Der venter en sand lækkerbisken af en kvartfinale ved VM denne weekend. BetXpert giver dig her odds og optakt til England – Frankrig. 

Is it coming home?” spørger englænderne sig selv, hver gang der er slutrunde. Det bliver igen svært at opfylde drømmen, når de stærke franskmænd denne weekend vil gøre alt for at sende englænderne ud i VM-mørket. Nøglen for England bliver ikke mindst at stoppe den øjeblikkelige VM-topscorer Kylian Mbappé. Omvendt skal Frankrig håbe på, at Harry Kanes mål mod Senegal ikke var begyndelsen på en sand målkavalkade fra den snu angriber. 

England – Frankrig begynder lørdag den 10. december klokken 20.00. Opgøret spilles på Al Bayt Stadium, der har plads til 68.805 tilskuere. 

Odds på England – Frankrig 

Bookmakerne holder franskmændene som forholdsvise svage favoritter i opgøret, som du kan se på TV 2 og TV 2 Play lørdag klokken 20.00. Se odds, trupnyt og statistik i vores Matchcenter.

England - Frankrig

Spil på England – Frankrig hos Unibet

England – solid defensiv

Englænderne kom rimelig suverænt igennem Gruppe B, som de vandt foran USA, Sengal og Wales. Godt nok lagde de ud med at indkassere to mål mod Iran, men det hører i den grad med til historien, at man selv scorede seks gange. 

Det ses ofte, når hold får de her storsejre, at koncentrationen måske sænkes lidt, hvorfor det andet hold ”får lov til” at pynte med et mål eller to. Således også i denne kamp mod Iran, der har den farlige Mehdi Taremi i front. Han var manden bag begge iranernes mål. 

Herefter spillede man 0-0 mod USA og vandt med 3-0 over Wales. I ottendedelsfinalen mod Senegal blev det til endnu et rent bur, da man sikkert vandt med 3-0. Afrikanerne kom ikke frem til det store, hvilket ikke mindst var englændernes fortjeneste. Vi skylder dog at pointere, at kampen nok var en af Englands nemmeste ottendedelsfinaler nogensinde. Det var ikke meget, som et profilafbudsramt Senegal-hold kunne mønstre. 

På trods af 0-0-resultatet mod USA har offensiven faktisk slet ikke været så tosset. Det blev som nævnt til hele seks mål mod Iran, tre mod Wales og tre mod Senegal. Det er i den grad acceptabelt. Det er også brugbart for træner Gareth Southgate, at målene er kommet fra en del forskellige kanter.

Marcus Rashford, der mest er blevet brugt som joker, tegner sig for tre mål, hvorfor selvtilliden må være i orden forud for opgøret mod "Les Bleus." Det samme kan der siges om den faste kantspiller Bukayo Saka, der ligeledes har fundet vej til målet tre gange. 

Foto: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Vigtigst af alt er måske, at anfører og målmager Harry Kane endelig fik scoret i den seneste kamp. Skal England nå langt, skal de ”bring it home”, kræves det nok, at Tottenham-angriberen bliver ved med at score. Han er dog fire mål efter Kylian Mbappé, hvorfor en titel som VM topscorer nok er urealistisk. 

Frankrig – et lyn med et slangehug

Frankrig satte tingene på plads i de to første kampe i Gruppe D. Her besejrede de uden det store besvær Australien med 4-1 og Danmark med 2-1. Herefter var de videre, hvorfor de stillede meget reservepræget op mod Tunesien, som vandt med 1-0. 

I ottendedelsfinalen mod Polen blev der ikke længere delt gaver ud til nogen. Holdet var atter tilbage i stærkeste opstilling, og det fik polakkerne at føle. Efter en jævnbyrdig første halvleg kunne Olivier Giroud bringe franskmændene foran i det 44. minut. 

Da anden halvleg blev sat i gang, skete der noget med Frankrig; de ville ikke længere være med til, at der kunne være tvivl om udfaldet. Med to slangehug af lynet Kylian Mbappé satte franskmændene sig igennem og vandt med 3-1. Reduceringen var af ren kosmetisk betydning, da den først kom i de døende sekunder. 

Kylian Mbappé er nu oppe på fem VM-mål, og spørgsmålet er, om han kan stoppes af nogen? Indtil videre er det kun Tunesien, som har formået at holde ham fra at score. Her fik han dog kun 30 minutter på banen. 

Foto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT / AFP

Uheldigvis for England er det langtfra kun Mbappé, som de skal frygte og holde et vågent øje med. Angrebskollega Olivier Giroud er med tre VM-mål også i form. Det samme kan siges om Antoine Griezmann, som dog ikke har scoret endnu. Han ligger dog hele tiden og lurer, og han er en af nøglerne i franskmændenes forsøg på at sætte Mbappé og Giroud op til målchancer. 

Der kan godt vente en travl aften for det engelske forsvar og målmand. 

Se eventuelt vores store VM kampprogram

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 DDK

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365* for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Indbyrdes opgør

England og Frankrig har mødtes 31 gange tidligere i historien, og det er faktisk førstnævnte, som klart har overhånden. England har vundet 17 gange, fem er endt uafgjort, og Frankrig har sejret ved ni tilfælde. 

Seneste møde ved en slutrunde var ved EM i 2012. Her spillede de 1-1 i gruppespillet. Joleon Lescott bragte briterne foran efter en halv time, mens Samir Nasri fik udlignet små ti miunutter senere. Af spillere, der både var med dengang og i dag, kan nævnes Hugo Lloris, som var at finde i målet. Olivier Giroud så hele kampen fra bænken. Eneste engelske genganger er Jordan Henderson, som blev skiftet ind efter 77 minutter. 

Seneste møde ved en VM-slutrunde ligger helt tilbage i 1982. Her vandt England med 3-1 i gruppespillet. De to hold har endnu aldrig før mødtes i en knockoutkamp – hverken til VM eller EM. 

Få overblikket over alle vores VM tips

 Se bookmakernes bedste VM bonustilbud her 

Bud på startopstillinger

England (4-3-3): Pickford; Walker, Stones ,Maguire, Shaw; Henderson, Rice, Bellingham; Saka, Kane, Foden

Frankrig (4-2-3-1): Lloris; Koundé, Varane, Upamecano, T. Hernández; Tchouameni, Rabiot; Dembélé, Griezmann, Mbappé; Giroud

Julen nærmer sig. I den anledning har vi opdateret vores artikel om odds på hvid jul

England - Frankrig livestream

Du kan følge opgøret på TV 2, men du har også mulighed for at livestreame England - Frankrig direkte på TV 2 Play og følge kampen via din mobil, computer eller tablet.

Se bookmakernes bedste VM 2022 kampagnetilbud

Besøg Tipwin

100% op til 800 kr.

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Gode linjer på håndbold
Flotte odds
Brugervenlig
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav 10.00x indbetaling og bonus til minimum odds 1,80.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 16000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Bonussen er tilgængelig for alle nye spillere. Bonussen tilføjes automatisk til din konto. Højst 800 kroner per kupon tæller med i gennemspilningen.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Tipwin hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Artikler tagget med "VM 2022"

 FAQ: England - Frankrig
🔎
Hvor afvikles England - Frankrig?
England og Frankrig mødes på Al Bayt Stadium, der har plads til 68.805 tilskuere.

🔎Hvor kan jeg se England - Frankrig?
Du kan se England - Frankrig direkte på TV 2 og på TV 2 Play den 10. december klokken 20.00. 

🔎Hvem er favoritter i England - Franrkig?
Frankrig tager favoritværdigheden hos bookmakerne. 

🔎Kan jeg få en bonus til England - Frankrig?
En række bookmakere tilbyder attraktive velkomstbonusser på op til 1000 kr. til nye spillere, der opretter en spillekonto. Du kan også hente flere gode kampagnetilbud hos bookmakerne. Du finder alle aktuelle VM 2022 kampagnetilbud her.