Hold dig opdateret med Superliga odds for sæsonen 2022/23. Her kan du finde odds på vinder, topscorer, assist og nedrykning i dette års Superliga-sæson, som begyndte 15. juli 2022 og vil blive afgjort i Superliga slutspil fra april.

Dansk Superliga er ikke blot den mest populære fodboldrække i Danmark, det er samtidig en af de mest populære ligaer i Danmark på tværs af sportsgrene. Derfor er det også helt naturligt, at mange bookmakere har dansk Superligafodbold i deres spilkartotek. Så når de mange sportsglade danskere tager ud til weekendens superliga-kampe, eller følger kampen om mesterskabet i Superliga på TV, så har de også muligheden for at satse en skilling på udfaldet.

Odds Superliga vinder 2023

Feltet blev indsnævret d. 19. marts, hvor tabellen blev opdelt i top, og derfor er der kun 6 hold tilbage til at kæmpe om det danske mesterskab, og herunder kan du se hvem der er i spil til det danske mesterskab, og de bedste odds på Superliga vinderen 2023/2024.

Hvem vinder Superligaen 2023?

Når vi kigger på tabellen, så er der ikke meget at spille om virker det til. Der bliver lagt rigtig mange procenter på, at FC København bliver danske mestre, og man skal lede længe for at finde et odds der ligger over de 1,25. Så hvis der skulle komme en overraskelse, så kunne man måske fange bookmakerne lidt her, men det er svært at pege på et hold der skulle kunne skabe den store overraskelse, og med den form FC Købehavn har, og den kæmpe bredde de har, så er det da også den vej jeg selv ville kigge.

Tror man FC København kan vinde i flyvende stil, så kan man kigge lidt på hvor mange point de får skrabet sammen. Man kan få odds 1,85 hos Danske Spil, hvis FCK får over 61,5 point i dette års Superliga. Det vil kræve et pointsnit på 2,0 i de sidste 10 kampe. Det er højt, men Jacob Neestrup har altså også et pointsnit på 2,5, hvilket er uhørt højt. Derudover så har hans FCK-mandskab, en målscore på 28 – 5. Alt sammen på hans første 12 Superligakampe for FCK.

Spilforslag i samme ombæring
Jeg tror dog et mindre pointantal kan gøre det i år, og selvom jeg er meget imponeret over Neestrup og FCK, så tror jeg også FCK kommer til at ramme nogle kampe, hvor de ikke præsterer eller har heldet imod sig. Især når de kontinuerligt kommer til at møde de bedste hold i Superligaen, derfor er jeg gået på under 61,5 point til samme odds, nemlig de 1,85.

Odds på Superliga Top 3

Det virker til at bookmakerne er ret enige om, at FC København og FC Nordsjælland ender i top-3. Så hvis vi skal finde et spændende spil til, hvem der ellers kunne tage en billet til top-3, så har jeg kigget lidt på de resterende fire hold.

Randers har lige mistet deres træner Thomas Thomasberg lige efter de kvalificerede sig til mesterskabsslutspillet - det er en bet. Derudover har Randers 5 point op til Viborg, så der er også noget vej, så dem tror jeg ikke rigtigt på.

Brøndby har jeg svært ved at afskrive, men de har bare 7 point op til Viborg, og har det også med at have nogle store udfald i deres kampe, og til odds 5,50 hos Unibet, er der også relativ lav tiltro til dem. Jeg tror derfor slaget skal kæmpes imellem Viborg og AGF. Viborg har to point ned til AGF, men jeg tror faktisk på, at de hvide fra Fredensvang en kan hente medaljer i år. De har et beton defensiv, og nogle gode individualister, som kan afgøre kampene. Derudover så har AGF også momentum, de har fået 13 point i de seneste 5 Superligakampe.

Spilforslag i samme ombæring
Så personligt, vil jeg satse på, at AGF’s stærke defensive arbejde, og deres evne til at slås sig til pointene, kan bringe dem over Viborg når mesterskabsspillet er slit.

Vil du prøve at ramme plet med alle holdene i top-3 så kan du hos Danske Spil, gå på Vinder + nr. 2 og nr. 3 Nr.1 FCK og Nr.2 FCN og Nr.3 AGF. – til odds 4,25.

Odds tips til Superligaen

Nu har vi været inde på et par spiltips, men derudover så har jeg også kigget lidt på den nederste halvdel, hvor jeg har et godt øje til Lyngby. Det er en svær opgave de er ude på, i deres bestræbelser for overlevelse, men jeg tror de giver den et seriøst skud, og jeg er sikker på, at de vil få flere point, hvis de fortsætter i samme spor, som de har gjort indtil videre, i denne forårssæson. 

Spilforslag i samme ombæring
Om det er nok, er jeg lidt mere usikker på, men jeg tror på, at de kan hente over 27,5 point i denne superligasæson. Det vil betyde, at de skal hente 1,2 point i de næste 10 kampe, og det tror jeg er ladsiggørligt. Du kan få odds 1,80 hos Danske Spil, hvis du tror på de kongeblå kan hente 12 point i de sidste 10 kampe.

Spilforslag i samme ombæring
I den anden ende af ”nedrykningsgruppen” befinder FCM sig, og kan de få over 46,5 point i de resterende 10 superligakampe. Det vil betyde at de skal hente 1,9 point i snit, og det har jeg svært ved at se ske. Det har i den grad været en undervældende sæson fra midtjyderne både på banen, men også direktionsgangen, og med den seneste fyring, og skuffelse i Silkeborg, så tror jeg de går meget såret ind til de sidste 10 kampe, og de kommer altså til at stå overfor hold der kæmper for livet. Så jeg tror ikke det bliver så ligetil, og derfor er jeg gået på under de 46,5 point for FC Midtjylland.

Husk, at du kan finde flere odds tips fra eksperter

Odds på Superliga-topscorer 2022/2023

Herunder får du markedets bedste odds på en Superliga topscorer 2023. Silkeborgs Nicklas Helenius, der stik mod oddsene blev Superliga-topscorer i fjor, er favorit til at gentage bedriften. 

Bookmakernes odds på Superliga-topscoreren viser os, at Nicklas Helenius er favorit til at gentage kunststykket fra i fjor. Her scorede den lange angriber 17 Superligamål i 29 kampe. 

Silkeborg IF-angriberen får formentlig kamp til stregen igen i år, hvor der er andre dygtige målmagere, som vil byde sig til. Sory Kaba er tilbage i FC Midtjylland efter et lejeophold i belgiske OH Leuven. Her scorede han ti mål i 26 kampe. Det vides dog endnu ikke, om der skal satses på guineaneren i den kommende sæson, eller om han skal væk igen. 

Ellers er bedste bud på en FCM-topscorer velsagtens angriberen Júnior Brumado. Brasilianeren har noget at revanchere fra sidste sæson, hvor han ikke just bombede ligaen i stykker. Her blev det til otte mål i 24 kampe. 

Bemærk i øvrigt, at Danske Spil har Pep Biel som næststørste topscorerfavorit og har til sammenligning blot odds 10,00 på spanieren. Hos LeoVegas får du odds 22,00. 

Nu tager vi et kig på odds på, hvem der vinder prisen som Superligaens assistkonge i sæsonen. 

Superliga – odds på assistkongen

Selvom rigtig meget handler om at score mål i fodbold, så er det ikke alt. Der skal også være spillere, der har øje for deres medspillere. Her får du odds på en kommende assistkonge i Superligaen. 

Odds på assistkongen i Superligaen 2022/2023 Højeste odds Bookmaker
Anders Dreyer 7,00
Nicolai Vallys 10,00
Pep Biel 10,00
Simon Hedlund 14,00
Sebastian Jørgensen 14,00
Blas Riveros 15,00
Viktor Claesson 15,00
Evander 15,00
Victor Kristiansen 20,00
Christian Sørensen 20,00
Edward Chilufya 21,00
Andreas Schelderup 30,00
Mustapha Bundu 31,00
Kasper Kusk 35,00
Mads Frøkjær-Jensen 41,00
Allan Sousa 51,00
Lucas Andersen 51,00

OBS: Odds på assistkongen I Superliga-sæsonen 2022/2023 er fra onsdag den 6. juli klokken 16.21. 

Sidste sæson blev Nicolai Vallys assistkongen i Superligaen. Her leverede han ti målgivende afleveringer, hvilket var én mere end holdkammeraten Sebastian Jørgensen. Christian Sørensen, Anders Dreyer, Joel Andersson, Rasmus Carstensen og Simon Hedlund bidrog alle med otte. 

Vallys var bookmakernes favorit til at blive assistkonge igen, lige indtil det blev officielt, at FCM hentede Anders Dreyer i Rubin Kazan. 

Odds på nedrykkere i Superligaen

Her får du de bedste odds på de kommende nedrykkere i Superligaen. De to oprykkere, Lyngby BK og AC Horsens, er favoritter til at tage turen ned i 1. division. 

Odds på Superliga-nedrykning hos Mr Green

Både Viborg FF og Silkeborg IF står foran den svære anden sæson efter en oprykning. Det ses ofte, at nyoprykkere klarer sig i den første sæson – måske fordi de stadig kører på selvtilliden fra at vinde meget i den næstbedste række, samt at de er villige til at sælge deres mødre for at få point. 

I sæson to er det hele måske blevet lidt mere hverdag, holdet har formentlig solgt et par profiler, og de nytilkomne er måske ikke af samme kaliber og/eller er ikke spillet helt ind på holdet. Uanset hvad årsagerne måtte være, ses det i hvert fald ofte, at den helt store test kommer i sæson to efter en oprykning. 

Et godt eksempel på ovenstående er Esbjerg fB, der som nyoprykkere vandt bronze i 2019. Sæsonen efter rykkede de ned i 1. division. Det vil svare til, at Silkeborg rykker ned i denne sæson. 

Vejle har også lige oplevet at rykke op til 20/21-sæsonen, overleve og derefter nykke ned i sæson to, hvorfor de skal spille 1. division i denne sæson. 

Viborg oplevede også fænomenet, da de rykkede op til 15/16-sæsonen. Her klarede de sig ved at blive nummer otte, hvorefter de blev nummer 13 og måtte en tur ned i NordicBet Ligaen. Kan de grønblusede mon klare den svære sæson to denne gang? 

Ovenstående er langtfra enestående tilfælde; hverken fra Danmark eller andre lande. 

Superliga-odds 2022/2023 – diverse

Herunder har BetXpert samlet en række diverse Superliga-odds for 2022/2023-sæsonen. Her er tale om en blandet landhandel, som vi har plukket hid og did. Dog klart flest fra Danske Spil, som ligger inde med mange sæsonvæddemål. 

Får flest gule kort i Grundspillet (udvalgte hold/odds) Højeste odds Bookmaker
Viborg FF får flest gule kort i Grundspillet 5,00 ​​​​​​​
AC Horsens får flest gule kort i Grundspillet 5,50 ​​​​​​​
AGF får flest gule kort i Grundspillet 6,00
Hvilket hold scorer flest mål på direkte frispark i Grundspillet (udvalgte hold/odds)? Højeste odds Bookmaker
FC Midtjylland scorer flest mål direkte på frispark i Grundspillet 5,25 ​​​​​​​
F.C. København scorer flest mål direkte på frispark i Grundspillet 5,50 ​​​​​​​
AaB scorer flest mål direkte på frispark i Grundspillet 8,00 ​​​​​​​
Viborg FF scorer flest mål direkte på frispark i Grundspillet 12,00
Hvilket hold scorer flest mål på hovedstød i Grundspillet (udvalgte hold/odds)? Højeste odds Bookmaker
F.C. København scorer flest mål på hovedstød i Grundspillet 3,75 ​​​​​​​
FC Midtjylland scorer flest mål på hovedstød i Grundspillet 3,75
Brøndby IF scorer flest mål på hovedstød i Grundspillet 12,00 ​​​​​​​
AC Horsens scorer flest mål på hovedstød i Grundspillet 15,00 ​​​​​​​
Viborg FF scorer flest mål på hovedstød i Grundspillet 15,00
Hvilket hold scorer flest mål på straffespark i Grundspillet (udvalgte hold/odds)? Højeste odds Bookmaker
F.C. København scorer flest mål på straffespark i Grundspillet 3,75 ​​​​​​​
FC Midtjylland scorer flest mål på straffespark i Grundspillet 4,00 ​​​​​​​
AaB scorer flest mål på straffespark i Grundspillet 10,00 ​​​​​​​
Brøndby IF scorer flest mål på straffespark i Grundspillet 12,00 ​​​​​​​
AGF scorer flest mål på straffespark i Grundspillet 15,00
Hvilket hold bliver det mest scorende i Grundspillet? Højeste odds Bookmaker
F.C. København bliver Grundspillets mest scorede hold 2,40 ​​​​​​​
FC Midtjylland bliver Grundspillets mest scorede hold 3,25 ​​​​​​​
Brøndby IF bliver Grundspillets mest scorede hold 12,00 ​​​​​​​
Silkeborg IF bliver Grundspillets mest scorede hold 14,00 ​​​​​​​
FC Nordsjælland bliver Grundspillets mest scorede hold 20,00

OBS: Odds på diverse Superliga-spil er fra torsdag den 7. juli klokken 11.37. 
OBS: Sådan finder du spillene hos Danske Spil: Fodbold --> Danmark --> Danmark Superligaen --> Scroll nedunder kampoddsene, og du finder en masse odds på Superliga-specials.

Odds på Superliga-holdene

Vi slutter af med en række udvalgte odds og spil på alle Superliga-holdene. Bookmakerne har klart størst fokus på F.C. København, FC Midtjylland og Brøndby, og det afspejler sig også i udvalget her i afsnittet.

Odds på F.C. Københavns Superliga-sæson 2022/2023 Højeste odds Bookmaker
F.C. København vinder ingen trofæer i sæsonen 2,40 ​​​​​​​
F.C. København vinder 1 trofæ i sæsonen 2,00 ​​​​​​​
F.C. København vinder 2 trofæer i sæsonen 6,50 ​​​​​​​
F.C. København vinder 3 trofæer i sæsonen 1.000 ​​​​​​​
F.C. København vinder The Double 7,00 ​​​​​​​
David Khocholava får flest kort for FCK 2,75 ​​​​​​​
Denis Vavro får flest kort for FCK 7,00 ​​​​​​​
Carlos Zeca får flest kort for FCK 7,00 ​​​​​​​
Pep Biel bliver intern FCK-topscorer 3,50 ​​​​​​​
Khouma Babacar bliver intern FCK-topscorer 4,00 ​​​​​​​
Mamoudou Karamoko bliver intern FCK-topscorer 15,00
Odds på FC Midtjyllands Superliga-sæson 2022/2023 Højeste odds Bookmaker
FC Midtjylland vinder ingen trofæer i sæsonen 1,90 ​​​​​​​
FC Midtjylland vinder 1 trofæ i sæsonen 2,10 ​​​​​​​
FC Midtjylland vinder 2 trofæer i sæsonen 9,00 ​​​​​​​
FC Midtjylland vinder 3 trofæer i sæsonen 501,00 ​​​​​​​
FC Midtjylland vinder The Double 10,00 ​​​​​​​
Júnior Brumado bliver intern FCM-topscorer 4,50 ​​​​​​​
Gustav Isaksen bliver intern FCM-topscorer 6,00
Odds på Brøndbys Superliga-sæson 2022/2023 Højeste odds Bookmaker
Brøndby IF vinder ingen trofæer i 1,05 ​​​​​​​
Brøndby IF vinder 1 trofæ i sæsonen 6,00 ​​​​​​​
Brøndby IF vinder 2 trofæer i sæsonen 101,00 ​​​​​​​
Brøndby IF vinder 3 trofæer i sæsonen 1.001 ​​​​​​​
Mathias Kvistgaarden bliver intern Brøndby- 3,50 ​​​​​​​
Marko Divković bliver intern Brøndby-topscorer 4,50 ​​​​​​​
Simon Hedlund bliver intern Brøndby-topscorer 6,00 ​​​​​​​
Carl Björk bliver intern Brøndby-topscorer 10,00
Odds på interne Superliga-topscorere (udvalgte spillere) Højeste odds Bookmaker
Stephen Odey bliver intern Randers FC-topscorer 3,00 ​​​​​​​
Alhaji Kamara bliver intern Randers FC-topscorer 3,50 ​​​​​​​
Nicklas Helenius bliver intern Silkeborg-topscorer 1,85 ​​​​​​​
Nicolai Vallys bliver intern Silkeborg-topscorer 6,50 ​​​​​​​
Casper Tengstedt bliver intern AC Horsens-topscorer 2,50 ​​​​​​​
Anders ”AK” Jacobsen bliver intern AC Horsens-topscorer 3,00 ​​​​​​​
Mads Hansen bliver intern FCN-topscorer 4,00 ​​​​​​​
Andreas Schelderup bliver intern FCN-topscorer 6,00 ​​​​​​​
Frederik Gytkjær bliver intern Lyngby-topscorer 5,00
Mathias Kristensen bliver intern Lyngby-topscorer 5,00 ​​​​​​​
Patrick Mortensen bliver intern AGF-topscorer 2,50 ​​​​​​​
Mikael Anderson bliver intern AGF-topscorer 7,50 ​​​​​​​
Louka Prip bliver intern AaB-topscorer 3,50 ​​​​​​​
Allan Sousa bliver intern AaB-topscorer 7,00 ​​​​​​​
Issam Jebali bliver intern OB-topscorer 3,00 ​​​​​​​
Max Fenger bliver intern OB-topscorer 8,00

OBS: Odds på Superliga-klubberne er fra torsdag den 7. juli 2022 klokken 12.12.
OBS: NordicBet havde ikke odds ude på en intern Viborg-topscorer, da denne artikel blev forfattet.
 

Odds på Superliga-klubberne hos NordicBet

BetXpert opfordrer alle til at byde ind med spilidéer og spilforslag til Superliga-sæsonen i kommentarsporet. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er favoritterne til at vinde Superliga 2023 ifølge oddsene?
FC København er favoritter, men meget kan nå at ændre sig i løbet af mesterskabsslutspillet.

Hvilken bookmaker har de bedste Superliga odds 2023?
Det er svært at sige at der er en specifik bookmaker der er den bedste, da det handler om utroligt mange ting, hvis man kigger på odds ift. Superligaen. Først og fremmest så er der stor forskel i mængden af spilmuligheder fra bookmaker til bookmaker, og derudover så er der også forskel på, hvornår spillene bliver lagt ud. Så der er mange faktorer i spil, men skal vi fremhæve en bookmaker, som tjekker mange bokse af, så må det være Unibet, som også ofte reklamere med at have høje odds på de store ligaer.

Hvilke faktorer skal jeg overveje, når jeg placerer et væddemål på Superliga 2023?
Du skal først have gjort op med dig selv, hvor meget du er villig til at spille for, og så sætte et loft for dine spil, og din spilaktivitet. (Det er også det mange af de bookmakere der har dansk spillicens, inviterer til, når du har oprettet en konto hos dem.)

Herefter kan du begynde at overveje, hvilket sted du finder de bedste betting sider, og den bedste brugeroplevelse, men det vigtigste er, at have gjort klar for sig selv, hvordan man vil tilgå det at spille og oddse på superligaen, for det skal være sjovt, og der skal spilles ansvarligt.