Lørdag den 24. oktober mødes FC Barcelona og de evige ærkerivaler fra Real Madrid i vel nok verdens største kamp i klubfodbolden, El Clásico. Som fan eller bare fodboldinteresseret har du masser af muligheder for at se det store spanske opgør. BetXpert giver dig her overblikket.

Det bliver et anderledes El Clásico, der venter i weekenden på Camp Nou. De to rivaler mødes for første gang siden coronapandemien, og det bliver altså dermed for tomme tribuner i lørdagens kamp. Der er kickoff klokken 16.00 på Barcelonas hjemmebane. 


Barcelona og Real Madrid ligger henholdsvis nummer ni og tre i La Liga før weekendens møde. Barcelona har dog spillet en kamp færre end Real Madrid, og Ronald Koemans mandskab kan med en sejr lørdag komme op på samme antal point som Zinedine Zidanes Real Madrid, der har ti point efter fem kampe. Barcelona spillede tirsdag mod Ferencvaros i Champions League. Her vandt de med 5-1 på hjemmebane og fik dermed en fin start på gruppespillet. Real Madrid spiller onsdag aften mod Shakhtar. Det kan måske være en lille fordel for Barcelona, at de har haft en dag mere at restituere i. 

Livestream El Clásico hos Bet365*

Er du på udkig efter et godt livestream til El Clásico, er der heldigvis gode råd at hente. Der er nemlig flere bookmakere, der viser La Liga-kampene. Har du eksemplevis en konto hos Bet365*, kan du kvit og frit streame alle opgør fra den bedste spanske række. Eneste krav er, at du har penge på kontoen, og det er nok at have bare én øre stående. 

Så hvis du ikke længere ser flow-tv eller ikke har adgang til kampen via TV 2 Play eller TV 2 Sport X, der viser kampen, så kan du måske finde det interessant at se storkampen gratis og lovligt hos en bookmaker. 

Sådan livestreamer du Barcelona - Real Madrid

Hvis ikke du allerede har en konto hos Bet365*, er det meget nemt at få en. Du går blot til bet365.dk, klikker på ”Opret konto” oppe i højre hjørne og følger derefter instrukserne. Det tager under fem minutter. 

Nu er du meget tæt på at kunne streame El Clásico og alle de andre La Liga-kampe. Man skal som nævnt have penge stående på sin konto for at kunne benytte sig af streamingtjenesten. Minimumskravet for indbetalinger er 50 kroner. 

Herunder følger en kort guide til, hvordan du livestreamer Barcelona - Real Madrid, når du har oprettet din konto. 

1) Gå til Bet365*.dk
2) Gå til "Liveodds"
3) Find kampen Barcelona - Real Madrid 
4) Tryk på afspilningsikonet og sæt dig til rette

Du kan også se direkte billeder fra andre ligaer end den spanske. Fx har Bet365* også rettigheder til at vise fodbold fra blandt andre den italienske Serie A, den franske Ligue 1 og den hollandske Æresdivision. 

Proceduren er den samme hos Unibet. Også her finder du ”Opret konto” oppe i højre hjørne, mens minimumskravet for indbetalinger er 40 kroner hos Unibet*

Efter oprettelse er du sikret gode og lovlige livestreams. Ikke blot til El Clásico, men også til et væld af andre kampe og ligaer. Og så længe du har penge på kontoen, er du sikret muligheden for at se livestreams fremadrettet. Som nævnt tidligere er det tilstrækkeligt blot at have én øre stående på sin bettingkonto for at kunne se med. 

Udvalgte odds på El Clásico

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Barcelona 2,20
Uafgjort 3,75
Real Madrid 3,25
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 1,72
Under 2,5 2,20
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,62
Nej 2,35

Odds er fra onsdag den 21. oktober klokken 14.38. 

FC Barcelona vandt som nævnt tirsdagens Champions League-kamp med 5-1 over ungarske Ferencvaros. Her kom fem forskellige Barca-spillere på tavlen. Lionel Messi åbnede scoringen fra 11-meterpletten efter knap en halv times spil. Stortalentet Ansu Fati øgede føringen til 2-0 kort før pausen med en følt flugter på et nærmest Michael Laudrup'sk oplæg fra Frenkie de Jong. I anden halvleg faldt der fire scoringer, og hjemvendte Philippe Coutinho scorede til 3-0 efter 52 minutter. Herefter reducerede Ferencvaros på et straffespark begået af Gerard Piqué, der tilmed fik rødt kort i situationen. De indskiftede Pedri og Ousmane Dembélé scorede til henholdsvis 4- og 5-1. 

Danske Martin Braithwaite så hele kampen fra Barcelonas bænk, og han har indtil videre kun optrådt en enkelt gang i Barcelona-trøjen i denne sæson. Han kom ind med ti minutter igen i weekendens 1-0-nederlag ude mod Getafe. 

Også Real Madrid tabte 1-0 i weekenden, og det gjorde de hjemme mod Cadiz. Det var første nederlag for Real Madrid i sæsonen. 

Da de to hold mødtes tilbage i marts, vandt Real Madrid med 2-0. De mål blev sat ind af Vinícius Júnior og Mariano Díaz. Her kom Braithwaite i øvrigt på banen efter cirka 70 minutter. Det bliver set med danske briller spændende at se, om han skal spille sin karrieres andet El Clásico på lørdag.

Her kan du se kampen i fjernsynet

Hvis du har et flow-tv-abonnement og har adgang til TV 2 SPORT X, kan du se kampen her ved at tænde for fjernsynet klokken 16.00 lørdag eftermiddag. Det er som nævnt også muligt at se kampen på TV 2 Play.