Der er lagt op til et spændende opgør, når storklubben Real Madrid besøger Betis søndag den 5. marts kl 21:00. Du kan følge La Liga-opgøret med gratis live stream.

Real Madrid forsøger at holde kontakt med førerholdet Barcelona, og de jagter tre point mod Betis i La Liga-opgøret. Her kan du se, hvordan du kan livestreame Betis - Real Madrid gratis

Læs herunder, hvordan du nemt, hurtigt og gratis kan livestreame Real Madrids opgør mod Betis gratis. 

Live stream Betis - Real Madrid hos Bet365*

Hvis du er på udkig efter et godt og gratis livestream til La Liga-kampen mellem Betis og Real Madrider det heldigvis nemt at finde.

Der er nemlig flere bookmakere, der viser opgøret  - og i øvrigt også de andre La Liga-kampe. Har du eksempelvis en konto hos Bet365*, kan du gratis livestreame Real Madrids kampe.

Eneste krav er, at du har penge på kontoen, og det er nok at have bare én øre stående.

Sådan livestreamer du Real Madrids kampe

Hvis ikke du allerede har en konto hos bet365*, er det nemt at få en. Du går blot til bet365.dk, klikker på ”Opret konto” oppe i højre hjørne og følger derefter instrukserne, der bliver vist på din skærm.

Det tager få minutter, og så kan du være klar til gratis livestream af Real Madrids kampe i La Liga. Hvis du allerede har en bettingkonto, er processen endnu lettere, og du er dermed allerede sikret adgang til et stort udvalg af livestream

Her skal det nævnes, at du ikke behøver at spille på kampen for at se med på livestream i høj kvalitet.

Guide til gratis livestream af Betis - Real Madrid:

  • Gå til Bet365.dk
  • Tryk på "Liveodds" søndag den 5. marts klokken 21.00
  • Find kampen Betis - Real Madrid under "Fodbold"
  • Tryk på afspilningsikonet - så er dit live stream klar

Du kan også se direkte billeder fra andre ligaer end den spanske. F.eks har Bet365* også rettigheder til at vise fodboldstreams fra blandt andre den italienske Serie A, den tyske Bundesliga, den franske Ligue 1 og den tyrkiske Süper Lig. 

Det er derudover også muligt at se livestreams fra alle de største tennisturneringer, du kan følge med i NBA, NFL og de store håndboldkampe hos Bet365.dk.

Besøg Unibet
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Se Real Madrids kampe hos Unibet*

Proceduren er den samme hos Unibet. Også her finder du ”Opret konto” oppe i højre hjørne, men minimumskravet for indbetalinger ligger på 40 kroner hos Unibet*

Efter oprettelse er du sikret gode og gratis livestreams i høj kvalitet. Ikke blot til Real Madrids La Liga-opgør, men også til et væld af andre kampe og ligaer. Og så længe du har penge stående på din bettingkonto, er du sikret muligheden for at se livestreams fremadrettet.

Odds på Betis - Real Madrid

Real Madrid tager favoritværdigheden mod Betisog der er kickoff søndag den 5. marts kl 21:00.
Du kan se odds, statistik og nyheder om kampen i vores MatchCenter.

Real Betis - Real Madrid

Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP

Se Real Madrid live stream på mobil

Når du skal livestreame Real Madrids kampe, kan du ikke blot gøre det fra din computer, men også fra enten din mobil. Det er en fordel, hvis du fx befinder dig i en bil, bus, tog eller andet under storkampen.

Herfra kan du se opgøret direkte på din mobil eller tablet, mens du er på farten, og dermed kan du se alle 90 minutter.

Du har også mulighed for at se Real Madrid i fuld skærm på din mobil, hvilket gør oplevelsen bedre. Hos Bet365* kan du både se Real Madrids kampe via browser eller via Bet365*'s egen app.

Se odds, statistik og den aktuelle stilling i La Liga 22/23

Ofte stillede spørgsmål

🔎Hvornår afvikles Betis - Real Madrid?
Real Madrid besøger Betis i La Liga-braget den 5. marts kl. 21:00.

🔎Hvor finder jeg livestreams til Betis - Real Madrid?
Hos spiludbyderne Bet365* og Unibet* kan du se gratis livestream af samtlige kampe fra den spanske liga. Du finder også masser af liveodds på kampene hos Bet365* og Unibet*.

🔎Hvem er favorit i Betis - Real Madrid?
Bookmakerne har Real Madrid som favorit til at snuppe sejren. Du finder alle de bedste odds for opgøret her i vores MatchCenter