Du kan her se, hvordan du får gratis livestream til det sydamerikanske topbrag Brasilien mod Argentina. Ærkerivalerne mødes i VM-kvalifikationen natten til onsdag den 22. november klokken 01.30 dansk tid.

Det er altid skruet godt op for dramatik og underholdning, når Brasilien og Argentina brager sammen. Denne gang skal de argentinske verdensmestre en tur til Rio de Janeiro, hvor brasserne tager imod i VM-kvalifikationskampen på Maracanã.

Se direkte stream hos bookmakerne

Du kan følge med i det sydamerikanske brag. Det kræver blot, er, at du har en spillekonto hos Bet365 eller Unibet. Du skal desuden have penge på din konto, men hverken Bet365 eller Unibet tager nogle af dine penge, når du ser livestream hos de populære spiludbydere.

Livestream Brasilien - Argentina gratis hos Bet365

For at livestream landskampen gratis hos Bet365 kræves det blot, at du har en konto hos spiludbyderen. Det er selvfølgelig gratis og helt uden problemer at oprette din konto, hvis du ikke allerede har en i forvejen.

Du klikker blot på den grønne knap herunder og følger de simple instrukser for oprettelse af en konto. Det tager under fem minutter, hvis du har MitID klar. Du skal desuden være minimum 18 år for at kunne oprette en konto.

Når du har oprettet dig, skal du foretage en indbetaling for at kunne livestream kampen gratis. Minimumsbeløbet for indbetalinger hos bet365 er på 50 kroner. 

Du kan gøre med de 50 kroner, hvad du vil. Du kan spille for nogle af dem, eller du kan lade dem stå på din konto. Det er fuldstændig op til dig.

Der er blot et krav om, at du skal have penge stående på din konto for at kunne benytte dig af Bet365’s gratis livestreams. Og husk på, at bet365 ikke trækker nogle af dine penge, når du livestreamer.

Find livestreamet hos Bet365

Du finder livestreamet til Argentina – Brasilien ved at klikke dig ind på kampen, ligesom du ville gøre det, hvis du skulle ind at oddse på den; i menuen ude til venstre under "Fodbold" --> "VM 2026 --> Sydamerika VM-kvalifikation" --> "Brasilien - Argentina". Eller du kan finde den i liveoddsmenuen, når kampen går i gang klokken 01.30 natten til onsdag den 22. november.

Dermed er det en smal sag at se Brasilien - Argentina live, når du har en konto hos bet365. 

Hvis du er ny kunde hos bet365, tilbydes du desuden en velkomstbonus på op til 1.000 kroner.  

Der er ære på spil, når Sydamerikas to fodboldgiganter og ærkefjender tørner sammen. Foto: NELSON ALMEIDA / AFP

Få gratis livestream til Brasilien – Argentina hos Unibet

Proceduren er i store træk den samme hos Unibet. Hvis du ikke allerede har en konto hos den populære, svenske spiludbyder, er det heldigvis nemt, hurtigt og gratis at oprette en. 

Du klikker blot på den grønne knap herunder og følger de simple instrukser for oprettelse af en konto. Hvis du allerede har en konto hos Unibet, klikker du blot på ”Odds”-menuen ovre til venstre og logger herefter ind, som du plejer. 

Når du har oprettet dig hos Unibet, skal du foretage en indbetaling for at kunne livestream Argentina – Brasilien gratis. Hos Unibet er minimumsbeløbet for indbetalinger i øjeblikket på 40 kroner. Også her kan du gøre med de 40 kroner, hvad du vil; du kan spille for nogle af dem, eller du kan lade dem stå på din konto. 

Heller ikke Unibet tager nogle af dine penge, når du livestreamer. 

Husk, at du skal være minimum 18 år for at oprette en konto hos Unibet. Hav desuden gerne MitID klar, når du skal oprette din konto. Det tager som regel under fem minutter, og så kan du være i fuld gang med at kaste dig over de mange livestream-tilbud.

Unibet tilbyder også en velkomstbonus på op til 1.000 kroner

Få adgang til et væld af gratis fodbold livestreams

Det er ikke kun den sydamerikanske VM-kvalifikation, som du gratis kan livestreame hos Bet365 og Unibet. 

Du kan også se gratis livestream til tennis med Holger Rune, Caroline Wozniacki og alle de andre stjernespillere samt store fodboldligaer som den spanske La Liga, den italienske Serie A, Bundesligaen, Ligue 1 samt FA Cup, EFL Cup/Liga Cuppen i England og meget, meget mere. 

Er du til håndbold, kan du tilmed streame Champions League gratis.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår mødes Brasilien og Argentina?
Brasilien tager imod Argentina på Maracanã natten til onsdag den 22. november kl. 01.30 dansk tid.