Der venter en sand VM-lækkerbisken fredag aften, når Holland og Argentina tørner sammen i kvartfinalen. BetXpert giver dig her de bedste odds. 

Kvartfinaler ved VM i fodbold begynder nu på fredag. Her bliver vi blandt andet forkælet med det utroligt spændende opgør mellem Holland og Argentina. Begge hold har stolte fodboldtraditioner, og der kan vente en sand gyser af en kamp.

Holland – Argentina spilles fredag den 9. december klokken 20.00. Opgøret spilles på Lusail Stadium, der har plads til hele 88.966 tilskuere.

Odds på Holland – Argentina 

Kampen begynder fredag aften klokken 20.00. Du kan se den på TV 2 og TV 2 Play. Se eventuelt vores oversigt over alle VM-kampe på tv og stream. Se odds, trupnyt og statistik i vores Matchcenter.

Holland - Argentina

Bookmakerne holder argentinerne som favoritter i opgøret. Det er nok heller ikke så underligt, da holdet stadig råder over historiens måske bedste spiller nogensinde. Godt nok er Lionel Messi blevet 35 år gammel, men den lille troldmand har stadig magi i støvlerne. Tre gange har han fundet vej til netmaskerne indtil videre ved dette VM. 

Omkring sig har han andre meget dygtige spillere. Her tænkes der ikke mindst på Inter-angriberen Lautaro Martínez og Juventus-offensivspilleren Ángel Di María. 

Argentina har været i fem VM-finaler. To af dem har de vundet. Seneste sejr var i 1986, mens seneste finaledeltagelse var i 2014 i Brasilien. 

Læs eventuelt vores store artikel om odds på VM i fodbold

Foto: Adrian Dennis / AFP

Det kan godt være, at sydamerikanerne er favoritter i opgøret, men hollænderne skal slet ikke meldes ude af kampen om billetten til semifinalerne. Også ”Oranje” har et stærkt hold, og det kan på deres gode dage helt sikkert godt byde Argentina op til en svær og hård dans. 

Oppe i front har de orangeklædte Memphis Depay og Cody Gakpo – to klasseangribere, som ville pynte på rigtig mange landshold. Førstnævnte kom ind til slutrunden med følgerne af en skade. Den er han nu ved at være helt kvit, hvilket han viste i ottendedelsfinalen mod USA. 

Her scorede han til 1-0 allerede efter ni minutters spil. Generelt stjal Depay meget af det lys, som Gakpo havde på sig i de første kampe, hvor Depay mestendels var på bænken. Kan Holland få begge spillere frem i lyset i denne kamp, venter der Argentinas forsvar en travl dag. 

I bagerste geled har hollænderne ham, som mange regner for verdens bedste centerforsvarer, nemlig Virgil van Dijk. Et ordentligt brød, som fysisk kan være svær at hamle op med. Slutteligt må vi ikke glemme, at højre wingback Denzel Dumfries var i sprudlende spillehumør mod USA, hvor han var banens bedste spiller. To assists og en scoring blev det til. 

Marcos Acuña, Argentinas venstreback, beder nok til, at Dumfries ikke er lige så iøjnefaldende fredag aften. 

Holland har været i en VM-finale ved tre lejligher: 1974, 1978 og 2010. De har endnu aldrig vundet turneringen. 

Se eventuelt også vores kampprogram for VM i fodbold

 Se bookmakernes bedste VM bonustilbud her 

Besøg Unibet

100% op til 1.000 kr.

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Læs vores artikel om odds på VM topscorer 2022

Bud på startopstillinger

Holland (3-4-1-2): Noppert; Timber, van Dijk, Aké; Dumfries, De Roon, De Jong, Blind; Klaassen; Gakto, Depay

Argentina (4-3-3): E. Martínez; Molina, C. Romero, Otamendi, Acuña; De Paul, E. Fernández, MacAllister; Di María, Messi, Papu Gómez

Holland - Argentina livestream

Du kan følge opgøret på TV 2, men du har også mulighed for at livestreame Holland - Argentina direkte på TV 2 Play og følge kampen via din mobil, computer eller tablet.

Se bookmakernes bedste VM 2022 kampagnetilbud

Besøg Danske Spil

500 kr velkomstbonus

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Høje odds på udvalgte kampe
Mange livebetting markeder
Stærk mobil-app
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Indbetalingen skal gennemspilles 6 gange på Oddset til samlet min. odds 1,50 pr. gennemspil, inden for 60 dage, før bonussen tildeles.

Yderligere vilkår Tilbuddet er kun for nye spillere med Blå Konto. Man er ny spiller, når man ikke tidligere har haft en Blå Konto hos Danske Licens Spil. Du skal være min. 18 år.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Danske Spil hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

 FAQ: Holland - Argentina
🔎
Hvor afvikles Holland - Argentina?
Holland og Argentina mødes på Lusail Stadium.

🔎Hvor kan jeg se Holland - Argentina?
Du kan se kvartfinalen 1 direkte på DR1 og på dr.dk den 9. december klokken 16:00. 

🔎Hvem er favoritter i Holland - Argentina?
Argentina er favoritter. 

🔎Kan jeg få en bonus til Holland - Argentina?
En række bookmakere tilbyder attraktive velkomstbonusser på op til 1000 kr. til nye spillere, der opretter en spillekonto. Du kan også hente flere gode kampagnetilbud hos bookmakerne. Du finder alle aktuelle VM 2022 kampagnetilbud her.

Julen står for dæren. Læs eventuelt vores artikel om odds på hvid jul.