Få en oversigt over El Clásico livestream når Real Madrid møder ærkerivalen Barcelona søndag den 21. april klokken 21.00 i den spanske La Liga. Få oplysninger om gratis livestream til søndagens El Clásico. Se live verdens største derby!

Real Madrid Barcelona Livestream

Kampene mellem Real Madrid og Barcelona trækker altid store overskrifter. Rivaliseringen mellem den spanske kongeklub og det catalanske flagskib er så intens, at hver opgør er mere end bare en fodboldkamp.

Bet365 er en af de populære bookmakere, som inviterer dig inden for til gratis livestream af El Clásico. Det kræver blot, at du har en konto hos Bet365 samt at du har penge på spillekontoen. Hvis du ikke allerede har en spillekonto hos Bet365, så er det gratis og nemt at oprette en. Du går blot til Bet365.dk, klikker på ”Opret konto” oppe i højre hjørne og følger derefter de instrukser, der bliver vist på din skærm.

Det tager få minutter at oprette en konto, hvorefter du vil være klar til gratis livestream af Real Madrid - Barcelona. Hvis du allerede har en bettingkonto, er du allerede sikret at kunne streame El Clásico gratis.

Det skal nævnes, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med, men du skal have penge på din konto for at kunne livestreame El Clásico hos Bet365.

Guide til El Clásico livestream

 • Gå til side Bet365.dk
 • Tryk på "Liveodds" søndag den 21. april klokken 21.00
 • Find kampen Real Madrid - Barcelona under "Fodbold"
 • Tryk på afspilningsikonet - så er dit El Clasico live stream klar

real madrid barcelona live stream

Foto: Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Bet365 har også rettigheder til at vise fodbold fra blandt andre den italienske Serie A, den tyske Bundesliga, den franske Ligue 1 og den tyrkiske Süper Lig.

Det er blandt andet også muligt at se livestreams fra tennisturneringer, NBA, NFL og store håndboldkampe hos Bet365.

El Clásico: Real - Barça live stream hos Unibet

Proceduren er den samme hos Unibet.

Hvis du endnu ikke har en spillekonto hos Unibet, så kommer du let og hurtig igennem registering. Du går blot til Unibets hjemmeside og så finder du ”Opret konto” oppe i højre hjørne.

Efter oprettelse er du sikret masser af fantastiske livestreams. Ikke blot til El Clasico, men også til et væld af andre kampe og ligaer.

Og så længe du har penge stående på din bettingkonto, er du sikret muligheden for at se livestreams.

El Clasico live på mobil eller tablet

Når du skal livestreame lørdagens El Clasico, er det ikke blot fra din computer, du kan gøre dette, men også fra enten din mobil eller tablet.

Det er en stor fordel, hvis du f.eks befinder dig i en bil, bus, tog eller andet under søndagens storkamp. Herfra kan du se El Clasico direkte på din mobil eller tablet, mens du er på farten.

Du har også mulighed for at se El Clasico i fuld skærm på din mobil, hvilket gør oplevelsen en del bedre. Hos Bet365 kan du både se El Clasico via browser eller via Bet365's app.

Guide til Fodbold i TV i dag

Real Madrid i TV og livestream

El Clásico, Real Madrid og Barcelona, på TV bliver vist på TV2 Sport X søndag den 21. april fra kl. 21:00, eller på TV2 Sport for dem med et Favorit + Sport-abonnement.

  Ofte stillede spørgsmål om El Clásico Live Stream

  Hvem viser el Clásico?

  Du kan se live El Clásico på TV2 Sport X søndag den 21. april klokken 21.00.

  Hvor kan jeg live streame El Clásico, Real Madrid - Barcelona?

  Hos spiludbyderne Bet365 og Unibet kan du live streame El Clásico 2024.