Nu har du muligheden for at deltage i Zweelers konkurrence kaldet Fantasy Alpine Skiing 2021/2022. Konkurrencen tager udgangspunkt i sæsonen for alpine skiløb og varer fra fredag den 26. november i år til den 20. marts 2022. 

Fantasy Sportsudbyderen Zweeler* er ude med en ren lækkerbisken af en konkurrence i alpin skiløb. Her har du nemlig muligheden for at få del i den 7.400 kroner store præmiesum til fantasyturneringen Alpine Skiing 2021/2022. 

Der er tilmeldingsfrist fredag den 26. november klokken 20.00.

Sådan kommer du med i Zweelers "Fantasy Alpine Skiing 2021/2022"-konkurrence

  • Gå til Zweelers hjemmeside, og log ind eller opret en konto – det tager under 5 minutter.
  • Som ny spiller får du op til 1.000 kroner i velkomstbonus
  • Tilmeld dig turneringen ”Fantasy Alpine Skiing 2021/2022”
  • Prisen er 74,37 kroner per tilmeldte hold (du må tilmelde op til 10 hold)
  • Fristen for tilmelding er fredag den 26. november klokken 20.00.

Sådan finder du konkurrencen: Når du er på hjemmesiden, trykker du på "Lobby" oppe i menulinjen. Herefter kommer der nogle sportsikoner frem lige under Zweeler-logoet oppe i venstre hjørne. Tryk nu på skiløbikonet. 

Nu kan du vælge din skiløbkurrence. Her vælger du "Fantasy Alpine Skiing 2021/2022". Den ligger i skrivende stund øverst. 

Koncept – køb 25 skiløbere

Spillet går ud på, at du får et budget på 400 millioner, som du skal bruge til at købe 25 skiløbere for. 

Disse skiløbere skal så helst gerne klare sig så godt som overhoevdet muligt i skiløbsæsonen, som varer fra fredag den 26. november 2021 til  den 20. marts 2022. Jo bedre dine skiløbere klarer sig, desto flere point får du. Og det er naturligvis essen af det hele; at få flest point. 

Der er i alt 32 løb, som skiløberne har til at skrabe point sammen til dig i. Du kan se datoer for alle løbene under "Calender", når du er inde på konkurrencen. 

Spillets dyreste skiløber er amerikanske Mikaela Shiffrin, som du skal betale 50 millioner for. Næstdyreste aktør er schweiziske Lara Gut-Behrami, som koster 47,1 millioner. 

Bemærk, at det både er muligt at vælge kvindelige og mandlige skiløbere i spillet. 

Læs eventuelt BetXperts Superliga optakt

Sådan scorer du point til dit hold

Det hele handler naturligvis om at score så mange point som muligt, så du kan stå øverst på skamlen, når sidste mand/kvinde er kommet i mål. 

Måden, hvorpå du scorer point til dine hold, er ved, at de kommer i top-25 til diverse løb. Herudover er der ekstra point at hente, hvis du kan forudsige den samlede vinder af mændene og/eller kvinder i OL- og/eller VM-regi. 

Her får du et overblik over pointsystemet.

Billedet er et screenshot fra Zweelers hjemmeside. 

Præmier

Den samlede præmiepulje er i øjeblikket på 7.437 kroner. Der er 1.800 kroner til vinderen af Zweelers Fantasy Alpine Skiing-konkurrence. Det er dog slet ikke den eneste præmie, der er værd at gå efter. Her får du en oversigt over top-5-præmierne. 

1.-præmie: 1.859 kroner
2.-præmie: 1.071 kroner
3.-præmie: 736 kroner
4.-præmie: 602 kroner
5.-præmie: 502 kroner
 

Der er pengepræmier helt ned til nummer 16, som vinder 120 kroner. 

Der er i skrivende stund, mandag den 22. november klokken 11.24, 76 tilmeldte hold, der har betalt for at være med i konkurrencen. De resterende 51 tilmeldte hold har ikke betalt, hvorfor de ikke er med i konkurrencen om præmierne. 

Se eventuelt BetXperts oversigt over de bedste betting sider

Øvrige konkurrencer hos Zweeler*

Zweeler* har massevis af Fantasy Sports-konkurrencer. Der er nogle næsten hver eneste dag. Både store og små. Og det er selvfølgelig ikke kun indenfor alpine skiløb. Zweeler* har til dags dato har haft de største præmiepuljer indenfor cykling, hvor beløbet har været på over 400.000 kroner. 

Du kan også finde store og små konkurrencer indenfor fodbold, dart, golf, Formel-1, motorsport og tennis.

Indenfor fodbold er der daglige og ugentlige turneringer i ligaer såsom Superligaen, Premier League, Serie A, La Liga, Champions League, Europa League, Conference League, Æresdivision med flere. Du kan blandt andet være helt sikker på, at Zweeler* vil være værter for en stor VM-konkurrence, når den enorme begivenhed løber af stablen i december 2022.