18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
Vores rating:

Nye kunder (dansk bosiddende og med NemID) hos LeoVegas tilbydes en 100% velkomstbonus i form af ekstrabet op til 1.000 kr.

 • Tryk på linket nederst i boksen (den store grønne boks). 
 • Opret dig som ny bruger og indbetal minimum 100 kr. 
 • Placer et væddemål for mindst 100 kr. til odds 1,80 eller mere. 
 • Når dette spil er afgjort, modtager du et live ekstrabet, som svarer til 100% af det beløb, du placerede på dit første væddemål. Du kan maksimum få et live ekstrabet på 1.000 kr.  
 • Du skal være opmærksom på, at dit modtagne ekstrabet kun kan bruges via LeoVegas' mobile platform, og at det skal være et livespil.


Hent 1.000 DKK Ekstrabet fra LeoVegas her
Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder
Omsætningskrav 1.00x indskud til minimum odds 1,80.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 1000 DKK for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår For at kvalificere til dit mobile matched live ekstrabet, skal du placere et bet på minimum 100 kr. fra mobil eller computer, til odds 1,80 eller højere. vis du placerer et kombinations-bet, skal alle de valgte bets være til odds 1,8 eller højere. Dette tilbud kan ikke benyttes i kombination med andre tilbud. Dit kvalificerende bet skal være afgjort indenfor 60 dage fra din første indbetaling. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Neteller kvalificerer ikke til dette tilbud.
Regler og vilkår:  Vi henviser til LeoVegas hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider.

Op til 1.000 kr. live ekstrabet i bonus hos LeoVegas 

Som altid er det en god ide at læse bonusreglerne igennem, inden du laver din første indbetaling. Hos LeoVegas er det eksempelvis meget vigtigt at huske, at dit modtagne ekstrabet skal benyttes via din mobiltelefon. Du kan altså ikke bruge dit ekstrabet ved at placere et spil via din computer. Du skal også huske, at dit kvalificerende væddemål skal placeres til minimum odds 1,80. For at konvertere dit modtagne ekstrabet til rigtige penge skal du huske, at dit ekstrabet skal bruges på et spil, hvor oddset er minimum 1,50, og det skal placeres på et live-væddemål.  

Andre kampagner der kan give velkomstbonus hos LeoVegas 

LeoVegas har tidligere haft andre typer velkomsttilbud til nye kunder, som man periodevis kan vælge i stedet for den normale startbonus, som vi har beskrevet her. Disse tilbud har været et oddsboost med et højt odds på et specifikt spil. Her har maksimumsindsatsen været mellem 10 og 50 kr.  

Andre kampagner og tilbud hos LeoVegas 

LeoVegas er stadig forholdsvis ny på det danske marked og har indtil videre ikke haft så mange forskellige typer kampagner og tilbud. De har dog haft profitboost på livespil i Superligaen. Hvis du vil se de nyeste kampagner hos LeoVegas kan du se under fanen ”kampagner”

Sådan bruger du din LeoVegas bonus

LeoVegas' velkomstbonus er centreret omkring, at du skal placere ét enkelt væddemål for at modtage dit ekstrabet. Hvis du vil have et ekstrabet på 1.000 kr, skal du altså placere ét enkelt kvalificerende spil på 1.000 kr. Du kan godt lave et kombinationsvæddemål som kvalificerende spil, dog skal alle valgte de væddemål på kuponen være til odds 1,80 eller højere. Det kvalificerende væddemål skal afgøres inden for 60 dage fra din første indbetaling.

Som tommelfingerregel er det afgørende i betting at gøre sit forarbejde, inden man placerer sit væddemål. I dette tilfælde, hvor du måske placerer op til 1.000 kr. på et enkelt væddemål, er det naturligvis endnu mere afgørende at være meget grundig i dit forarbejde. Vi har samlet nogle gode råd, der kan hjælpe dig med at få overskud på betting på den lange bane.   

Gode generelle råd om betting

 • Anerkend, at det er svært at blive en succesfuld i betting. Det kræver, at du opsøger viden. Et godt sted at starte kan være i vores artikelserie ”Odds med omtanke”.
 • Spil kun på sportsgrene, som du kender. 
 • Brug internettet til at opsøge informationer om specifikke kampe. Det er helt afgørende, om det ene hold eksempelvis er ramt af mange skader eller karantæner. 
 • Find spilanbefalinger til kampene fra eksperter, som du stoler på. Du kan eksempelvis finde vores ekspertforslag her.
 • Sørg altid for, at du spiller på et godt odds, set i forhold til, hvad du mener, den reelle chancevurdering er. Selv de allerstørste hold som Real Madrid og Manchester City taber indimellem på hjemmebane. Læs om chancevurdering her og valuebetting. 
 • Vær tålmodig. Pas på med at spillet overilet og for store beløb som en reaktion på, at du har tabt et par væddemål og vil vinde det tabte tilbage igen. Du skal lave en strategi for dine spillevaner og så holde dig til den. 

LeoVegas bonuskode

For at få velkomstbonus hos LeoVegas skal du ikke bruge nogen bonuskode, kampagnekode, velkomstkode eller lignende. Her på BetXpert forsøger vi at gøre alt så brugervenligt og gennemskueligt som muligt. Hvis du vil have startbonussen hos LeoVegas, skal du følge de anvisninger og det link, som vi præsenterer dig for i toppen af denne artikel.  

BetXpert er blevet kontaktet af flere brugere med konto hos LeoVegas, som har fået besked om, at de er blevet udelukket fra at deltage i kampagner hos LeoVegas.

Bonuskoder til LeoVegas 

På flere andre sider på nettet er der mange forvirrende begreber, der beskriver, hvordan man får en given velkomstbonus. Der bliver ofte refereret til eksempelvis henvisningskode, tilbudskode, kuponkode og lignende. Alle disse begreber er som oftest helt unødvendige. I dette tilfælde er de i hvert fald overflødige, fordi du her blot skal følge det link, som vi øverst præsenterede dig for. Du får altså ikke en bedre eller anderledes bonus andre steder, blot fordi de bruger disse begreber. De henviser alt sammen til LeoVegas' velkomstbonus.

Månedens bonus hos LeoVegas

Den samme historie gør sig gældende omkring såkaldte månedsbonusser hos LeoVegas. Der findes ikke nogen specielle LeoVegas månedsbonusser. Bookmakerne ændrer indimellem deres velkomstbonusser, men ikke fra måned til måned. Det er derfor misvisende, hvis andre hjemmesider foregiver, at det fungerer således.  

Regler og vilkår for velkomstbonussen hos LeoVegas 

Hvem kan få denne bonustype hos LeoVegas? 

 • Du skal være over 18 år, bo i Danmark og være ny kunde hos LeoVegas for at være kvalificeret til denne startbonus. 

Hvordan kan jeg indbetale for at få min startbonus? 

 • Du kan ikke bruge Skrill eller Neteller til at indbetale og få denne velkomstbonus. Du kan dog bruge de "normale" betalingskort som Dankort, Visa, Mastercard etc.  

Hvad er minimumsindbetalingen for at få bonus? 

 • Minimumsindbetalingen for at få bonus hos LeoVegas er 100 kr. Hvis du indbetaler 100 kr. som første indbetaling og spiller for 100 kr. som kvalificerende væddemål til minimum odds 1,80, så får du 100 kr. i ekstrabet. 

Hvad er maksimumsindbetalingen for at få bonus? 

 • Det største ekstrabet, du kan få som velkomstbonus, er 1.000 kr.   

Hvor meget skal jeg spille for, før jeg får mit ekstrabet? 

 • Du skal spille for mellem 100 og 1.000 kr. for at få et tilsvarende beløb som ekstrabet. Husk, at minimumsoddset er 1,80 på det kvalificerende væddemål.  

Er der et minimumsodds på det kvalificerende væddemål? 

 • Ja, det er der. For at dit væddemål tæller som kvalificerende, skal du placere et væddemål til mindst odds 1,80.  

Kan jeg bruge cash-out funktionen, når jeg har placeret mit kvalificerende væddemål? 

 • Nej, hvis du bruger cash-out funktionen og lukker dit væddemål før tid, kvalificerer det dig ikke til dit ekstrabet.  

Skal mit ekstrabet omsættes flere gange, før jeg kan trække penge ud? 

 • Nej, du skal kun placere hele beløbet én enkelt gang. Du skal dog være opmærksom på, at oddset skal være på mindst 1,50, og ekstrabettet skal sættes på et live-væddemål.

Hvilke LeoVegas-produkter gælder denne bonus til? 

 • Den velkomstbonus, vi har beskrevet her, er kun gældende til sport bonus hos LeoVegas. Der findes også en casino bonus og poker bonus, men der gælder andre vilkår. 
Hent 1.000 DKK Ekstrabet fra LeoVegas her
Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback