Vil du være med hele vejen, når den danske badminton-stjerne Viktor Axelsen folder sig ud i jagten på nye triumfer. BetXpert guider dig her til, hvordan du gratis kan livestreame Viktor Axelsens kampe.

Viktor Axelsen er kongen af badminton og i de seneste år har den danske stjerne hentet et væld af trofæer og mesterskaber. Heldigvis kan du følge med på gratis livestream, når det gør løs ved de store turneringer.

I denne guide kan du se, hvordan du gratis kan finde live stream til alle Viktor Axelsens kampe.

Følg Viktor Axelsens kampe hos Bet365

Hvis du leder efter et godt og gratis livestream til Viktor Axelsens kampe, er det heldigvis nemt at finde et godt stream i høj kvalitet. Der er nemlig mulighed for at se kampene hos den populære bookmaker Bet365, der er blandt de absolut førende, når det gælder livestreaming.

Har du en konto hos Bet365, vil du altså kunne streame badminton med Viktor Axelsen gratis. Det er dog et krav, at du har penge stående på din spillekonto, men du skal blot have én øre stående, og du behøver ikke at oddse på kampen for at se med. 

Hvis du ikke allerede er indehaver af en konto hos Bet365, er det også nemt og gratis at oprette sig. Du går blot til Bet365 og klikker på "Opret konto" øverst i højre hjørne og følger herefter instrukserne, der vises på din skærm.

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 kr

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365 for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Det tager få minutter at oprette en Bet365-konto, og så kan du være klar til gratis livestream af Viktor Axelsens kampe.

Hvis du allerede har en bettingkonto, er processen endnu lettere, og du kan dermed allerede følge med hos Bet365, når Viktor Axelsen svinger ketsjeren. 

Axelsen badmintonturnering

Foto: Lillian Suwanrumpha / AFP

Sådan finder du livestream til Axelsen

Hvis du vil følge Viktor Axelsen på livestream hos Bet365, så skal du trykke dig ind på kampen i menuen ude til venstre under "Badminton".

Du kan også finde den i liveoddsmenuen, når kampen går i gang.

Få adgang til et stort udvalg af livestreams

Det er ikke kun badminton med Viktor Axelsen, som du gratis kan livestreame hos Bet365.

Du kan se frem til at følge nogle af største sportevents og turneringer. Det gælder både de store tennis Grand Slams, NBA, NFL, håndbold og så kan du blandt andet også se fodboldkampe gratis fra ligaer som den spanske La Liga, den italienske Serie A, franske Ligue 1, La Liga og Bundesligaen.

Ofte stillede spørgsmål

🔎Hvilke titler har Viktor Axelsen vundet?
Viktor Axelsen har vundet VM-guld to gange (i 2017 og 2022), EM-guld to gange (i 2016 og 2018), OL-bronze (i 2016) og OL-guld (i 2020) i herresingle. 

🔎Hvor kan jeg se Viktor Axelsen livestream online?
Du kan se Viktor Axelsens kampe hos TV 2 Sport eller TV 2 Play. Det er også muligt at følge Viktor Axelsens kampe gratis via livestream hos Bet365 og Danske Spil.