BetXpert viser dig i denne artikel, hvordan du kan livestream FC Barcelona - Real Madrid gratis.

Søndag den 24. oktober mødes FC Barcelona og Real Madrid i El Clásico. I denne artikel kan du se, hvordan du kan livestreame FC Barcelona - Real Madrid gratis. 

De seneste tre møder mellem FC Barcelona og Real Madrid er vundet af sidstnævnte. Dermed har catalanerne revanche til gode, men selvom dette El Clásico spilles på Camp Nou, er det "Los Blancos", der er bookmakernes svage favoritter til at tage endnu en sejr. 


Det er meget tæt i toppen i La Liga, og derfor er søndagens El Clásico meget vigtig for begge hold. 

Læs herunder, hvordan du nemt, hurtigt og gratis kan livestreame FC Barcelona - Real Madrid gratis. 

Livestream El Clasico hos bet365*

Hvis du er på udkig efter et godt og gratis livestream til El Clasico, er det heldigvis nemt at finde. Der er nemlig flere bookmakere, der viser El Clasico mellem FC Barcelona og Real Madrid og de øvrige La Liga-kampe. Har du eksempelvis en konto hos bet365*, kan du gratis livestreame El Clasico på lørdag. Eneste krav er, at du har penge på kontoen, og det er nok at have bare én øre stående. 

Hvis du ikke længere ser flow-tv, hvor kampen vises på TV 2 Sport X, eller du ikke har adgang til kampen via TV 2 Play, så kan du måske have interesse i at se storkampen gratis og lovligt hos en bookmaker. 

Sådan livestreamer du FC Barcelona - Real Madrid

Hvis ikke du allerede har en konto hos bet365*, er det meget nemt at få en. Du går blot til bet365.dk, klikker på ”Opret konto” oppe i højre hjørne og følger derefter instrukserne, der bliver vist på din skærm.

Det tager få minutter, og så kan du være klar til gratis livestream af Real Madrid - Barcelona. Hvis du allerede har en bettingkonto, er processen selvsagt endnu lettere, og du er dermed allerede sikret at kunne stream El Clasico søndag klokken 16.15. 

Som nævnt skal du have penge stående på din konto for at kunne benytte dig af streamingtjenesten hos bet365*. Minimumskravet for indbetalinger ligger på 50 kroner. Her skal det nævnes, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med, men du skal som nævnt have minimum én øre stående for at kunne livestreame El Clasico hos bet365*.

Nedenfor følger en kort guide til, hvordan du livestreamer FC Barcelona - Real Madrid gratis. 

  • Gå til bet365.dk
  • Tryk på "Liveodds" søndag den 24. oktober klokken 16.15
  • Find kampen FC Barcelona - Real Madrid under "Fodbold"
  • Tryk på afspilningsikonet - så er dit El Clasico live stream klar
  • Sæt dig godt til rette og se El Clasico live gratis

Du kan også se direkte billeder fra andre ligaer end den spanske. Fx har bet365* også rettigheder til at vise fodbold fra blandt andre den italienske Serie A, den tyske Bundesliga, den franske Ligue 1 og den tyrkiske Süper Lig. 

Det er blandt andet også muligt at se livestreams fra tennisturneringer, NBA og store håndboldkampe hos bet365*

Proceduren er den samme hos Unibet. Også her finder du ”Opret konto” oppe i højre hjørne, men minimumskravet for indbetalinger ligger på 40 kroner hos Unibet*

Efter oprettelse er du sikret gode og lovlige livestreams. Ikke blot til El Clasico, men også til et væld af andre kampe og ligaer. Og så længe du har penge stående på din bettingkonto, er du sikret muligheden for at se livestreams fremadrettet. Som nævnt tidligere er det tilstrækkeligt at have bare én øre stående for at kunne se El Clasico søndag eftermiddag. 

Odds på FC Barcelona - Real Madrid

Herunder kan du se udvalgte odds på storkampen mellem FC Barcelona og Real Madrid, der sparkes i gang søndag klokken 16.15. Hvor kan man se El Clasico, tænker du måske så. Det kan du som nævnt både via livestream El Clasico hos en bookmaker, men du kan også se El Clasico på TV 2 Sport X eller TV 2 Play.  

Odds på El Clásico (1X2) Højeste odds Bookmaker
FC Barcelona 2,70
Uafgjort 3,98
Real Madrid 2,66
Odds på FC Barcelona - Real Madrid (Asian handicap) Højeste odds Bookmaker
FC Barcelona (Asian 0) 2,05
Real Madrid (Asian 0) 2,00
Odds på El Clásico (over/under mål) Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,68
Under 2,5 mål 2,46
Over 3,5 mål 2,70
Under 3,5 mål 1,55
Odds på FC Barcelona - Real Madrid (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,55
Nej 2,65
Odds på El Clásico (målscorerodds) Højeste odds Bookmaker
Memphis Depay scorer 2,75
Sergio Agüero scorer 3,00
Ansu Fati scorer 3,20
Philippe Coutinho scorer 4,50
Frenkie de Jong scorer 7,50
Karim Benzema scorer 2,40
Eden Hazard scorer 4,10
Vinícius Júnior scorer 3,75
Rodrygo scorer 4,50
David Alaba scorer 11,00

Odds på El Clasico mellem FC Barcelona og Real Madrid er fra onsdag den 20. oktober klokken 14.43.

Det er El Clasico nummer 183 i La Liga, der spilles på søndag. Her har Real Madrid et lille overtag i de indbyrdes opgør med 75 sejre, men Barcelona er lige i hælene med 72 sejre. 35 gange er det endt uafgjort i den bedste spanske række, når de to hold har mødt hinanden. 

Søndagens opgør med kickoff klokken 16.15 spilles på Camp Nou, hvor "Balugrana" har fået en pointmæssig god start på sæsonen. Fire sejre og én uafgjort er det blevet til. 

Se El Clasico live stream på mobil eller tablet

Når du skal livestreame søndagens El Clasico, kan du ikke blot gøre det fra din computer, men også fra enten din mobil eller tablet, skulle du have sidstnævnte. Det er en stor fordel, hvis du fx befinder dig i en bil, bus, tog eller andet under søndagens storkamp. Herfra kan du se El Clasico direkte på din mobil eller tablet, mens du er på farten, og dermed kan du se alle 90 minutter, såfremt du selvfølgelig har strøm og data nok på dine enheder.

Du har også mulighed for at se El Clasico i fuld skærm på din mobil, hvilket gør oplevelsen en del bedre. Hos bet365* kan du både se El Clasico via browser eller via bet365*'s egen app. Det styrer du helt selv efter behov. Som nævnt er det dog et krav, at du har penge på din bettingkonto, men én øre er altså nok. 

Her kan du se kampen i fjernsynet

Hvis du har et flow-tv-abonnement og har adgang til TV 2 SPORT X, kan du se kampen her ved at tænde for fjernsynet klokken 16.15 søndag eftermiddag. Som førnævnt er det også muligt at se kampen på TV 2 Play med det rette abonnement Favorit + Sport