Du kan følge Holger Rune ved ATP-turneringen Miami Open, hvor skal møde amerikanske Taylor Fritz, der er nummer ti på verdensranglisten. Kampen afvikles tirsdag den 28. marts og vi guider dig her til hvordan du kan se gratis live stream af Holger Rune kampe.

Syvendeseedede Holger Rune er klar til ATP 1000 turneringen Miami Open. Der står meget på spil for den danske tennisstjerne, der er rykket frem som nr. 8 på verdensranglisten. Det vil være en stor triumf, hvis Holger Rune kan gå hele vejen.


Se Holger Rune odds når han jagter succes ved Miami Open og du kan følge Holger Rune´s kampe med gratis live streams hos bookmakerne. 

Holger Rune livestream: Se kampene gratis hos Bet365 

For at du kan livestreame Holger Runes kampe gratis hos Bet365, kræver det først og fremmest, at du har en konto hos spiludbyderen. Hvis du ikke allerede er har en spillekonto hos Bet365, er det gratis og nemt at oprette en.

Bet365´s hjemmeside vil du blive guidet igennem oprettelsen og det tager under fem minutter at registrerer dig hos Bet365. Du skal være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 kr

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.
Husk at bruge Bet365 bonuskode ved tilmelding.
Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Det er et krav, at du har penge på din konto, for at du kan livestreame Holger Rune´s kampe hos en bookmaker. Det er dog nok at have bare én øre stående på kontoen, og så kan du se direkte billeder fra ATP turneringen i Miami.

Bet365 trækker ikke nogle penge, når du livestreamer og du ikke behøver at placere væddemål på kampen for at se med.

Du skal dog have foretaget en indbetaling. Hos Bet365 er minimumsbeløbet for indbetalinger på 50 kroner.

Læs også vores store guide til Sport i TV i dag

Her finder du livestream til Holger Rune´s kampe

Du kommer direkte til livestreamet til kampene ved at trykke dig ind på kampen hos Bet365 i menuen ude til venstre under "Tennis" --> "ATP Miami Open" --> Holger Rune - Taylor Fritz.

Du kan også finde kampene med Holger Rune i liveoddsmenuen, når kampen går i gang. Det er altså ligetil at følge Holger Rune live, hvis du har en konto hos Bet365. 

Foto: JULIAN FINNEY / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Livestream Holger Rune gratis hos Unibet

Det er også muligt at følge Holger Rune´s tenniskampe via gratis livestream i høj kvalitet hos Unibet. Fremgangsmåden er langt hen ad vejen den samme som hos Bet365 og det er nemt og brugervenligt sat op.

Hvis du endnu ikke har en spillekonto hos Unibet, kan du klikke på knappen herunder og følge instrukserne for oprettelse af en konto. 

Besøg Unibet
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Er du allerede kunde hos den populære bookmaker, er det blot at finde kampen, enten pre-match eller i liveodds-sektionen, og klikke på play-ikonet. Det kræver dog, at du har minimum én øre stående på din spillekonto. 

Unibet trækker heller ikke nogle af dine penge, når du livestreamer hos dem. Minimumsbeløbet for indbetalinger hos Unibet er 40 kroner.

Få adgang til tennis livestreams og meget andet

Det er ikke kun Holger Runes kampe, som du gratis kan livestreame hos Bet365 og Unibet. Her finder du et overvældende stort udvalg til en række af de største sportsbegivenheder, som du kan følge helt gratis med livestreams i høj kvalitet.

Du kan blandt andet se fodboldkampe gratis fra ligaer som den italienske Serie A, den franske Ligue 1, La Liga, Bundesligaen, Premiership i Skotland, Jupiler League, Allsvenskan samt meget mere.

Odds på Holger Rune ved Miami Open

Taylor Fritz er favorit hos bookmakerne og kampen afvikles tirsdag aften. Du kan finde Holger Rune odds og nyheder om kampen i vores MatchCenter.

Taylor Harry Fritz - Holger Rune

Ofte stillede spørgsmål

🎾 Hvornår spiller Holger Rune igen?
Holger Rune skal møde amerikanske Taylor Fritz ved ATP-turneringen Miami Open og den kamp er spilles den 26. marts kl. 18:30. Få flere information og se odds for kampen i vores MatchCenter.

🎾 Hvor kan jeg se Holger Rune live?
Du kan se Holger Runes kampe gratis på livestream hos Bet365 og Unibet.
Se også vores tennis TV guide.

🎾 Hvor ligger Holger Rune på verdensranglisten?
Holger Rune er nu rykket forbi Rafael Nadal og indtager 8. pladsen på verdensranglisten. Det er hans højeste placering nogensinde.