Følg med i spændingen med Formel 1 odds, hvor vi giver dig opdateringer i løbet af hele sæsonen. Her er de bedste odds på Kevin Magnussen, når den danske Haas-kører forsøger at forbedre sin 13. plads i sidste års kørermesterskab.

Spil på Kevin Magnussen hos Bwin

Magnussen kørte Formel 1 fra 2014-2020, og i 2022 var han tilbage igen efter at have kørt i den amerikanske IMSA-serie. Hos Haas er han holdkammerat med Nico Hulkenberg. Mick Schumacher,  søn af Formel 1-legenden Michael Schumacher, har forladt Haas for at blive reservekører hos Mercedes.

Kevin Magnussen odds på vinder af kørermesterskabet

Kevin Magnussen Formel 1 odds i næste løb

Herunder finder du en oversigt over Kevin Magnussen Formel 1 odds for hans næste løb, som er Aserbajdsjan Grand Prix.

Kevin Magnussen Formel 1 debut kom i 2014 for McLaren Mercedes. I sit første Grand Prix kørte han sig til en flot andenplads, og lige siden da har han ikke været i stand til at opnå det samme resultat.

Kevin Magnussen odds

Foto: LILLIAN SUWANRUMPHA AFP

Kevin er klar førstekører

BetXpert har talt med Morten Alstrup, der er redaktør på DASUs medlemsblad Autosport. Han var sammen med Kevin Magnussen den sidste lørdag i februar til et motorsportsarrangement, og på det tidspunkt var der intet, der tydede på en Formel 1-retur for K-Mag. 

Hvad gik igennem dig, da du hørte nyheden om Kevin Magnussen i Formel 1 i sidste uge?

- Hmm, jamen, det var sådan lidt "Det var lige godt satans", fordi jeg sammen med Peter Nygaard havde været sammen med ham i slutningen af februar. Og jeg tror egentlig, at Peter havde lidt den samme opfattelse, fordi der afviste han det egentlig rimelig kategorisk, men ja, det viser jo bare, at meget kan være uforudsigeligt i motorsport, fortæller Morten Alstrup. 

Morten Alstrups omtalte møde med Kevin Magnussen fandt sted i slutningen af februar, hvor der i Esbjerg var Le Mans-dage. Her var Mortens Alstrup og Peter Nygaard værter for begivenheden, og til stede var både Jan og Kevin Magnussen. 

Hvad forventer du dig af Kevin Magnussen i den forestående sæson?

- Jamen, jeg forventer da langt hen ad vejen, at han vil være den klare førstekører i teamet. Han har erfaringen, han har rutinen. Ikke at forklejne Mick Schumacher, som jo trods alt var bedre end Mazepin, men de der syv sæsoner han har haft og over 100 Grand Prix'er, han har kørt, det giver altså lidt mere rutine og lidt mere indsigt i også at få sat bilen op, så der er helt klart en klar rangorden internt i teamet, siger Morten Alstrup og fortsætter:

- Så er der jo selvfølgelig selve teamet. Hvor de står henne og så videre. Det er jo et spørgsmål om, hvor snavset ens glaskugle er, når man skal kigge i den. Jeg vil sige, at jeg vil ikke hæfte mig for meget ved de der tider, der blev sat sidst på eftermiddagen, da det øvrige felt var færdigt, fordi det er svært at vurdere. 

- Men jeg synes, at jeg kan se, at Haas har et potentiale til at rykke op, så de ikke er dem, der lukker og slukker længere. Om de kan blive fast i midterfeltet, jamen, det er selvfølgelig det, de skal satse på.

Nu havde Kevin Magnussen jo et fantastisk debutløb dengang tilbage i 2014. Selvfølgelig også i en væsentligt stærkere bil. Tror du på nogen som helst måde, at det er realistisk for Kevin at få en podieplacering her i 2022?

- Nej. Det kan jeg lige så godt sige. Så skal vi i hvert fald ud i et "freakløb", men under normale omstændigheder, så tvivler jeg lidt, og det er ikke Kevins manglende evner, men det er sgu den samlede pakke, lyder det fra Morten Alstrup. 

Spil på Formel 1 hos Bwin

Vi har meget mere end motorsport på Betxpert. Hvis du er interesseret i andre spilforslag fra BetXperts ekspertpanel, se vores 

Kevin Magnussen Formel 1 resultater 2023

Runde Race Placering
1 Bahrain Grand Prix 13
2 Saudi-Arabien Grand Prix 10
3 Australien Grand Prix

DNF

4 Aserbajdsjan Grand Prix TBD

Ofte stillede spørgsmål

🔎 Hvem viser Formel 1? 
I Danmark er det Viaplay, der har rettighederne til at vise Formel 1. Det vil sige, at du kan følge Formel 1 på TV3+ samt Viaplay.  

🔎 Hvornår kører Kevin Magnussen igen?
Næste løb for Kevin Magnussen og resten af Formel 1-feltet er den 30. april 2023.