Annonce

Cashpoint Velkomstbonus: 100% op til 1.000 DKK

Vores rating:

Nye Cashpoint-kunder tilbydes en 100% bonus på første indbetaling, op til 1.000 kr.

  • Opret en konto hos Cashpoint via et link fra BetXpert.
  • Indbetal mindst 100 DKK.
  • Du modtager automatisk en bonus på 100% af indbetalingen, op til 1.000 kr.

Få din 1.000 DKK bonus her
Omsætningskrav 3.00x indbetaling og bonus til minimum odds 1,60.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 6000 DKK for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Bonusbetingelserne skal opfyldes inden for 90 dage (bonusperiode) fra den første indbetaling. Spiludfald, hvis vurdering (et gyldigt resultat) ikke kan forventes inden for bonusperioden (såkaldte langtidsvæddemål), opfylder ikke bonusbetingelserne. Hvis der afgives to eller flere væddemål på forskellige spiludfald af den samme spilhændelse, bortfalder bonussen. Bonussen og de tilhørende bonusbetingelser gælder for følgende lande: Danmark. Afgørende er bopælen af den registrerede kunde.

Regler og vilkår:  Vi henviser til Cashpoint hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXpert's egne. I tråd med vores forretningsmodel, er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback