Overraskelsen fra Marokko er nået til semifinalen, hvor modstanderen hedder Frankrig. BetXpert giver dig her de bedste odds på kampen. 

Frankrig og Marokko mødes i den ene semifinale ved VM i fodbold. Det kan næppe komme som den store overraskelse, at Kylian Mbappé og kompagni er nået til dette stadie. Det samme kan dog ikke siges om Marokko, som med semifinalepladsen er blevet det bedste afrikanske VM-hold nogensinde. 

Frankrig – Marokko spilles onsdag den 14. december klokken 20.00 på på Al-Bayt Stadium, som har plads til 68.805 tilskuere. 

Odds på Frankrig – Marokko 

Bookmakerne holder selvsagt franskmændene som store favoritter. Se odds, trupnyt og statistik i vores Matchcenter.

Frankrig - Marokko

Spil på Frankrig – Marokko hos Unibet

Frankrig – forsvarer de titlen?

Frankrig har set stærke ud gennem hele turneringen. Australien og Danmark blev indledningsvis fejet af banen, hvorfor det videre avancement var sikret. I sidste gruppespilskamp stillede den franske landstræner, Didier Deschamps, derfor meget alternativt op. Det udnyttede Tunesien til at vinde med 1-0, men det slog dog ikke rytmen ud af de blå. 

I ottendedelsfinalen ventede Polen og en af verdens bedste angribere i skikkelse af Robert Lewandowski. Det skræmte dog ikke franskmændene synderligt. En jævnbyrdig første halvleg sluttede nemlig 1-0 til Frankrig, og efter pausen satte Kylian Mbappé trumf på. Han scorede to flotte mål, og så gjorde det ikke så meget, at Lewandowski reducerede i de sidste sekunder.  

I kvartfinalen mod England måtte de forsvarende verdensmestre kæmpe en del mere for det. Aurélien Tchouameni bragte dem godt nok foran, men selvsamme herre lavede senere straffespark. Det omsatte Harry Kane til mål. 

Med 13 minutter tilbage af opgøret viste Antoine Griezmann atter sit værd for holdet. Atlético Madrid-spilleren sendte et perfekt indlæg ind i panden på Olivier Giroud, som dirigerede bolden i kassen. 2-1 til Frankrig, hvilket blev kampens resultat – Harry Kane havde chancen for at udligne igen, men angriberen brændte denne gang fra straffesparkspletten. 

Olivier Giroud & Antoine Griezmann, Frankrig

Fransk jubel over 2-1-målet mod England i kvartfinalen. Foto: ADRIAN DENNIS / AFP

Frankrig står dermed nu i en semifinale for andet VM i træk – sidste gang gik de hele vejen og vandt turneringen. Det lidt kuriøse er, at vi kan få en gentagelse af VM-finalen for fire år siden. Det sker, hvis Frankrig går videre, og hvis Kroatien samtidig slår Argentina; sidstnævnte finder vi ud af allerede tirsdag aften. Læs eventuelt vores optakt med odds på Argentina - Kroatien

Marokko – jerndefensiv

Marokko er ved at udvikle sig til dette VM’s darlings og ikke mindst favoritdræbere. I gruppespillet fik de 0-0 mod Kroatien, vandt 2-0 over Belgien og 2-1 over Canada. I ottendedelsfinalen blev det til 0-0 mod Spanien, både i ordinær og i forlænget spilletid. Derfor skulle der straffesparkskonkurrence til at afgøre paragrafferne. 

Her blev Marokkos målmand, Bono, afrikanernes store mand. Spanien brændte deres første tre spark på ham, og da Marokko scorede på tre af de første fire, var sagen afgjort. 

I kvartfinalen var modstanderen Portugal, som nu havde en yderst selvtillidsfuld angriber i skikkelse af Gonçalo Ramos. Benfica-angriberen havde lige scoret hattrick mod Schweiz. Det lod Marokko sig dog ikke stække af, og de holdt igen igen nullet. Det betød samtidig, at Youssef En-Nesyris mål kort før pausen blev kampens eneste af slagsen. 

Youssef En-Nesyri, Marokko

Youssef En-Nesyri (tv) og Pepe (th) i kamp om bolden. Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP

Dermed har Marokko spillet fem kampe ved slutrunden, og blot ét mål har de lukket ind. Det var mod et canadisk mandskab, som ikke havde noget at spille for. I den anden ende har nordvestafrikanerne selv fundet vej til målet fem gange. 

Nu må spørgsmålet være, om de også kan holde stand mod Frankrigs mange offensive våben? Kylian Mbappé ligger med sine fem mål p.t. til at blive VM-topscorer. Samtidig har ”Les Bleus” også angrebsveteranen Olivier Giroud på fire mål. Til at fodre sig har de Antoine Griezmann, som er i assisthumør. Med tre af slagsen topper han listen sammen med Harry Kane og Bruno Fernandes. 

Læs eventuelt vores artikel om de bedste odds på VM.

 Se bookmakernes bedste VM bonustilbud her 

Besøg NordicBet

500 kroner freebet

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Tidlige odds
Stort udbud af over/under
Stærk app
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav Placer et væddemål hvor indsatsten er 500 kr. til min. odds 1.8 og få et freebet på samme beløb.

Yderligere vilkår Velkomsttilbuddet gælder kun for nye spillere. Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. Indsatsen fra freebettet udbetales ikke.
Regler og vilkår:  Vi henviser til NordicBet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bud på startopstillinger

Frankrig (4-2-3-1): Lloris; Koundé, Varane, Upamecano, T. Hernández; Tchouameni, Rabiot; Dembélé, Griezmann, Mbappé; Giroud

Marokko (4-3-3): Bono; Hakimi, El Yamiq, Aguerd, Mazraoui; Ounahi, Amrabat, Amallah; Ziyech, En-Nesyri, Boufal

Frankrig - Marokko livestream
Du kan følge opgøret på TV 2, men du har også mulighed for at livestreame Frankrig - Marokko direkte på TV 2 Play og følge kampen via din mobil, computer eller tablet.

Se bookmakernes bedste VM 2022 kampagnetilbud

Besøg Bwin

100% op til 1000 DKK

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort spiludbud
Fremragende livebetting-sektion
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Bonus udbetales som et risikofrit spil, og det risikofrie spil udbetales som et freebet, såfremt du taber på det risikofrie spil. Der er intet omsætningskrav ved eventuel gevinst på freebettet eller det risikofrie spil.

Yderligere vilkår Dette tilbud gælder kun for nye kunder. Kunder, som har haft en Bwin-konto oprettet tidligere end 1/1-2012, betragtes som nye kunder. Bonussen gives i henhold til din første indbetaling, efter du har oprettet en konto.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bwin hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Artikler tagget med "VM 2022"

 FAQ Frankrig - Marokko
🔎
Hvor afvikles Frankrig - Marokko?
Frankrig og Marokko mødes på Al-Bayt Stadium.

🔎Hvor kan jeg se Frankrig - Marokko?
Du kan se Frankrig - Marokko direkte på TV 2 og på TV 2 Play onsdag den 14. december klokken 20:00. 

🔎Hvem er favoritter i Frankrig - Marokko?
Frankrig tager favoritværdigheden hos bookmakerne. 

🔎Kan jeg få en bonus til Frankrig - Marokko?
En række bookmakere tilbyder attraktive velkomstbonusser på op til 1000 kr. til nye spillere, der opretter en spillekonto. Du kan også hente flere gode kampagnetilbud hos bookmakerne. Du finder alle aktuelle VM 2022 kampagnetilbud her.

Se eventuelt også vores samlede artikel om de to VM semifinaler i fodbold.