Kevin Magnussen er tilbage i Formel 1, og det er han hos Haas, som han også kørte for fra 2017-2020. BetXpert har fundet de bedste odds på Kevin Magnussens Formel 1-sæson.

Det var noget af en sportsnyhed, da det i sidste uge kom frem, at Kevin Magnussen er tilbage i Formel 1, efter at Haas valgte at fyre den russiske kører Nikita Mazepin. 


Magnussen kørte Formel 1 fra 2014-2020, og nu er han altså tilbage igen efter at have kørt i den amerikanske IMSA-serie i fjor. Hos Haas bliver han holdkammerat med Mick Schumacher, der er søn af Formel 1-legenden Michael Schumacher. 

Kevin Magnussen debuterede i Formel 1 i 2014 for McLaren Mercedes. I sit første Grand Prix kørte han sig til en flot andenplads, og lige siden da har han ikke stået på podiet i Formel 1. 

Deltag i konkurrence om Formel 1-billetter hos LeoVegas*

  • Gå til LeoVegas.dk og log ind/opret konto
  • Du kan deltage i Leo King uden at skulle indbetale først
  • Kom med dine forudsigelser og vær automatisk med i konkurrencen om Formel 1-billetter
  • Ud over Formel 1-billetterne er der også en præmiepulje på 5.000 kroner på højkant
  • Du får 1 point for hvert rigtigt svar
  • Vedkommende med det højeste antal point, vinder førstepræmien
  • Er der folk med lige mange point, deles præmien ligeligt mellem disse

Hent tilbud hos LeoVegas

Odds på Kevin Magnussen

Nedenfor finder du de bedste Kevin Magnussen odds på hans 2022-sæson i Formel 1. Sæsonen starter i denne weekend, hvor første løb er Bahrains Grand Prix. Løbet starter søndag klokken 16.00, og du kan se med direkte på TV3+ og Viaplay. 

Odds på Kevin Magnussens 2022-sæson i Formel 1 Højeste odds Bookmaker
Kevin Magnussen bliver verdensmester 310,00
Kevin Magnussen ender i top-3 i den samlede stilling 100,00
Kevin Magnussen vinder mindst et løb i sæsonen 40,00
Kevin Magnussen ender i top-10 i den samlede stilling 6,00
Kevin Magnussen ender ikke i top-10 i den samlede stilling 1,10
Kevin Magnussen opnår over 0,5 top-3-placeringer i sæsonen 9,00
Kevin Magnussen: Under 0,5 top-3-placeringer i sæsonen 1,13
Kevin Magnussen får flere point end Mick Schumacher i sæsonen 1,85
Mick Schumacher får flere point end Kevin Magnussen i sæsonen 1,85

Odds på Kevin Magnussens Formel 1-sæson er senest opdateret tirsdag den 15. marts klokken 12.29.

Kevin Magnussens odds: Monacos Grand Prix Højeste odds Bookmaker
Kevin Magnussen vinder Monacos Grand Prix 501,00
Kevin Magnussen vinder kvalifikationen 401,00
Kevin Magnussen ender i pointene i Monacos Grand Prix 1,55
Kevin Magnussen ender ikke i top-10 i Monacos Grand Prix 2,30

Odds på Kevin Magnussen er senest opdateret fredag den 27. maj klokken 11.03.

Spil på Formel 1 hos Tipwin

Som det kan ses herover, er der en række specialodds på Kevin Magnussen forud for Formel 1-sæsonen. Hvis du tror, han vinder minimum et løb i sæsonen, kan du få odds 40 hos Danske Spil på dette. Som nævnt tidligere er det hidtil kun lykkedes K-Mag at slutte på Formel 1-podiet én gang i karrieren. 

Hos BetXpert har vi lige nu ingen motorsportsekspert, men hvis du er interesseret i andre spilforslag fra BetXperts ekspertpanel, kan du finde dem alle her

Morten Alstrup: "Kevin er klar førstekører"

BetXpert har talt med Morten Alstrup, der er redaktør på DASUs medlemsblad Autosport. Han var sammen med Kevin Magnussen den sidste lørdag i februar til et motorsportsarrangement, og på det tidspunkt var der intet, der tydede på en Formel 1-retur for K-Mag. 

Hvad gik igennem dig, da du hørte nyheden om Kevin Magnussen i Formel 1 i sidste uge?

- Hmm, jamen, det var sådan lidt "Det var lige godt satans", fordi jeg sammen med Peter Nygaard havde været sammen med ham i slutningen af februar. Og jeg tror egentlig, at Peter havde lidt den samme opfattelse, fordi der afviste han det egentlig rimelig kategorisk, men ja, det viser jo bare, at meget kan være uforudsigeligt i motorsport, fortæller Morten Alstrup. 

Morten Alstrups omtalte møde med Kevin Magnussen fandt sted i slutningen af februar, hvor der i Esbjerg var Le Mans-dage. Her var Mortens Alstrup og Peter Nygaard værter for begivenheden, og til stede var både Jan og Kevin Magnussen. 

Hvad forventer du dig af Kevin Magnussen i den forestående sæson?

- Jamen, jeg forventer da langt hen ad vejen, at han vil være den klare førstekører i teamet. Han har erfaringen, han har rutinen. Ikke at forklejne Mick Schumacher, som jo trods alt var bedre end Mazepin, men de der syv sæsoner han har haft og over 100 Grand Prix'er, han har kørt, det giver altså lidt mere rutine og lidt mere indsigt i også at få sat bilen op, så der er helt klart en klar rangorden internt i teamet, siger Morten Alstrup og fortsætter:

- Så er der jo selvfølgelig selve teamet. Hvor de står henne og så videre. Det er jo et spørgsmål om, hvor snavset ens glaskugle er, når man skal kigge i den. Jeg vil sige, at jeg vil ikke hæfte mig for meget ved de der tider, der blev sat sidst på eftermiddagen, da det øvrige felt var færdigt, fordi det er svært at vurdere. 

- Men jeg synes, at jeg kan se, at Haas har et potentiale til at rykke op, så de ikke er dem, der lukker og slukker længere. Om de kan blive fast i midterfeltet, jamen, det er selvfølgelig det, de skal satse på.

Nu havde Kevin Magnussen jo et fantastisk debutløb dengang tilbage i 2014. Selvfølgelig også i en væsentligt stærkere bil. Tror du på nogen som helst måde, at det er realistisk for Kevin at få en podieplacering her i 2022?

- Nej. Det kan jeg lige så godt sige. Så skal vi i hvert fald ud i et "freakløb", men under normale omstændigheder, så tvivler jeg lidt, og det er ikke Kevins manglende evner, men det er sgu den samlede pakke, lyder det fra Morten Alstrup. 

Formel 1-sæsonen starter nu på søndag den 20. marts, og sidste løb køres den 20. november i Abu Dhabi.