Den kommende weekend byder på VM kvartfinaler. I denne optakt får du blandt andet odds og holdgennemgang til Marokko – Portugal. 

Ottendedelsfinalerne ved VM i fodbold er alle afviklet, og vi går derfor nu ind i de spændende kvartfinaler. I denne artikel ser vi på opgøret mellem de marokkanske favoritdræbere og det sprudlende portugisiske mandskab. Marokkanerne har endnu ikke tabt ved slutrinden, mens portugiserne kan fremvise et meget imponerende målgennemsnit. Mere om det senere. 

Marokko – Portugal spilles lørdag den 10. december klokken 16.00. Slaget skal slås på Al Thumama Stadium, som har plads til 44.400 tilskuere. 

Odds på Marokko – Portugal 

Bookmakerne holder selvsagt portugiserne som favoritter. Opgøret kan ses på lørdag klokken 16.00 på TV 2 og TV 2 Play. Se odds, trupnyt og statistik i vores Matchcenter.

Marokko - Portugal

Spil på Marokko – Portugal hos Mr Green

Marokko – favoritdræberne

Marokko har haft et intet mindre end forrygende VM indtil nu. Fire kampe har de spillet, og de har endnu ikke tabt. Hvad næsten lige så bemærkelsesværdigt er, at de kun har lukket sølle ét mål ind. 

Det hører også med til historien om Marokko, at de ikke har haft nogen speciel nem vej til denne kvartfinale. De var i Gruppe F med Kroatien, Belgien og Canada – en gruppe, de vandt. Meget imponerende. 

Foto: Kenzo Tribouillard / AFP

I ottendedelsfinalen hed modstanderen Spanien. Her lykkedes det at holde spaniernes vævre offensivspillere fra fadet. Da Marokkoe heller ikke selv scorede, betød det, at kampen skulle afgøres i straffesparkskonkurrence.

Ved den lejlighed blev Marokkos målmand, Bono, redningsmanden, da han snuppede Spaniens tre første forsøg. Det første af dem gik retfærdighedsvis på stolpen, men målmanden skal næsten have kreditten for at presse skytten, Pablo Sarabia, til dette. 

Godt nok spillede holdet 0-0 mod Kroatien, men herefter vandt det med 2-0 over Belgien og ekspederede senest Spanien ud; derfor er prædikatet ”favoritdræberne” ikke helt forbi skiven. 

Med blot et enkelt indkasseret mål i fire kampe er det nærliggende at konklodere, at defensiven er den største styrke. Det er nok også tilfældet, men tag ikke fejl; offensiven rummer fine navne som Hakim Ziyech, Youssef En-Nesyri og Sofiane Boufal.

Der er næppe nogen af Marokkos spillere, der vinder Den Gyldne Bold, men fighte kan de alle til sidste blodsdråbe. Derfor skal portugiserne tage sig i agt. 

Besøg Cashpoint

Op til 500 DKK i freebets

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Stabile odds
God kundeservice
Ingen gebyrer
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav Omsætningskrav: 1,00x indbetaling til minimum odds 2,25 (to kampe a min. odds 1,50 per styk). Benytter du dig af den fulde freebet-bonus, skal du således omsætte 500 DKK x 1.

Yderligere vilkår Bonussen og de tilhørende bonusbetingelser gælder for Danmark. Afgørende er bopælen af den registrerede kunde. Den første indbetalingsbonus gælder udelukkende for en indledende indbetaling med rigtige penge til en ny væddemålskonto på cashpoint*.dk
Regler og vilkår:  Vi henviser til Cashpoint hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Portugal – uden Ronaldo igen? 

Portugal kan ikke prale af at være ubesejrede, som Marokko kan det. Til gengæld har de vundet tre ud af fire kampe. Den tabte kamp var tilmed en mere eller mindre ubetydelig en af slagsen. Det var i tredje runde af gruppespillet, hvor et pointhungrende Sydkorea-hold vandt med 2-1. Portugal var videre og sparede derfor spillere. 

I de to første gruppekampe var det blevet til sejre over først Ghana på 3-2 og siden Uruguay på 2-0. I ottendedelsfinalen fileterede Portugal de stakkels schweizere med hele 6-1. Portugal står noteret for 12 mål i blot fire kampe, hvilket giver et gennemsnit på tre per kamp. Samtidig lukkede de to mål ind i alle gruppekampene og et enkelt i ottendedelsfinalen. 

Dermed kan vi faktisk godt tale om to diametrale modsætninger i denne kamp: Det er den fabelagtige offensiv mod jerndefensiven. 

Så hvad bliver det her for en kamp? Åbent målorgie eller taktisk jerngreb? Det er svært at spå om. 

Men nu til elefanten i lokalet – eller der er faktisk to af dem, kan vi vist godt sige. Cristiano Ronaldo var bænket til kampen mod Schweiz. Derfor er det yderst bemærkelsesværdigt, at portugiserne spillede deres hidtil bedste kamp under slutrunden. 

Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP

Det hele bliver en tand mere kuriøst, når vi fremhæver elefant nummer to, nemlig Ronaldos afløser på holdkortet. Den 21-årige angriber Gonçalo Ramos gjorde sig yderst godt bemærket ved at score hattrick samt lave en enkelt assist. Særligt 1-0-målet var sat ind med en klinisk akkuratesse af en anden verden. Der var simpelthen ikke mere plads oppe i det målhjørne.

Hvor efterlader det Ronaldo til denne kamp? Det oplagte, men stadig en smule kontroversielle, svar er nok dette: på bænken. 

Desuden: Med det flotte hattrick blander Ramos sig i kampen om at blive VM topscorer. Og med det fornemme spil har Portugal som hold også bragt sig tættere på toppen af VM favoritter

 Se bookmakernes bedste VM bonustilbud her 

Besøg ComeOn

100% betting bonus op til 1000 kr.

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
God brugeroplevelse
Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 5.00x bonus til minimum odds 1,80.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 5000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Bonussen gives kun til nye kunder, der er 18 år eller ældre og bosiddende i Danmark. Du skal indbetale mindst 100 kroner. Væddemål med kun to udfald, f.eks. over/under, tæller ikke med i omsætningen.
Regler og vilkår:  Vi henviser til ComeOn hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bud på startopstillinger

Marokko (4-3-3): Bono; Hakimi, Aguerd, Saïss, Mazraoui; Ounahi, Amrabat, Amallah; Ziyech, En-Nesyri, Boufal

Portugal (4-3-3): D. Costa; Dalot, Pepe, R. Dias, Guerreiro; Otávio, Carvalho, B. Silva; B. Fernandes, G. Ramos, Félix

Marokko - Portugal livestream

Du kan følge opgøret på TV 2, men du har også mulighed for at livestreame Marokko - Portugal direkte på TV 2 Play og følge kampen via din mobil, computer eller tablet.

Det er nemt, hurtigt og gratis at se kampen på DR's hjemmeside.

Se bookmakernes bedste VM 2022 kampagnetilbud

Besøg LeoVegas

1.000 kr. Ekstrabet

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort spiludvalg
Høj tilbagebetaling
Lukrative kampagner
Omsætningskrav 1.00x indskud til minimum odds 1,80. Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 1000 DKK i dit første spil indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.
Regler og vilkår:  Vi henviser til LeoVegas hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Artikler tagget med "VM 2022"

FAQ: Marokko - Portugal
🔎
Hvor afvikles Marokko - Portugal?
Marokko og Portugal mødes på Al-Thumama Stadium, hvor der er plads til 44.000 tilskuere. 

🔎Hvor kan jeg se Marokko - Portugal?
Du kan se Marokko - Portugal direkte på TV 2 og på TV 2 Play den 10. december klokken 20:00. 

🔎Hvem er favoritter i Marokko - Portugal?
Portugal tager favoritværdigheden hos bookmakerne. 

🔎Kan jeg få en bonus til Marokko - Portugal?
En række bookmakere tilbyder attraktive velkomstbonusser på op til 1000 kr. til nye spillere, der opretter en spillekonto. Du kan også hente flere gode kampagnetilbud hos bookmakerne. Du finder alle aktuelle VM 2022 kampagnetilbud her.