BetXpert vil her vise dig, hvordan du kan få et gratis Brasilien – Argentina livestream. Holdene mødes søndag aften klokken 21.00 dansk tid. 

Der er VM-kvalifikationskamp mellem Brasilien og Argentina søndag aften klokken 21.00. I den anledning viser BetXpert dig her, hvordan du hurtigt, nemt og gratis kan få et Brasilien – Argentina livestream.

Det kræver blot, er, at du har en konto hos bet365* eller Unibet*. Du skal desuden have penge på din konto, men sølle én øre er nok. Og hverken bet365* eller Unibet* tager nogle af dine penge, når du livestreamer Brasilien - Argentina gratis. 

Det er som nævnt meget simpelt at livestreame gratis hos bet365* og Unibet*. Vi vil i de kommende linjer give dig et indblik i, hvor nemt det rent faktisk er. 

I bunden af artiklen finder du tilmed de bedste odds til Brasilien - Argentina. Her og nu handler det dog om, hvordan du livestreamer VM-kvalifikationskampen gratis.  

Livestream Brasilien – Argentina gratis hos bet365*

For at livestream Brasilien – Arentina gratis hos bet365* kræves det blot, at du har en konto hos spiludbyderen. Det er selvfølgelig gratis og helt uden problemer at oprette en konto, hvis du ikke allerede har en i forvejen.

Du klikker blot på den grønne knap herunder og følger de simple instrukser for oprettelse af en konto. Det tager som oftest under fem minutter, såfremt du har NemID og eventuelt pas eller kørekort ved hånden. Du skal desuden være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.

Når du har oprettet dig, skal du foretage en indbetaling for at kunne livestream Brasilien – Argentina gratis. Minimumsbeløbet for indbetalinger hos bet365* er på 50 kroner. 

Du kan gøre med de 50 kroner, hvad du vil. Du kan spille for nogle af dem, eller du kan lade dem stå på din konto. Det er fuldstændig op til dig. Der er blot et krav om, at du skal have penge stående på din konto for at kunne benytte dig af bet365*’s gratis livestreams. Én øre er nok. Og husk på, at bet365* ikke trækker nogle af dine penge, når du livestreamer.

Find livestreamet hos bet365*
Du finder livestreamet til Brasilien – Argentina ved at klikke dig ind på kampen, ligesom du ville gøre det, hvis du skulle ind at oddse på den; i menuen ude til venstre under "Fodbold" --> "VM 2022 --> Sydamerika VM-kvalifikation" --> "Argentina - Brasilien". Eller du kan finde den i liveoddsmenuen, når kampen går i gang søndag aften klokken 21.00. Dette er muligvis den allernemmeste måde, selvom begge måder er meget nemme. 

Dermed er det en smal sag at se Argentina - Brasilien live, når du har en konto hos bet365*

Hvis du er ny kunde hos bet365*, tilbydes du desuden en velkomstbonus på op til 1.000 kroner.  

Få gratis livestream til Argentina – Brasilien hos Unibet*

Proceduren er i store træk den samme hos Unibet*. Hvis du ikke allerede har en konto hos den populære, svenske spiludbyder, er det heldigvis nemt, hurtigt og gratis at oprette en. 

Du klikker blot på den grønne knap herunder og følger de simple instrukser for oprettelse af en konto. Hvis du allerede har en konto hos Unibet*, klikker du blot på ”Odds”-menuen ovre til venstre og logger herefter ind, som du plejer. 

Når du har oprettet dig hos Unibet*, skal du foretage en indbetaling for at kunne livestream Argentina – Brasilien gratis. Hos Unibet* er minimumsbeløbet for indbetalinger i øjeblikket på 40 kroner. Også her kan du gøre med de 40 kroner, hvad du vil; du kan spille for nogle af dem, eller du kan lade dem stå på din konto. 

Heller ikke Unibet* tager nogle af dine penge, når du livestreamer. 

Husk, at du skal være minimum 18 år for at oprette en konto hos Unibet*. Hav desuden gerne NemID og eventuelt pas eller kørekort klar, når du skal oprette din konto. Det tager som regel under fem minutter, og så kan du være i fuld gang med at livestreame og/eller oddse. 

Ergo er det heller ingen sag at se Brasilien - Argentina live hos Unibet*, når du har en konto hos den populære, svenske spiludbyder. 

Unibet* tilbyder også en velkomstbonus på op til 1.000 kroner

Få adgang til et væld af gratis fodbold livestreams

Det er ikke kun Brasilien – Argentina, du gratis kan livestreame hos bet365* og Unibet*

Du kan også se gratis livestream til La Liga, Serie A, Bundesligaen, 2. Bundesligaen, Ligue 1, FA Cup, EFL Cup/Liga Cuppen i England, Coppa Italia, Copa del Rey, Premiership i Skotland, den portugisiske Primeira Liga, Jupiler League i Belgien, Æresdivisionen, Allsvenskan, sydamerikansk fodbold, Ekstraklasa i Polen og meget, meget mere. 

Er du til håndbold, kan du tilmed streame Champions League gratis. 

Odds på Brasilien – Argentina

BetXpert har også fundet de bedste odds til VM-kvalifikationskampen mellem Brasilien og Argentina. Du finder oddsene i tabellen lige herunder. 

Deltager Højeste odds Bookmaker
Brasilien 2,10
Uafgjort 3,40
Argentina 4,33
Deltager Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,25
Under 2,5 mål 1,68
Deltager Højeste odds Bookmaker
Ja 2,15
Nej 1,80

OBS: Odds på Brasilien - Argentina er fra torsdag den 2. september klokken 08.23.

Messi og Argentina vandt Copa América-finalen over netop Brasilien, som endda havde fordel af hjemmebane. 

Nu mødes de to ærkeriver så igen her i VM-kvalifikationen. Begge hold har fået en god start på kvalifikationen. Dog må Brasilien siges at have fået den klart bedste. De topper nemlig tabellen med seks sejre efter seks kampe. 

Argentina er ubesejrede, men kan ikke bryste sig af at have vundet alle seks kampe. Tre sejre og tre uafgjorte er det blevet til. 

Får Brasilien revanche for Copa América-nederlaget, eller kan Messi og landsmændene atter sætte en kæp i det brasilianske hjul?