Annonce

Cashpoint

Vores rating:

Nye Cashpoint-kunder tilbydes en 100% bonus på første indbetaling, op til 1.000 kr.

 • Tryk på det grønne link nederst i denne boks. 
 • Indbetal mellem 100 og 1.000 kr. 
 • Du modtager herefter automatisk en bonus på 100 % af denne indbetaling. Du kan altså maksimum få 1.000 kr. i velkomstbonus.

Hent 100% op til 1.000 DKK fra Cashpoint her
18+, regler og vilkår gælder
Omsætningskrav 3.00x indbetaling og bonus til minimum odds 1,60.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 6000 DKK for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Bonusbetingelserne skal opfyldes inden for 90 dage (bonusperiode) fra den første indbetaling. Spiludfald, hvis vurdering (et gyldigt resultat) ikke kan forventes inden for bonusperioden (såkaldte langtidsvæddemål), opfylder ikke bonusbetingelserne. Hvis der afgives to eller flere væddemål på forskellige spiludfald af den samme spilhændelse, bortfalder bonussen. Bonussen og de tilhørende bonusbetingelser gælder for følgende lande: Danmark. Afgørende er bopælen af den registrerede kunde.

Regler og vilkår:  Vi henviser til Cashpoint hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider.

1.000 kr. i bonus hos Cashpoint 

Som ny kunde hos Cashpoint kan du få op til 1.000 kr. i bonus. Du skal blot følge anvisningen, vi har beskrevet øverst i denne tekst. Som hos alle andre bookmakere er der nogle bonusbetingelser, der skal opfyldes, før dine bonuspenge er spillet fri og kan udbetales til din bankkonto. Hos Cashpoint skal du, når du har modtaget din bonus, gennemspille dette beløb samt beløbet på din første indbetaling tre gange til minimum odds 1,60. Hvis du benytter dig af den fulde velkomstbonus på 1.000 kr., skal du altså omsætte for 6.000 kr., før du har mulighed for at udbetale pengene. Du har i alt 90 dage til at opfylde disse betingelser.  

Generelle kampagner, freebets og tilbud hos Cashpoint 

Under fanen ”Kampagner” kan du finde en oversigt over tidligere og eksisterende kampagner samt tilbud til nye og eksisterende kunder hos Cashpoint. Herinde kan du danne dig et overblik over, hvilke typer kampagner Cashpoint oftest tilbyder, samt se alle aktuelle tilbud og kampagner. 

Sådan bruger du din Cashpoint bonus

Når du skal bruge din oprettelsesbonus hos Cashpoint, skal du være helt klar over bonusreglerne. Hos Cashpoint skal omsætningskravet spilles til minimum odds 1,60. Odds 1,60 betyder, at bookmakerne vurderer, at der er 62,50 procent chance for, at dette udfald kommer til at ske. Hvis du har en fornuftig, rationel og velovervejet tilgang til betting, er det derfor bestemt muligt at lykkes med at opfylde bonusbetingelserne indenfor 90 dage. Vi har samlet nogle gode råd til dig, der kan hjælpe dig på vej med at bette. 

Gode generelle råd om betting

 • Spil ikke med hjertet og lyt ikke ukritisk til din intuition. Pas på, hvis du vælger at spille på dit favorithold. Her er det sværere end normalt at være objektiv og kritisk. 
 • Find så mange informationer som muligt om den kamp, du sætter et væddemål på. Du skal være opdateret på ting som skader og karantæner, og om holdet generelt er i en opadgående eller nedadgående formkurve. I vores Matchcenter kan du finde en masse brugbar information og eksempelvis se holdopstillinger, når de offentliggøres som regel en time før kampstart. 
 • Du skal forstå, at betting ikke blot handler om at forudsige, hvem man tror vinder kampen. Det har bookmakerne allerede gjort, og de er som regel ret skrappe til det. For at få overskud på din bettingkonto, handler det om at kunne finde de kampe, hvor bookmakerne har sat et forkert odds i forhold til den reelle chancevurdering. Læs mere om valuebetting og chancevurdering. 
 • Læn dig op af anerkendte spileksperters analyser og anbefalinger på specifikke kampe. Udover at vælge samme væddemål, som de anbefaler, så kan du også lære noget om, hvordan de griber tingene an og langsomt forbedre din egen evne til dette. Du kan eksempelvis starte i vores sektion med spilforslag. Den finder du her. 
 • Selvom det kan virke lokkende at placere mange forskellige væddemål på samme kupon, så er det ikke en god strategi på den lange bane. Rent matematisk vil du i langt de fleste tilfælde ende med at forringe dine chancer for overskud betydeligt ved at følge denne strategi. Du kan med fordel i stedet holde dig til primært at spille singlespil. Vi har skrevet en artikel, der forklarer, hvorfor det er tilfældet. Den finder du her. 

Cashpoint bonuskode

Højere oppe på siden kan du læse om, hvordan du nemmest får Cashpoints velkomstbonus. På flere andre hjemmesider kan man læse, at der skulle findes specielle bonuskoder, kampagnekoder, velkomstkoder og lignende, som man kan oprette sig med og få en speciel startbonus hos Cashpoint. Dette er ikke tilfældet. Hos BetXpert forsøger vi at gøre tingene så nemme og overskuelige som muligt for vores læsere. Derfor skal du ikke tro, at du går glip af noget, fordi vi ikke bruger disse former for bonuskoder. Hvis du blot følger vores anvisning, som vi har beskrevet øverst på siden, og trykker på linket, så modtager du den startbonus, som Cashpoint tilbyder. 

Bonuskoder til Cashpoint 

Det er også muligt, at du er stødt på begreber såsom henvisningskode, tilbudskode eller kuponkode i forbindelse med velkomstbonus hos Cashpoint. Disse typer koder skaber ingen ekstra værdi for dig, og de kan blot være med til at forvirre unødigt. Men de findes altså ikke.  

Månedens bonus hos Cashpoint 

Det sker indimellem, at de forskellige bookmakere - også Cashpoint - ændrer deres velkomstbonus. Det er dog slet ikke noget, der sker på månedlig basis. Derfor skal du heller ikke lade dig forvirre, hvis du har læst noget om, at der findes en speciel månedens bonus hos Cashpint. Der findes ikke månedsbonusser hos Cashpoint, som giver dig nogen specielle fordele.  

Regler og vilkår for velkomstbonussen hos Cashpoint 

Hvem kan få denne bonustype hos Cashpoint? 

 • Du skal være ny kunde hos Cashpoint for at kunne modtage bonussen. Du skal også være bosiddende i Danmark og være over 18 år.  

Hvordan kan jeg indbetale for at få min startbonus? 

 • Du kan bruge "normale" betalingskort, såsom Dankort, Visa og Mastercard. 

Hvad er minimumsindbetalingen for at få bonus? 

 • Du skal minimum indbetale 100 kr. for at få bonussen. 

Hvad er maksimumsindbetalingen for at få bonus? 

 • Du kan højest få 1.000 kr. i velkomstbonus. Du kan godt vælge at indbetale mere end 1.000 kr. på din første indbetaling, men du får stadig højest 1.000 kr. i bonus.  

Hvor meget skal jeg spille for, før jeg kan trække penge ud? 

 • Du skal gennemspille din første indbetaling + velkomstbonus 3 x til minimum odds 1,60. Hvis du udnytter den højest mulige velkomstbonus på 1.000 kr., skal du i så fald omsætte for 6.000 kr.  

Er der et minimumsodds på de væddemål, der tæller med i omsætningskravet? 

 • Ja. Oddset skal være på mindst 1,60 for, at dine væddemål tæller med i gennemspilskravet.   

Er der en udløbsdato, på hvornår jeg skal have opfyldt gennemspilskravet? 

 • Ja, du har 90 dage til at opfylde kravene for gennemspil.   
Hent 100% op til 1.000 DKK fra Cashpoint her
18+, regler og vilkår gælder
18+, regler og vilkår gælder.

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXpert's egne. I tråd med vores forretningsmodel, er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback