18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

DBU Pokalen odds

Opdateret
Nicolai J.Ekspert Nicolai J.
Tekstforfatter og redaktør hos BetXpert med en forkærlighed for den engelske Premier League. Har arbejdet indenfor spilbranchen siden 2017, hvor jeg begyndte min iGaming-karriere hos den maltesiske spilvirksomhed, Aspire Global. Derfra gik turen til affiliate-virksomheden Game Lounge, hvor jeg arbejdede som tekstforfatter i omkring 5 år, før jeg begyndte hos BetXpert (Raketech Limited) i 2024. Mit ekspertområde er Premier League-fodbold, men jeg har også interesse for golf, tennis og håndbold.
Vis mere
Vis mindre

Se odds på DBU Pokalen 2023/2024 og få spiltips til de resterende kampe. Se de højeste odds på vinderen af DBU Pokalen og hvem der går videre til finalen, der spilles d. 9. maj.

Odds på DBU Pokalen hos Bet365

There are no odds for this competition

DBU-pokalen odds: Spil på vinderen af DBU pokalen 2024

Feltet er blevet snævret ind, og vi har fire hold tilbage, som kan tage titlen. Men hvem vinder DBU Pokalen, hvad giver mening at oddse på i 2023/2024? Og er der nogen bookmakere med odds til DBU Pokalen? Det kigger vi nærmere på herunder.

I forhold til hvem der kan vinde pokalen, så er der kun FC Nordsjælland, AGF, Silkeborg og Fredericia tilbage. Alle de store hold såsom FC Midtjylland (slået ud med 1-0 af FCK i ottendedelsfinalen), Brøndby (slået ud af AGF med samlet 3-2 i kvartfinalen) og de forsvarende mestre FC København (slået ud af Silkeborg IF med samlet 3-2 i kvartfinalen) er ude. Så de hold, der som udgangspunkt var favoritter til at vinde DBU Pokalen 2024, er ude. Tilbage står de fire hold, Fredericia, Silkeborg, FC Nordsjælland, AGF og Fredericia, hvor de tre sidstnævnte er de største favoritter hos bookmakerne til at vinde DBU Pokalen.

Silkeborg IF (odds 2,75 hos Bet365)

Sammen med FC Nordsjælland er holdet fra Søhøjlandet favoritter, hvis man spørger bookmakerne med odds til DBU Pokalen. En af grundene til Silkeborgs favoritværdighed skal måske findes ved deres lodtrækningsheld. Silkeborg står med det, der på papiret ligner den nemmeste modstand i FC Fredericia. FC Fredericia holder til i NordicBet Ligaen og giver odds på 13 for at vinde DBU Pokalen i år, og FC Fredericia har odds på 3 for at gå videre imod Silkeborg.

Hvis du vil satse på odds på DBU Pokalen i 2023/24, kunne Silkeborg være en vej at gå, men deres kampe i dette forår har ikke været særligt opløftende, og offensivt har de problemer med at få sparket læderet ind i kassen. Så målt på form og spillermateriale, skal du måske kigge på den anden semifinale, hvis du vil ramme DBU Pokalens odds-vinder i 2024.

FC Nordsjælland (odds 3,00 hos Bet365)

FC Nordsjælland har AGF i deres semifinale, hvor det første opgør spilles d.29/03 i Farum, og returopgøret vil finde sted d.10/04 i Aarhus. Disse kampe mellem AGF og FC Nordsjælland kan måske blive en slags finaler, da det hold der går videre, højest sandsynligt vil være favoritter til at tage titlen når vi rammer finalen.

Som det ser ud lige nu, så er FC Nordsjælland vores bedste odds tips til DBU pokalen. FC Nordsjælland har vundet titlen i 2010 og 2011, og derudover så ligner de et hold der kan stå distancen. Der er en god blanding af unge og sultne spillere, men også et par rutineret herre der har prøvet at stå i de nervepirrende situationer, hvor det spidser til. Så hvis du skal odds på DBU pokalen i 2023/2024, så mener vi hos BetXpert at FC Nordsjælland er et godt odds tip til DBU pokalen. Du kan hente odds 2,75 for FC Nordsjælland til at vinde DBU pokalen hos danskespil.

AGF (odds 3,10 hos Bet365)

Det sidste hold, og det hold der giver mindst ift. de andre Superligahold, er AGF. Sammen med FC København er AGF det hold i Danmark, der har vundet pokalturneringen flest gange med ni pokaltitler. Deres seneste finale ligger dog helt tilbage til 2016, hvor de tabte til netop FC København.

AGF mangler titler i deres pokalskab, så man kunne måske godt foranlediges til at tro, at AGF måske vil have pokalturneringen som deres primære fokus, hvilket kan blive deres styrke, og noget der kunne være værd at have med i tankerne, når man vil oddse på DBU Pokalen 2023/2024.

Hvis du vil oddse på DBU Pokalen 2023/2024, kan du også spille på, hvilket hold der går videre fra semifinalerne, og her giver AGF odds på 1,95 for at gå videre, mens FC Nordsjælland giver 1,75. Denne spilvariant kan findes hos Danske Spil.

Fredericia (odds 10,00 hos Bet365)

Med odds 10.00 er Fredericia det hold i semifinalerne i DBU Pokalen, som bookmakerne har mindst fidus til. Der er dog ingen grund til at udelukke dem fra ens overvejelser om vindere af semifinalerne og vinderen af turneringen. 

Holdet har på vejen mod semifinalen slået AaB 3-2, OB 3-1 og Lyngby 3-2 på hjemmebane og 1-0 på udebane. Derudover blev stakkels Bredballe IF kørt over 8-0 i første runde af turneringen, og Dalum IF 8-1 i anden runde.

Der er altså ingen grund til at tro, at det er en komplet walk over for Silkeborg IF, som møder Fredericia i den første semifinale d. 29. marts og den anden semifinale d. 10. april. Silkeborg får nok at se til, og et spil på Fredericia til at gå videre til finalen vil på ingen måder være tabt på forhånd.

Odds på hold til at gå videre til finalen

Herunder kan du se odds hos Vbet på hold til at gå videre fra semifinalen.

Hold Odds
Silkeborg IF 1.33
FC Nordsjælland 1.80
AGF 1.90
FC Fredericia 3.25

OBS: Odds er fra Vbet og kan være ændret.

Se odds på DBU Pokalen hos Vbet

Odds tips til DBU pokalen

Ovenfor har vi gennemgået oddsene på favoritterne til at tage pokaltitlen. Herunder har vi sat vores to bedste odds tips til den danske DBU Pokal op:

Tip 1: FC Nordsjælland vinder DBU pokalen 2024 - odds 3,00 hos bet365

Som vi har været inde på ovenover, er FC Nordsjælland i vores optik det stærkeste hold. Holdet har flere rutinerede herre såsom Jeppe Tverskov, Marcus Ingvartsen, Kian Hansen og Andreas Hansen, der har stået i finaler før. Og sat sammen med spændende typer som Ibrahim Osman, Andreas Schjelderup, Adamo Nagalo, Conrad Harder, Martin Frese og Oliver Villadsen så mener vi, at de er gode kandidater og et godt bet som vinder af DBU pokalen 2023/2024.

Odds på FC Nordsjælland som vinder af DBU Pokalen hos Bet365.

Tip 2: Silkeborg IF går videre til finalen – odds 1,35

Vi er gået med et lidt konservativt forslag på at Silkeborg går videre her. Silkeborg har fået en overkommelig lodtræning, og står med gode kort på hånden når de skal mødes med FC Fredericia. Derudover så kan Silkeborg fokusere på pokalen da de er lidt i et ingenmandsland i Superligaen, hvor de hverken kan nå en topplacering eller at rykke ud.

Odds på Silkeborg IF til at gå videre til finalen hos Bet365.

Bookmakere med odds til DBU Pokalen

Når du skal oddse på DBU Pokalen 2023/2024, er der flere steder, hvor du kan gøre det. I denne artikel har vi lagt op til, at du vælger Bet365, men du kan også spille hos Unibet eller måske gå med Danske Spil, som også er navnesponsor for DBU Pokalen.

Da Danske Spil er navnesponsor for DBU Pokalen, som dermed hedder Oddset Pokalen, kunne man også forvente, at der kommer nogle interessante odds og væddemålstyper på pokalkampene, så det kan være en god idé at holde et ekstra øje med, hvad Danske Spil vælger at gøre i forbindelse med DBU Pokalen.

Der vil helt sikkert komme flere bookmakere på markedet med kampagner og odds til turneringen og ikke mindst pokalfinalen, når vi kommer tættere på kampene, så det er en god idé at holde sig orienteret på markedet hos flere forskellige bookmakere.

DBU pokalen live odds – odds live mens du streamer Pokalfinalen

Der var godt nyt til de danske fodboldfans, da man for snart fire år siden præsenterede, hvordan kampene vil blive vist for de kommende sæsoner i pokalturneringen. TV-aftalen, som blev lavet dengang betød at der var flere kampe fra den danske pokalturnering der ville blive vist. Kampene fordeles mellem NENT Group og DR.

Den aftale i forhold til rettighederne til at vise pokalfodbold betyder faktisk, at du kan streame pokalkampe gratis i 2023/2024. Så hvis du er interesseret, kan du både oddse live på pokalturneringen, og streame den gratis igennem DR’s hjemmeside.

Kigger vi på de kommende pokalkampe så kan du se kampen mellem FC Nordsjælland og AGF på DR2, og Silkeborg og FC Fredericia spilles på TV3+. Pokalfinalen 2023/2024 vises også på en DR kanal, hvilket betyder at du kan se eller streame pokalfinalen gratis igennem DR’s hjemmeside.

Live fodbold hænger også ofte sammen med live odds, og hvis du er interesseret i lidt live action mens du ser pokalfinalen, så har bet365 et rigtig godt udvalg i deres live-odds afdeling.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er favoritterne til at vinde DBU pokalen 2024 ifølge oddsene?

Både Unibet, bet365 og Danske Spil har alle Silkeborg som favoritter til at blive pokalvinder. Hos Danske Spil er FC Nordsjælland lige så store favoritter som Silkeborg ifølge oddsene, men hos både bet365 og Unibet giver Silkeborg det mindste odds.

Hvilken bookmaker har de bedste DBU pokalen odds 2024?

Oddsene på pokalkampene ændrer sig hele tiden, og der er forskellige spiltyper og væddemålsvarianter hos hver bookmaker, så det er svært at sige, hvilken bookmaker der har de bedste DBU Pokal odds for 2024. Vi kan dog sige, at alle de bookmakere, vi har nævnt i denne artikel, er bookmakere, som vi kan stå inde for, og som har spillelicens til det danske spillemarked.

Hvor kan man oddse på DBU pokalen 2024?

Du kan oddse på DBU Pokalen 2024 hos alle de bookmakere, vi har gennemgået i denne artikel. Der vil helt sikkert komme flere bookmakere på banen, som du kan spille hos, når vi kommer tættere på kampene, men husk at tjekke bookmakerne grundigt, før du vælger at spille hos dem. Det er vigtigt, at det er en bookmaker, der har licens til det danske spillemarked, hvis du gerne vil være sikret, at tingene foregår efter bogen.

Hvilke faktorer skal jeg overveje, når jeg placerer et væddemål på DBU pokalen 2024?

Først og fremmest skal du tage stilling til, hvor meget risiko du er villig til at løbe. Når det gælder spil af alle slags, er der en chance for at vinde, men der er også en risiko for at tabe det hele. Så spil ansvarligt og se det som underholdning, ikke som en indtjeningsmulighed. Din risikovillighed er det første sted at starte, når du vil placere et væddemål på DBU Pokalen 2024. Herefter kan de gennerelle faktorer træde ind, og gode at have i baghovedet, såsom holdenes tilstand med hensyn til skader, momentum, rutine og deres taktiske tilgang over for modstanderne. Disse faktorer kan være mere nørdede, så hvis du ikke ønsker at bruge meget tid på at analysere dig frem til et væddemål, kan du vælge at følge vores dygtige eksperter her på BetXpert, hvor vi også dækker DBU Pokalen.

Feedback