Lørdag den 10. april mødes Real Madrid og FC Barcelona i El Clasico nummer to i denne sæson. Du har mulighed for gratis at se El Clasico lørdag aften. BetXpert guider dig her til, hvordan du gør.

Det er anden gang under coronapandemien, at de to ærkerivaler tørner sammen. Da de mødtes tilbage i efteråret, endte det med en 3-1-sejr til Real Madrid på Camp Nou. Dengang scorede Federico Valverde, Sergio Ramos og Luka Modric madrilenernes mål, mens Ansu Fati stod for Barcelonas enlige mål i kampen. 


Det er meget tæt i toppen i La Liga, og derfor er lørdagens El Clasico meget vigtig for begge hold. Barcelona indtager 2.-pladsen i tabellen med 65 point, mens Real Madrid ligger nummer tre med 63 point. På førstepladsen finder vi Atlético Madrid, der har et point ned til Barcelona. Atlético spiller søndag mod Betis på udebane. 

Livestream El Clasico hos Bet365*

Hvis du er på udkig efter et godt og gratis livestream til El Clasico, er det heldigvis nemt at finde. Der er nemlig flere bookmakere, der viser El Clasico og de øvrige La Liga-kampe. Har du eksempelvis en konto hos Bet365*, kan du gratis livestreame El Clasico på lørdag. Eneste krav er, at du har penge på kontoen, og det er nok at have bare én øre stående. 

Hvis du ikke længere ser flow-tv, hvor kampen vises på TV 2 Sport X, eller du ikke har adgang til kampen via TV 2 Play, så kan du måske have interesse i at se storkampen gratis og lovligt hos en bookmaker. 

Sådan livestreamer du Real Madrid - Barcelona

Hvis ikke du allerede har en konto hos Bet365*, er det meget nemt at få en. Du går blot til bet365.dk, klikker på ”Opret konto” oppe i højre hjørne og følger derefter instrukserne, der bliver vist på din skærm. Det tager få minutter, og så kan du være klar til livestream af Real Madrid - Barcelona. Hvis du allerede har en bettingkonto er processen selvsagt endnu lettere, og du er dermed allerede sikret at kunne stream El Clasico lørdag aften klokken 21.00. 

Som nævnt skal man have penge stående på sin konto for at kunne benytte sig af streamingtjenesten hos Bet365*. Minimumskravet for indbetalinger ligger på 50 kroner. Her skal det nævnes, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med, men du skal som nævnt have minimum én øre stående for at kunne livestreame El Clasico hos Bet365*.

Nedenfor følger en kort guide til, hvordan du livestreamer Real Madrid - Barcelona gratis.

  • Gå til Bet365.dk
  • Tryk på "Liveodds" lørdag den 10. april klokken 21.00
  • Find kampen Real Madrid - Barcelona under "Fodbold"
  • Tryk på afspilningsikonet - så er dit El Clasico live stream klar
  • Sæt dig godt til rette og se El Clasico live gratis

Du kan også se direkte billeder fra andre ligaer end den spanske. Fx har Bet365* også rettigheder til at vise fodbold fra blandt andre den italienske Serie A, den tyske Bundesliga, den franske Ligue 1 og den tyrkiske Süper Lig. 

Det er blandt andet også muligt at se livestreams fra tennisturneringer, NBA og store håndboldkampe hos Bet365*

Proceduren er den samme hos Unibet. Også her finder du ”Opret konto” oppe i højre hjørne, men minimumskravet for indbetalinger ligger på 40 kroner hos Unibet*

Efter oprettelse er du sikret gode og lovlige livestreams. Ikke blot til El Clasico, men også til et væld af andre kampe og ligaer. Og så længe du har penge stående på din bettingkonto, er du sikret muligheden for at se livestreams fremadrettet. Som nævnt tidligere er det tilstrækkeligt at have bare én øre stående for at kunne se El Clasico lørdag aften. 

Udvalgte odds på El Clasico

Herunder kan du se udvalgte odds på storkampen mellem Real Madrid og Barcelona, der sparkes i gang lørdag aften klokken 21.00. Hvor kan man se El Clasico, tænker du måske så. Det kan du som nævnt både via livestream El Clasico hos en bookmaker, men du kan også se El Clasico på TV 2 Sport X eller TV 2 Play.  

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Real Madrid 3,00
Uafgjort 3,95
Barcelona 2,30
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 1,58
Under 2,5 2,40
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,58
Nej 2,63
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Lionel Messi scorer 2,10
Karim Benzema scorer 2,43
Antoine Griezmann scorer 3,25
Ousmane Dembélé scorer 3,70
Martin Braithwaite scorer 3,70
Vinícius Júnior scorer 3,75
Marco Asensio scorer 4,50
Isco scorer 6,00
Casemiro scorer 7,50
Frenkie de Jong scorer 7,50
Luka Modric scorer 8,50
Toni Kroos scorer 9,50
Gerard Piqué scorer 12,00
Ferland Mendy scorer 16,00

Odds på El Clasico er fra onsdag den 7. april klokken 10.45. 


Det er El Clasico nummer 182 i La Liga, der spilles på lørdag. Her har Real Madrid et lille overtag i de indbyrdes opgør med 74 sejre, men Barcelona er lige i hælene med 72 sejre. 35 gange er det endt uafgjort i den bedste spanske række, når de to hold har mødt hinanden. 

Som nævnt vandt Real Madrid 3-1 på Camp Nou i seneste møde tilbage i efteråret. Lørdagens opgør med kickoff klokken 21.00 spilles på Alfredo Di Stéfano Stadium, hvor Real Madrid har spillet sine hjemmekampe siden sommeren 2020, da man er i gang med at renovere Santiago Bernabéu. 

Det var også her, Real Madrid i midtugen besejrede Liverpool med 3-1 i første opgør i Champions League-kvartfinalen. Her markerede Vinícius Júnior sig virkelig flot med to mål, og den lovende brasilianer blev også kåret til kampens spiller. 3-1 må siges at være et ganske godt udgangspunkt for Real Madrid forud for returmødet i næste uge på Anfield. 

Barcelona er ude af Champions League efter det samlede nederlag på 5-2 til PSG, men Koemans mandskab har bestemt stadig muligheder for sølvtøj i indeværende sæson. FC Barcelona er blot et point efter Atlético, og lørdag den 17. april er de favoritter i Copa del Rey-finalen, hvor de møder Athletic Bilbao på Estadio de La Cartuja i Sevilla. 

I weekenden tog Barcelona imod Real Valladolid, og her havde man svært ved at finde netmaskerne til trods for mange chancer undervejs, men til sidst lykkedes det ved Ousmane Dembélé, der flugtede bolden i mål til slutresultatet 1-0. En uhyre vigtig sejr for Ronald Koemans mandskab, der for alvor har meldt sig ind i mesterskabskampen nu. FC Barcelona vandt senest det spanske mesterskab i 2018/2019-sæsonen. Real Madrid er regerende spanske mestre. 

Netop Real Madrid sejrede også i deres weekendkamp, hvor Eibar blev besejret med 2-0 på hjemmebane. I den kamp kom Marco Asensio og Karim Benzema på tavlen for Real. 

Se El Clasico live stream på mobil eller tablet

Når du skal livestreame lørdagens El Clasico kan du ikke blot gøre det fra din computer, men også fra enten din mobil eller tablet, skulle du have sidstnævnte. Det er en stor fordel, hvis du fx befinder dig i en bil, bus, tog eller andet under lørdagens storkamp. Herfra kan du se El Clasico direkte på din mobil eller tablet, mens du er på farten, og dermed kan du se alle 90 minutter, såfremt du selvfølgelig har strøm og data nok på dine enheder.

Du har også mulighed for at se El Clasico i fuld skærm på din mobil, hvilket gør oplevelsen en del bedre. Hos Bet365* kan du både se El Clasico via browser eller via Bet365*'s egen app. Det styrer du helt selv efter behov. Som nævnt er det dog et krav, at du har penge på din bettingkonto, men én øre er altså nok. 

Her kan du se kampen i fjernsynet

Hvis du har et flow-tv-abonnement og har adgang til TV 2 SPORT X, kan du se kampen her ved at tænde for fjernsynet klokken 21.00 lørdag aften. Som førnævnt er det også muligt at se kampen på TV 2 Play med det rette abonnement.