Der er lagt op til et spændende opgør, når storklubben Real Madrid møder Sevilla i den spanske La Liga. Se bookmakernes bedste odds og få guide til gratis livestream af opgøret.

Real Madrid og cheftræner Carlo Ancelotti stiller med en stjernebesat trup og den spanske kongeklub har op til denne sæson bl.a hentet det engelske stortalent Jude Bellingham, der har slået til som en af de bærende profiler hos Real Madrid.

Odds på Sevilla - Real Madrid

Real Madrid indtager favoritrollen i dette opgør. Der er kickoff lørdag den 21. oktober klokken 18:30, og du kan se nyheder og informationer i vores MatchCenter.

Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP

Livestream Real Madrid hos Bet365

Hvis du er på udkig efter et godt og gratis livestream til La Liga-opgøret er det heldigvis nemt at finde.

Der er nemlig flere bookmakere, der viser kampen  - og i øvrigt også de kommende La Liga-kampe. Har du eksempelvis en konto hos Bet365, kan du gratis livestreame Real Madrids kampe.

Eneste krav er, at du har penge på kontoen, og det er nok at have bare én øre stående.

Sådan livestreamer du Real Madrids kampe

Hvis ikke du allerede har en konto hos bet365, er det nemt at få en. Du går blot til Bet365.dk, klikker på ”Opret konto” oppe i højre hjørne og følger derefter instrukserne, der bliver vist på din skærm.

Det tager få minutter, og så kan du være klar til gratis livestream af Real Madrids kampe. Hvis du allerede har en spillekonto, er processen endnu lettere, og du er dermed allerede sikret adgang til et stort udvalg af livestream

Her skal det nævnes, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med på livestream i høj kvalitet.

Guide til gratis livestream:

  • Gå til Bet365.dk
  • Tryk på "Liveodds" lørdag den 21. oktober klokken 18:30
  • Find kampen Sevilla - Real Madrid under "Fodbold"
  • Tryk på afspilningsikonet - så er dit live stream klar

Du kan også se direkte billeder fra andre ligaer end den spanske. F.eks har Bet365 også rettigheder til at vise fodboldstreams fra blandt andre den italienske Serie A, den tyske Bundesliga, den franske Ligue 1 og den tyrkiske Süper Lig. 

Det er derudover også muligt at se livestreams fra alle de største tennisturneringer, du kan følge med i NBA, NFL og de store håndboldkampe hos Bet365.dk.

Besøg Unibet
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Se Real Madrids kampe hos Unibet

Proceduren er den samme hos Unibet. Også her finder du ”Opret konto” oppe i højre hjørne, men minimumskravet for indbetalinger ligger på 40 kroner hos Unibet. 

Efter oprettelse er du sikret gode og gratis livestreams i høj kvalitet. Ikke blot til Real Madrids La Liga-opgør, men også til et væld af andre kampe og ligaer. Og så længe du har penge stående på din bettingkonto, er du sikret muligheden for at se livestreams fremadrettet.

Se Real Madrid livestream på mobil

Når du skal livestreame Real Madrids kampe, kan du se opgørene direkte på din mobil eller tablet, mens du er på farten, og dermed kan du se alle 90 minutter.

Du har også mulighed for at se Real Madrid i fuld skærm på din mobil, hvilket gør oplevelsen bedre. Hos Bet365 kan du både se Real Madrids kampe via browser eller via Bet365's egen app.

Se odds, statistik og den aktuelle stilling i La Liga 23/24

Ofte stillede spørgsmål

🔎Hvornår er Real Madrids næste kamp?
La Liga-opgøret Sevilla - Real Madrid afvikles lørdag den 21. oktober klokken 18.30.

🔎Hvor finder jeg livestreams til Real Madrids kampe?
Hos spiludbyderne Bet365 og Unibet kan du se gratis livestream af opgøret og samtlige kampe fra den spanske liga. Du finder også masser af liveodds på kampene hos Bet365 og Unibet.

🔎Hvem er favorit i Sevilla - Real Madrid?
Bookmakerne har Real Madrid som favorit til at snuppe sejren. Du finder alle de bedste odds for opgøret her i vores MatchCenter