Søndag klokken 16.00 fløjtes VM-finalen 2022 mellem Argentina og Frankrig op. BetXpert bringer her udvalgte odds på Argentina - Frankrig.

Det er en VM-finale mellem to giganter, der venter søndag eftermiddag på Lusail Iconic Stadium. Samtidig er det også sidste udkald for verdens måske største fodboldspiller nogensinde. Lionel Messi stod der i 2014 og tabte. Søndag klokken 16.00 står han igen i en VM-finale. Karrierens sidste. 

Odds på Argentina - Frankrig hos NordicBet

Argentina har vundet VM to gange, og det samme har Frankrig. Argentina har dog været i flere VM-finaler end Frankrig. Det er sjette VM-finale, der venter for Argentina på søndag, mens det er Frankrigs fjerde.

Argentina debuterede i finaleregi helt tilbage ved første VM-slutrunde i 1930, hvor de tabte med 2-4 til værtsnationen Uruguay. Ved VM i '30 tørnede Argentina og Frankrig faktisk sammen i gruppen, og her sejrede argentinerne med 1-0. Dengang gik i øvrigt kun ét hold videre fra gruppen. Nå, det var et sidespring. Lad os i stedet rette fokus mod søndagens finale. 

Odds på Argentina - Frankrig

Lusail Iconic Stadium danner ramme om historiens 22. VM-finale i fodbold på herresiden. Der er kampstart klokken 16.00 på søndag, og du kan se med direkte på både DR1 og TV 2 samt streamingtjenesterne DRTV og TV 2 Play.

Odds på Argentina - Frankrig: 1X2 Højeste odds Bookmaker
Argentina 2,95
Uafgjort 3,15
Frankrig 2,90
Odds på Argentina - Frankrig: over/under 2,5 mål Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,57
Under 2,5 mål 1,63
Argentina - Frankrig odds: begge hold scorer Højeste odds Bookmaker
Ja 2,02
Nej 1,83
Målscorer Argentina - Frankrig 2022 Højeste odds Bookmaker
Lionel Messi scorer 2,80
Kylian Mbappé scorer 3,00
Olivier Giroud scorer 4,00
Julian Álvarez scorer 4,10
Antoine Griezmann scorer 8,00
Enzo Fernández scorer 10,50
Ángel Di María scorer 11,00

Odds på Argentina-Frankrig 2022 er senest opdateret fredag den 16. december klokken 10.48.

Spil på Argentina - Frankrig hos ComeOn 

Som det fremgår af den øverste tabel ovenfor, så vurderer bookmakerne det som en meget jævnbyrdig finale, og måske den først bliver afgjort efter forlænget spilletid og eventuel straffesparkskonkurrence. Seneste VM-finale mellem Frankrig og Kroatien var målmæssigt en lidt atypisk en af slagsen med hele seks scoringer. Faktisk skal vi helt tilbage til VM-finalen i 1958 for at finde en finale med lige så mange mål inden for ordinær spilletid. Dengang vandt Brasilien med hele 5-2 over Sverige på Råsunda. 

Argentina spillede sig tirsdag aften i VM-finalen efter en stensikker sejr på 3-0 over Kroatien. Lionel Messi og Julian Álvarez var blændende, og man må bare sige, at det virkelig har vist sig at være en klog beslutning af træner Lionel Scaloni at give Álvarez startpladsen fremfor Lautaro Martínez i den argentinske offensiv. 

Álvarez scorede to mod Kroatien, mens Messi scorede en enkelt på et straffespark, som han tordnede højt op i målet. PSG-stjernen lagde også op til Álvarez' 3-0-mål på fornem vis, mens det første mål fra Álvarez var en solotur, der mindede en lille smule om Al Owairans ikoniske mål ved VM i USA i 1994, hvor han i høj fart og uelegante bevægelser afsluttede sin solotur med at brage den i nettet. 

Frankrig spillede sig onsdag aften i finalen ved at besejre Marokko med 2-0, men de spillede sig ikke i finalen på så overbevisende vis, som Argentina gjorde det. Theo Hernandez bragte Frankrig på 1-0 allerede efter fem minutters spil, men herefter var Marokko rigtig godt med i kampen, og de havde flere udmærkede muligheder for at udligne. Skarpheden manglede dog, og da indskiftede Randal Kolo Muani scorede til 2-0 i det 79. minut var det mere eller mindre afgjort, at Frankrig skulle spille VM-finale for anden gang i træk. 

Inden søndagens VM-finale er der potentielt stadig fire spillere, der kan løbe med VM's topscorerpris, og det er Lionel Messi, Kylian Mbappé, Julian Álvarez og Olivier Giroud. Messi og Mbappé har begge scoret fem mål, mens Álvarez og Giroud står noteret for fire kasser inden finalen. Messi topper i øvrigt listen lige nu, da han har lavet én assist mere end Mbappé. 

Deltag eventuelt i vores konkurrence, hvor du kan vinde et 500-kroners freebet hos ComeOn.

Argentina VM 2022

Det er nu eller aldrig for Lionel Messi. Søndag spiller han karrierens anden VM-finale. Vinder Argentina trofæet, vil det sætte nyt liv i debatten om, hvem der er fodboldhistoriens bedste fodboldspiller nogensinde. Foto: Giuseppe Cacace / AFP

Arnholdt: "Argentina er modnet kolossalt under denne slutrunde"

BetXpert har interviewet fodboldscout og -skribent Peter Arnholdt forud for VM-finalen, og han forventer også en meget tæt kamp, ligesom bookmakerne gør det. Først har han rosende ord til Lionel Messi. 

- Det er Lionel Messis bedste VM til dato, så det er meget muligt, at den lille magiker henter den titel, som han mangler i sin imponerende samling. Et verdensmesterskab kan også være netop det, som gør, at Messi i den argentinske bevidsthed overhaler Maradona, som landets bedste fodboldspiller nogensinde, siger Peter Arnholdt og fortsætter:

- Argentina er klar til at blive verdensmester. De er modnet kolossalt under denne slutrunde, og Scaloni har brugt forskellige taktiske variationer undervejs. Argentina har spillet med både en fire- og trebackkæde samt justeret undervejs på midtbanen og helt fremme. Det har blandt andet betydet, at Julián Álvarez har fortrængt Lautaro Martínez som førsteangriber.

- Argentina mod Frankrig er en drømmefinale. En duel mellem nationer fra to forskellige verdensdele giver altid et ekstra krydderi, og så får vi også en direkte konfrontation mellem de to spillere, som sandsynligvis kommer til dyste om Guldbolden, nemlig Kylian Mbappé og Lionel Messi. Jeg forventer en megatæt kamp mellem to hold, som er meget velorganiserede, men heldigvis har både Argentina og Frankrig også de enere, som gør, at vi kan få en af de finaler, som vi vil huske i mange år fremover.

- Argentina og Messi er i finalen for første gang siden 2014. Kan du prøve at sætte nogle ord på, hvor meget det betyder for en så fodboldbegejstret nation som Argentina?

- Det betyder alt, og fodboldfeberen raser i Argentina. Ambassaden i Doha fortæller, at der var omkring 35-40.000 argentinere i den qatarske hovedstad til semifinalen mod Kroatien, og der kommer endnu flere til, når Messi & Co. spiller VM-finale mod Frankrig på søndag. Argentina har vundet VM i 1978 og 1986 og var i finalen i 1930, 1990 og 2014. Det er jo et land, som kom ud af en titeltørke på 28 år, da man i 2021 vandt Copa América. Nu er der en chance for, at man kan tage det trofæ, som alle drømmer om, fortæller Peter Arnholdt og fortsætter:

- Det er virkelig en optur, som alle argentinere har ventet længe på. Landstræner Scaloni og hans 'La Scaloneta' kom til VM som en af favoritterne, men fik en elendig start med nederlaget til Saudi-Arabien i første puljekamp. De fik imidlertid rejst sig og især i kvartfinalen mod Holland viste Argentina at være af en støbning, som mestre er lavet af, lyder det fra Arnholdt. 

Bud på startopstillinger

Argentina: E. Martínez - Molina, Romero, Otamendi, Acuña - De Paul, Fernández, MacAllister - Di María, Messi, Álvarez

Frankrig: Lloris - Koundé, Varane, Upamecano, Hernandez - Tchouaméni, Rabiot - Dembélé, Griezmann, Mbappé - Giroud

Argentina har igen Marcos Acuña og Gonzalo Montiel til rådighed. Begge spillere sad ude i semifinalen med karantæne. Acuña forventes at starte inde i stedet for Tagliafico. 

Frankrig var i deres semifinale uden både Adrien Rabiot og Dayot Upamecano, men er de klar til finalen, så spiller de også fra start. Der har også været lidt spekulationer angående Karim Benzema og en mulig retur til den franske VM-trup, men det tyder ikke på, at Ballon d'Or-vinderen tager til Qatar.

Du kan her læse vores artikel om, hvem der bliver VM-topscorer 2022

Argentina - Frankrig livestream

Du kan se VM-finalen 2022 på TV 2 og DR1, men du har også mulighed for at livestreame Argentina - Frankrig direkte på TV 2 Play og DRTV. Her kan du altså se finalekampen via din mobil, computer eller tablet.

Deltag eventuelt i vores eksklusive konkurrence, hvor du kan vinde et gavekort på 500 kroner, hvis du kan forudsige resultatet af bronzekampen. 

Se bookmakernes bedste kampagnetilbud

Besøg Cashpoint

Op til 500 kr. i freebets

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stabile odds
God kundeservice
Ingen gebyrer
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Omsætningskrav: 1,00x indbetaling til minimum odds 2,25 (to kampe a min. odds 1,50 per styk). Benytter du dig af den fulde freebet-bonus, skal du således omsætte 500 DKK x 1.

Yderligere vilkår Bonussen og de tilhørende bonusbetingelser gælder for Danmark. Afgørende er bopælen af den registrerede kunde. Den første indbetalingsbonus gælder udelukkende for en indledende indbetaling med rigtige penge til en ny væddemålskonto på cashpoint*.dk
Regler og vilkår:  Vi henviser til Cashpoint hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Artikler tagget med "VM 2022"

 FAQ Argentina - Frankrig
🔎
Hvor afvikles VM-finalen mellem Argentina og Frankrig?
Finalen spilles på Lusail Iconic Stadium.

🔎Hvor kan jeg se Argentina - Frankrig?
Du kan se Argentina - Frankrig direkte på DR1 eller TV 2 og på TV 2 Play eller DRTV søndag den 18. december klokken 16.00. 

🔎Hvem vandt finalen ved VM 2018?
Ved VM 2018 i Rusland vandt Frankrig med 4-2 over Kroatien i finalen.

🔎Kan jeg få en bonus til Argentina - Frankrig?
En række bookmakere tilbyder velkomstbonusser på op til 1000 kr. til nye spillere. Du finder alle aktuelle VM 2022 kampagnetilbud her.