 

Dansker i damesingle ved French Open 2024

Clara Tauson har haft en flot sæson på grus indtil nu. Tauson har været i en finale i en mindre turnering, men hun har også præsteret godt i de store arenaer. Det er tydeligt, at samarbejdet med Lars Christensen (tidligere træner af Holger Rune) har båret frugt. Clara spiller med en større ro og balance, hvor hun førhen godt kunne gå ned og blive irriteret på sig selv i en grad, der skadede hende. 

Tauson havde sit højdepunkt i Billie Jean King Cup, hvor hun slog Maria Sakkari fra Grækenland. Vi skal fire år tilbage for at finde hendes gennembrud på verdensscenen, da hun nåede 2.runde ved French Open og slog Jennifer Brady.

Tauson har rå power og en stærk serv, men hun har kæmpet meget med rygproblemer på det seneste. Hvis den unge dansker skal langt i Paris, så har hun brug for hurtige baner. Hun er ikke en spiller som favoritterne ønsker at møde i de første par kampe. 

I første runde møder Tauson tyske Tatjana Maria, hvilket må siges, at være en godkendt lodtrækning. I anden runde kan Jelena Ostapenko vente, hvor vi kan få et rigtigt power-opgør. 

Du kan livestreame Clara i Paris og følge hendes kamp mod de bedste i verden. 

Guide til bookmakere med de bedste French Open odds

Det er ikke svært at finde en bookmaker med French Open odds, for stort set alle af markedets sportsbetting-portaler vil have odds på turneringen. Hos BetXpert vil du dog kunne få solide henvisninger og vejledning til de absolut bedste odds på French Open 2024. Hermed ikke kun ment de bookmakere, der leverer den højeste tilbagebetalingsprocent. Vores spileksperter forsøger også at være først på tasterne, når eventuelle bookmakere ligger skævt i forhold til vores spileksperters vurdering af kampoddsene.

Dyk ned i et hav af odds på French Open

French Open er uden sammenligning en af de største tennisturneringer i verden. Derfor dækkes den også ekstra bredt af markedets online bookmakere. Der udrulles et klart større udbud af oddsmarkeder på French Opens kampe end hvad der er tilfældet på almindelige WTA- og ATP-turneringer.

Det vil være muligt at foretage betting på French Open-kampenes populære hovedmarkeder som for eksempel kampvinder, antal sæt, sætvinder og sæthandicap-spil. Men der vil også være Wimbledon odds på en lang række spændende undermarkeder som for eksempel antal esser i den respektive tenniskamp, antal dobbeltfejl, antal tiebreaks eller om herresingle-kampen går ud i fem sæt.

Store bookmakere som Bet365 og Unibet leverer op mod 75 forskellige oddsmarkeder på French Opens singlekampe hos herrerne og damerne. Der vil være mulighed for at foretage betting på forskellige oddsmarkeder inden for hvert sæt, hvert parti samt diverse odds specials på spillerpræstationer i kampen.

Udover prematch oddsmarkeder på French Open kampe, vil man også kunne foretage forskellige langtidsspil på bookmakernes French Open-vinderspil. Her kan du eksempelvis spille på vinderen af French Open herresingle, damesingle, herredouble, damedouble eller mixeddouble. 

French Open livebetting

Markedets bookmakere nøjes naturligvis ikke kun med at udbyde prematch odds på French Open kampene. Der vil være et lige så stort udbud af live odds, når de forskellige kampe går i gang.

Skal du spille på French Open?

Det kræver ikke den store videnskab at foretage et væddemål på French Open, men det kan være en større opgave at skabe de optimale rammer for din French Open betting. Der findes dog heldigvis en håndfuld gode råd, man kan følge, for at skabe de bedste og mest gunstige rammer for at øge chancerne for succes med sin tennis betting. Af de væsentligste skal nævnes:

 • Sæt dig grundigt ind i de respektive tenniskampe ved eventuelt løbende at læse op på nyheder om spillerne. Sørg også for at se så mange kampe som overhovedet muligt, da dette er den bedste vej til at danne sig et solidt indblik i de forskellige spillere samt deres styrker og svagheder.
 • Benyt Betxperts eksperttips og kampanalyser. Hvis ikke som decideret grundlag for et væddemål, så eventuelt som sparring eller ekstra info til din egen viden og analyse. Læs også gerne BetXperts brugertips, da der også her kan gemme sig fantastisk info og viden fra nogle af vores tenniskyndige brugere.
 • Hold dig til singlevæddemål i French Open, hvis du vil øge dine chancer for gevinster. Jo flere tennisvæddemål, du føjer til din spillekupon, desto mindre sandsynlighed er der for, at du rammer plet.
 • Læg eventuelt et budget før French Open starter. Det er vigtigt, at man kun spiller for penge, man kan tåle at tabe. Læg derfor et fast beløb til side, som kan fungere som din bankroll under French Open-turneringen. Vig ikke fra denne aftale med dig selv.
 • Hold flere pauser i løbet af dagen, hvis du sidder klinet til skærmen og ser tennis fra middag til aften. Det gør altid godt at få frisk luft og slippe din betting, så du eventuelt kan vende tilbage med lidt friskere øjne.

Seneste 10 vindere af French Open 

Herrer: 

2014: Rafael Nadal, Spanien
2015: Stanislas Wawrinka, Schweiz
2016: Novak Djokovic, Serbien
2017: Rafael Nadal, Spanien
2018: Rafael Nadal, Spanien
2019: Rafael Nadal, Spanien
2020: Rafael Nadal, Spanien
2021: Novak Djokovic, Serbien
2022: Rafael Nadal, Spanien
2023: Novak Djokovic, Serbien

Kvinder:

2014: Maria Sharapova
2015: Serena Williams
2016: Garbine Muguruza
2017: Jelena Ostapenko
2018: Simona Halep
2019: Ashleigh Barty
2020: Iga Swiatek
2021: Barbora Krejcikova
2022: Iga Swiatek
2023: Iga Swiatek
 

FAQ om French Open 2024

Her vil vi tage et par hurtige spørgsmål og svar om French Open:

Hvor kan jeg spille på French Open?

Hos Betxpert kan du finde de bookmakere, hvor du kan spille på French Open. 

Hvor finder jeg odds på turneringsvindere ved French Open?

Betxpert har odds på de bookmakere vinderspil for både mænd og kvinder.

Hvem er favorit ved French Open (herrerne)?

Carlos Alcaraz er favorit til at vinde French Open i 2024.

Hvem er favorit ved French Open (kvinderne)?

På kvindesiden er det polske Iga Świątek, som løber med favoritværdigheden i 2024.

Hvilket underlag spiller de på ved French Open?

Der spilles på grus, der ligner betingelserne fra Rom Masters. Hurtigheden af underlaget er afhængig af vejret. En skyet dag med byger giver markant langsommere betingelser kontra en dag med varme og sol. 

Kommentarer

Feedback