Tirsdag aften mødes Portugal og Schweiz i den sidste VM-ottendedelsfinale i denne omgang. BetXpert bringer her udvalgte odds på Portugal - Schweiz. 

Portugal og Schweiz runder første del af knockoutfasen ved VM i fodbold af tirsdag aften på Lusail Stadium i den ottende og sidste ottendedelsfinale. 


Både Portugal og Schweiz har inden ottendedelsfinalen vundet to kampe og tabt en enkelt ved VM-slutrunden i Qatar. Tirsdag aften vil de dog ikke længere have samme statistik, da der som bekendt skal findes en vinder i opgøret. 

Mens Portugal allerede var klar til ottendedelsfinalen inden sidste gruppekamp mod Sydkorea, som de i øvrigt tabte med 1-2, var der i den grad pres på Schweiz, der i deres sidste gruppekamp mødte Serbien. Her skulle schweizerne vinde for at være sikre på at gå videre, og det formåede de også i et målrigt og kortrigt opgør. 3-2 til Schweiz endte det på Stadium 974 i Doha.  

Odds på Portugal - Schweiz

Der er kampstart tirsdag aften klokken 20.00 på Lusail Stadium, og du kan se Portugal - Schweiz direkte på TV 2 og TV 2 Play. Mexicanske César Arturo Ramos dømmer opgøret. Ramos dømte Danmarks første VM-kamp i Qatar mod Tunesien, og her delte han i alt tre kort ud. 

Portugal - Schweiz

Spil på Portugal - Schweiz hos ComeOn

Bookmakerne har Portugal som favoritter til at vinde ottendedelsfinalen mod Schweiz, men det kan bestemt godt blive en besværlig opgave for de portugisiske stjerner.

Schweiz har flere gange vist, at de er svære at slå, og det har de også vist ved denne slutrunde, hvor Brasilien først fik scoret i det 83. minut på et perlemål af Casemiro. 

Ved EM i fjor ekspederede de Frankrig ud i ottendedelsfinalen efter straffesparkskonkurrence, og i kvartfinalen mod Spanien var de en sejr i straffesparkskonkurrence fra at ende i semifinalen mod Italien. Den schweiziske trup er også rutineret, og den består af spillere, der har spillet sammen i mange år, og så er Xherdan Shaqiri bare altid god på landsholdet. 

Kaptajn Granit Xhaka. Foto: Fabrice Coffrini / AFP

Tirsdagens møde mellem Portugal og Schweiz er det tredje i år. De to nationer var nemlig i Nations League-gruppe sammen, og det kastede naturligvis to møder af sig. Begge fandt sted med en uges mellemrum, og det endte med en sejr til hver. Portugal vandt 4-0 den 5. juni, mens Schweiz en uge senere vandt 1-0. 

Spilforslag til Portugal - Schweiz: Under 0,5 mål i 1. halvleg - odds 2,70 hos Betfair Sportsbook* 

Vores ekspert Nebelong har et spilforslag til Portugal - Schweiz, og det går på nul mål i første halvleg. Eksperten forventer generelt en målfattig kamp, hvor fokus for begge hold formentlig mest vil være at holde modstanderen på afstand fra eget mål. 

Bud på startopstillinger

Portugal: Costa - Cancelo, Dias, Pepe, Guerreiro - Silva, Carvalho, Neves - Fernandes - Félix, Ronaldo

Schweiz: Sommer - Widmer, Akanji, Elvedi, Rodríguez - Freuler, Xhaka - Shaqiri, Sow, Vargas - Embolo

Portugal må undvære Nuno Mendes og Danilo Pereira mod Schweiz, mens Otávio er tvivlsom.

Hos Schweiz er Renato Steffen tvivlsom.

 Se bookmakernes bedste VM bonustilbud her 

Portugal - Schweiz: Livestream

Du kan se Portugal - Schweiz direkte på TV 2 tirsdag aften klokken 20.00. Det er også muligt at streame Portugal - Schweiz på TV 2 Play, hvis du har det rette abonnement. 

På TV 2 Play kan du naturligvis se kampen via mobil, tablet eller computer. 

FAQ: Portugal - Schweiz

🔎Hvor afvikles Portugal - Schweiz?
Portugal - Schweiz mødes på Lusail Stadium i Lusail, Qatar. 

🔎Hvor kan jeg se Portugal - Schweiz?
Du kan se Portugal - Schweiz direkte på TV 2 og på TV 2 Play den 6. december klokken 20.00. 

🔎Hvem er favoritter i Portugal - Schweiz?
Portugal er favoritter til at vinde kampen ifølge bookmakerne.